Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 395
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,575

Etiketler

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Bahar havası vardı daglarda...

PC140050.jpg

Fatih sadece yiyenbilir olmadın umarım, hem yedin hem bize geziyi yaşatacak video çekimleri yaptın değil mi ;D

Birden Abi, her zaman ki gibi çok dikkatlisin, bahar çiçeklerin müthiş :smiley:

arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdim,çok teşekkür ederim.mecburen(cj kardeşligi ;D)sizlerden ayrı parkurlarda dolaştık.ama o rampa ve hamsi ziyafeti çok güzeldi.

dronder' Alıntı:
kim alınır ki... mustafa abi xj ile dağıttı ortalığı... ama bu defa video yok...

virajdan sonraki ikinici daha kaygan rampayı çıkan mustafa abimiz siyah xj'nin sahibimi eğer o ise videosu bende var virajdan sonrası:smiley:

Bu arada sevgili Tuncay abime ve gezinin oluşmasını sağlayan gezenbilirli abilerimize çok teşekkür ediyorum.Bugün çok şanslıydım C7 zevkini tattım şimdiden tuncay abimize yakışır bir jeep cj7 olmuş.

Balıklar mükemmeldi helvalarda fıstıklı gayet güzeldi... Ergün abimizde cj5 ne kadar kirletmesede grandı gayet çamurladı...:smiley:

Resimleri yarın yükleyeceğim....

Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar... Sorunsuz bir gezi olmasına sevindim...

Hepinizi kutluyorum, hamsileri tadamadığıma da üzüldüm doğal olarak... ;)

Fotoğrafların devamını merakla bekliyoruz...

hasanfb' Alıntı:
virajdan sonraki ikinici daha kaygan rampayı çıkan mustafa abimiz siyah xj'nin sahibimi eğer o ise videosu bende var virajdan sonrası:smiley:
Bu arada sevgili Tuncay abime ve gezinin oluşmasını sağlayan gezenbilirli abilerimize çok teşekkür ediyorum.Bugün çok şanslıydım C7 zevkini tattım şimdiden tuncay abimize yakışır bir jeep cj7 olmuş. Balıklar mükemmeldi helvalarda fıstıklı gayet güzeldi... Ergün abimizde cj5 ne kadar kirletmesede grandı gayet çamurladı...:smiley:

benim o rampayı çıkışımım kimsede foto ya da videosu var mı yeşil zj... mustafa abi biraz ortalığı batırmıştı videosu güzeldir heyecanla bekleriz...
güven abi zj yi mükemmel pilotaj le kullandı. ilk zor yerdeki pilotajı çok güzedi. rampada çok sakindi ve papaz çayırına inen dik bayırı sessizce çıktı ama biz videoda yakaladık ;) ve sonuçta zj çamura bulandı :D resimler bu akşam videolar yarın... ve biraz daha foto

IMG_0477.png

IMG_0478.png

IMG_0479.png

IMG_0480.png

IMG_0481.png

IMG_0482.png

IMG_0483.png

IMG_0484.png

CJ5 sahibi Şener arkadaşımızda standart bir jeeple biraz aksaklıklar olsada bizleri çok iyi takip etti.Tam bir örnek teşkil etti araç bozulsa bile kaldım demeyin cj varsa altınızda (bugün öğrenmiş oldum) yolunuza devam edin... ;)

Hadi bakalım hayırlısı fotoları ve videoları bekliyoruz, hamsileride gömmüşsünüz afiyet olsun, Mesut ellerine sağlık. ;D

Mesut Işık Dağı etkinliğimize de bekliyoruz seni, Birden Abi ile birlikte gelsenize :smiley:

güzel gezi olmuş aslında cok istememe ragmen katılamadım bu geziye foto ve videoların devamını bekliyorum

ceranus' Alıntı:
Mesut Işık Dağı etkinliğimize de bekliyoruz seni, Birden Abi ile birlikte gelsenize :smiley:

Zerrin karıştırmasana ortalığı ;D ben o başlığa bakmamaya çalışıyorum moralim bozulmasın diye heryerde karşıma çıkarıyorsun ;D

Şaka bir yana Bu çarşambaya kadar 3 adet çok önemli bir toplantım var , eğer hepsi bittiğinde hala yüzüm gülüyor ve olmayan saçlarımı yolmuyorsam ışık dağında size bir süpriz yapabilirim. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri