Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,325

Etiketler

Ynt: Koçero geliyor.....

Bu pabuçlar da tente ile birlikte veriliyor diye varsayıyorum.

Bilgi için teşekkürler. İstanbul'a yolum düştüğünde BauHaus'a uğramak farz oldu sanırım :smiley:

bekir bdey, evet tüm parcalar içinden çıkıyor, isanbula gelmenize gerek yok, bauhausdan internet üzerinden de alabiliyorsunuz, eve kadar getiriyorlar, ben istanbulda olmama ragmen oyle yaptım :smiley:))

tayfun T3 ün boyu kadardı tenete onun için cok ön plandaydı, bunda ufak kaldı tabi :smiley:

osak' Alıntı:

Ömer ağbi perde yukarı aşşağı çalışsaydı daha güzel olacak, yazın sinekliği açsan içerisi gözükecek, kapatsan hava almayacak, yukarı aşşağı çalıştığı zaman aşşağıdan yukarı doğru perde açılır yukarıda az bir şey sineklik açık kalır hem içeri gözükmez hemde hava gelirdi

Sayın Sak,
Fotoğraf albümünü baştan sona taradım.Çok güzel iş çıkarmışsınız.
Birkaç konuda sorularım olacak,yanıtlayabilirseniz sevinirim.

1.78 nolu resimde İzocamlar itina ile yerleştirilmiş;Baumax da gördüğüm kadarıyla ambalajı açılmış
izocam 8/10 cm oluyor.Kasadaki yerleştirilme derinliği 4/6cm arasında değişiyor.Yerleştirme yaparken
kalınlığı mı düşürdünüz yoksa sıkıştırma mı yaptınız?
2.107-108-109 nolu resimlerde 220 volt girişi gördüm.Davlumbaz içine yerleştirilmiş.Kalıcı mı yoksa geçicimi yerleştirildi.Kalıcı ise yağmur ve çamurdan nasıl koruyacaksınız ?
3.111 nolu resimde Akü merdiven basamağında duruyor?Yaşam aküsümü yoksa.
4.120-126-127 nolu resimlerdeki Jaluzi perdeyi nerden aldınız,değişik ölçülerde bulunuyor mu?
Çok soru oldu galiba!
Şimdiden teşekkür ederim.Selamlar.

Seyfettin bey

1. izocamları kalınlığın kurtardığı yerlerde tam kullandım, ince yerlerde katlarını azaltarak kullandım...
2. 220 giriş kalıcı..bundan evvel küheylanda da aynı yerde 3 sene kullandım.. piriz kapaklı olduğundan yağmur çamur herhangi bir sıkıntı yaratmıyor..
3. evet merdiven boşluğunda yaşam aküsü :smiley: bunu gecici yaptım, malum yarın iznike gideceğim dolabı devreye sokmak için oraya koydum...esas yeri kaputun içinde şöförün hemen önünde olacak...
4. perdeleri Storsan'da yaptırdım..istediğiniz ölşülerde yapıyorlar..Serdar bey ve Murat bey çok ilgililer..telefonları 0216 521 58 44
estf. çok soru ne demek, paylaşmak için buradayız...

osak' Alıntı:
bekir bdey, evet tüm parcalar içinden çıkıyor, isanbula gelmenize gerek yok, bauhausdan internet üzerinden de alabiliyorsunuz, eve kadar getiriyorlar, ben istanbulda olmama ragmen oyle yaptım)
tayfun T3 ün boyu kadardı tenete onun için cok ön plandaydı, bunda ufak kaldı tabi :smiley:

Tüyo için teşekkürler. Bence boy yeterince uzun görünüyor. :smiley: Montaj ayaklarının da tente ile beraber geldiğini varsayıyorum. Doğru mu? Bir de kapalı haldeyken kapalı kalmasını sağlamak için kullandığınız mekanizmalar ile tentenin yere paralel durmasını sağlayan mekanizma hakkında (nedir, nereden temin edilir, vs.) bilgi verir misiniz?

Perde ve sineklik (ve aracın genel görünümü) gerçekten hoş olmuş. Ön camdaki perdeyi gergin tutmak için ortaya koyduğunuz çubuk hakkında bilgi ve fotoğraf rica etsek ;)

osak' Alıntı:
Seyfettin bey

1. izocamları kalınlığın kurtardığı yerlerde tam kullandım, ince yerlerde katlarını azaltarak kullandım...
2. 220 giriş kalıcı..bundan evvel küheylanda da aynı yerde 3 sene kullandım.. piriz kapaklı olduğundan yağmur çamur herhangi bir sıkıntı yaratmıyor..
3. evet merdiven boşluğunda yaşam aküsü :smiley: bunu gecici yaptım, malum yarın iznike gideceğim dolabı devreye sokmak için oraya koydum...esas yeri kaputun içinde şöförün hemen önünde olacak...
4. perdeleri Storsan'da yaptırdım..istediğiniz ölşülerde yapıyorlar..Serdar bey ve Murat bey çok ilgililer..telefonları 0216 521 58 44
estf. çok soru ne demek, paylaşmak için buradayız...
Tesekkür ederim Ömer kardeşim,
Ortak sorun,ortak çözüm;paylaşmak çok güzel.
Sağolun

Bekir Bey,
Montaj ayaklarının da tente ile beraber geliyor...
Aslında acma kapama kolu ile kapatığınızda gayet güzel kapanıyor ama yolda ses yapmaması için, askerde kullandığımız kemerlerden aldım onları kısaltıp takıyorum.. tahtakalede 2 TL karşılında sebil..
Tente kendiliğinden yere paralel duruyor aslında, bir takviyeye ihtiyac yok..ancak ben rüzgarlı havalarda sorun olmaması için, koçtaşdan acılınca 2 m olan boya fırca sopalarından aldım onları takviye olarak koyuyorum rüzgarlı havalarda...
Ön camdaki perdeyi gergin tutmak için ortaya koyduğum alelade bir metal çubuk...herhangi bir özelliği yok..sabit değil..perdeyi kapattığımda ön göğüse dayayıp aynaya yaslıyorum...

Karavanda hamak keyfi. :D

Hatırlarmısın ilk yazışmamızda aykırı fikirlerin olduğundan bahsetmiştin. Seni bu yüzden daha da sevmiştim. Çadırvan , Portavan şimdi de Hamakvan.

Devam Ömerciğim. Keyifli geziler dilerim...

Hamakvan.JPG

konu keyif almak ise her durumda keyif almayı prensip edinmiş bir adamım...
bu gune kadar yaşadıklarım bana hayatın her saniyesinden keyif almam gerektiğini öğretti... zira bir saniye sonra ne olacağımı bilmiyorum..
mıy mıy mıy, mız mız mız olmak benim işim değil... böyle mutluyum ben :smiley: :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri