Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 395
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,575
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

herhalde şunuda söylemekte bir sakınca yoktur,
rampada sanırım o günkü durumunda değildi Naci,
sonuçta anılan noktada takılan olmadı......

PC140042.jpg

PC140058.jpg

PC140059.jpg

Etiketler

parodi' Alıntı:
İzmit ekibini bu dillere destan başarılı organizasyonlarından dolayı kutlarım hepsi canla başla çalıştılar...
Bu güzel gezide bulunmaktan dolayı çok büyük keyif aldım fotoğraflardanda belli oluyodur ;D
Beni araçlarına alan oktay ve onurada teşekkür ederim...
Sevtap malesef kamerayı götüremedim ama epey çekimler yapıldı zaten hamsiyle okadar kendimizden geçtikki ben çekim filan yapamazdım paralize olmuştum ;D

yine bekleriz Fatih, söz bu sefer beraber ayıklayacağız.....:smiley:)))

öncelikle geziye katılan ve katılamayan tüm dostlara selam cok muhteşem bir gündü ilk kez böylesi bir geziye demiycem maceraya diycem katıldım cok mutluyum yuvacıklı devendırlardan birinin icinde hoplayıp zıpladım artı defendırın bitigi rampada defendırın şahlandıgı defendırın icinde idim yanlız cok süratli oldukları icin cherokeeleri göremedik bu konu taraflar arasında uzlaşmaya varıldıgı icin orada kapatıldı off road kardeşligi devam ediyor her yönden gelen kardeşler yuvacıga tekrar bekleriz gelsin votolar

ndoganci' Alıntı:
ohhhh... rahat uyuyacağım sonunda... :smiley:)))))

Ne sandin olm , ugursuzluk sendeymiş ;D

tef değil DEF demişti bir düşünürümüz ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hadi bakalım hayırlısı fotoları ve videoları bekliyoruz, hamsileride gömmüşsünüz afiyet olsun, Mesut ellerine sağlık. ;D

teşekkür ederim Yavuz......gelseydin vede bir gün evvelinden gelseydin pişman olmayacağın çok güzel bi süprizle karşılacaktın ......söylemeyeceğim o süprizi bakalım bulabilecekmisin......:smiley:))))

Sanırım fena kıskandım ???
Tekrarı ne zaman bu olayın :D

ceranus' Alıntı:
Mesut Işık Dağı etkinliğimize de bekliyoruz seni, Birden Abi ile birlikte gelsenize :smiley:

Zerrin önceki sefer dönüşte arabayı sattım, bu sefer ne yaparız bilemiyorum.....:smiley:)))
şaka bi yana sizin etkinlik aklımızda, ancak zor görünüyor yinede 1 hafta var önümüzde, kısmet......
selamlar.

Güzelim Defenderını sattın mı sen ? Neyse hayırlı olsun yeni sahibine. Yeni araç aldın mı o zaman Mesut ?

cok keyifli bir gezi olmus.
paylasım ıcın cok tesekkurler ;)

Emegi geçen bütün arkadaşlara cok teşekkür ederim etkinlıkten cok büyük keyf aldim cok degerli dostlarla tanişma fırsatı buldum
temiz hava carptı beni baş agrısından yazacak bişey bulamıyorum tek kelimeyle mükemmel
059.jpg

Felice' Alıntı:
teşekkür ederim Yavuz......gelseydin vede bir gün evvelinden gelseydin pişman olmayacağın çok güzel bi süprizle karşılacaktın ......söylemeyeceğim o süprizi bakalım bulabilecekmisin......:smiley:))))

Disco aldim deme ;D

Çok isterdim ama imkansızdı gelmem, Bir dahaki sefere diyelim ama o bile zor bu aralar. :(

PC140097.jpg

PC140096.jpg

PC140093.jpg

PC140082.jpg

PC140100.jpg

PC140105.jpg

PC140070.jpg

PC140071.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri