Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,270
Ynt: Koçero geliyor.....

osak' Alıntı:
konu keyif almak ise her durumda keyif almayı prensip edinmiş bir adamım...
bu gune kadar yaşadıklarım bana hayatın her saniyesinden keyif almam gerektiğini öğretti... zira bir saniye sonra ne olacağımı bilmiyorum..
mıy mıy mıy, mız mız mız olmak benim işim değil... böyle mutluyum ben :smiley: :D
Ömer beyciğim çok güzel ve bence de doğru bir düşünce tarzı bu. :smiley:

Yaşasın içimizdeki çocuk... ;) :D

Etiketler

koçero sıra dışı olacak ya :smiley: işte yeni koltuk tasarımı ;D :D ;)

525586_3553947764651_1151383903_3516587_1308511398_n.jpg

osak' Alıntı:
Bekir Bey,
Montaj ayaklarının da tente ile beraber geliyor...
Aslında acma kapama kolu ile kapatığınızda gayet güzel kapanıyor ama yolda ses yapmaması için, askerde kullandığımız kemerlerden aldım onları kısaltıp takıyorum.. tahtakalede 2 TL karşılında sebil..
Tente kendiliğinden yere paralel duruyor aslında, bir takviyeye ihtiyac yok..ancak ben rüzgarlı havalarda sorun olmaması için, koçtaşdan acılınca 2 m olan boya fırca sopalarından aldım onları takviye olarak koyuyorum rüzgarlı havalarda...
Ön camdaki perdeyi gergin tutmak için ortaya koyduğum alelade bir metal çubuk...herhangi bir özelliği yok..sabit değil..perdeyi kapattığımda ön göğüse dayayıp aynaya yaslıyorum...

Bilgiler için teşekkürler.

Mihenk taşları yerine oturmaya başladı,çok merak ediyorum gerçekten.Taraklı da görüşürüz umarım koçero ile.

Ömer abi mutfak ünitesi çok hoşuma gitti.Mükemmel bir çalışma tebrik ederim mutlu sona doğru gidiyor kolay gelsin.

Gerçekten şık oluyor.

Su depoları ve dolap içi kayar mekanizmalı bulaşıklık çekmecesini nereden ve kaça aldığınız bilgisini paylaşır mısınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR