Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)
Mesut abi telimi soğanımı alıp geliyorum : : : İşte beklediğim gün geldi Birden abi kartepe kaşifleri, hamsi ve kar gelmesem ayıp, Mesut abi beni lütfen listeye eklemeyin çünkü ozaman kesin işim çıkar :'( :'( gelmiycekmiş süsü verip kaderimi yenmeye çalışıcam ;D
Zj 5.2 lerin gelmesine sevindim takılırsam beni anca onlar çekerler tabi bende onları Bu rampayıda merak ettim doğrusu 8) 8) 8)
Bu gezi günübirlikmi olacak sadece hamsi ve rampanın hesabımı görülecek...
rampadan son durum
bugün babamlar arkadaşları ile rampanın olduğu yere samanlı dağlarında menekşe yaylasına ava gitmişler ve kar kalınlığı 5cm ama kar erimeye başlamış bile ama saat 3 ten sonra acayip buzlanma oluyormuş..
değerli arkadaşlarım, balık konusu bendedir, ...
balığı kasasıyla birlikte izmit mezatından almayı planlıyorum, duruma göre de kasa sayısını 2 ye çıkartacağım,
sizler sadece ızgara telinizi, soğanınızı alıp geliyorsunuz,
selamlar.
İstanbuldan anadolu yakasından benimde gelme ihtimalim var fakat offroad aracım yok daha inşallah yakında.
Aracında yer olan varsa katılabilirim geziye otomobille buluşma yerinede gelebilirim sonrasına 4x4 lerle devam ederiz diyede düşünüyorum
Gırtlağa kadar çamurda görürüm ben seni seve sevemi kardeşim ;D bende cumartesiden gitmeyi planlıyorum işim çıkmazsa yarın belli olur "H.A.T" a katılıcam hamsi ayıklama timi