Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 395
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,006
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Merhabalar. Merakımı yenemedim ve cep telefonundan yarim yamalak resimlere baktim. Maşallah tanışma toplantısı gibi kalabalık olmuş. Sorunsuz bitmesi ayrı sevindirici. Salı günü resimlere bol bol bakacağım.
Paylaşım ve bu güzel gezi organizyonu için candan teşkkürler.

Etiketler

duman' Alıntı:
ben gece saat 05'te sitede Ergün abiyi görünce özelden yoksa gelmiyor musun?diye mesaj attım ve gözlerimi dinlendirmeye çekildim.saat 08:30 da kalkıp 09:05 te bp 'de konvoyu yakalayınca mutlu oldum.ben Gölcük doğumluyum İzmit'in ayrı bir yeri vardır gönlümde.İzmit grubunu yalnız bırakmaya içim elverir mi hiç.
Başta Mesut abi'ye ve gezi boyunca gezenbilir ruhunu içinde hisseden ve yaşayan,yaşatan dostlara çook teşekkürler.
bendeki fotoları en kısa sürede ekleyeceğim.
Fatih seninle bir şey konuşmuştuk hani içinde C vitamini olan,yazmamışsın dostum :D

Heeeee doğru cüneyt...Birbirinden lezzetli mandalinalar için cüneyte (DUMAN) ayrıca teşekkür ederiz bundan sonraki gezilerdede mevsimine göre kasa kasa ananas, avakado, kivi, muz gibi meyveler bekleriz sağol varol ;D ;D ;D

dayanamıycam şimdilik 3 foto ekliyorum...Fatih'cim mandalinanın lafımı olur
th_para2.jpg

th_para3.jpg

th_para1.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Mesutcum valla beni merakta bıraktın söyle nedir bu süpriz uykumu kaçırma ;D

mümkünatı yok söyleyemem, kendin bulman/duyman lazım.......:smiley:)))
selamlar.

Emeği geçen, misafirperverliği ile bizi mahçup eden tüm dostlara teşekkürler.
Bu kadar farklı hazırlıkta aracın sadece bir kaç kez takıldığı keyifli, tadında bir parkur ve hamsiye hasret bünyelere bayram yaşattınız.

Gezi muhteşem olmuş.İzmitten evli biri olarak konukseverliğinizi zaten iyi bilirim.Gezenbiliri İzmitten temsil eden ve orada ev sahipliği yapan tüm arkadaşlara da kucak dolusu sevgiler.
Bir de şu fotğraf makinesini icat edenden Allah razı olsun.Sizlerle birlikte olamasak da güzel resimlerinizle avunuyoruz.

ne yalan söyleyim adapazarından 3 araç yola çıkmadan önce acaba gitmesekmi çok kalabalık olacak tadı olmaz başka bir parkuramı vursak gibi kendi aramızda konuştuk daha sonra sırf tanışmak için bile olsa gitmeye karar verdik gerçekten çok iyi bir karar vermişiz tanışmak müthişti misafirperverlik harikaydı arkadaşlık yeni dostlala tanışmak ziyadesiyle çok güzeldi korktuğumuz olmadı ve çok güzel doğa manzaraları içinde şahane bir parkurdan araçları zorlayabilecek bir parkurdan off road tutkumuzuda mutlu etmiş olduk artık karnımız acıkmıştı ve olan oldu ayazda kalmayalım diye getirdiğimiz sucuklar eve geri döndü herşey düşünülmüştü....
velhasılkelam en başta doğan beye o sevecen üslubuna, önder beye erkan beye cevat abiye umut beye yuvacıklı arkadaşlara daha adını hatırlayamadığım dostlara sonsuz teşekkürler bizi kıskandırdınız artık sıra biz adapazar lılarda diye düşünüyorum
sağlıcakla kalın................serhat yıldırım

dronder' Alıntı:
yetti yetti ;D ;D ;D ilk yarım saat kimseden ses çıkmadı... ::smiley: ::smiley: ::smiley:
karınlar doyunca "pişik hamsi var" sesleri geldi sağdan soldan :D :D :D
bir kasa ekmek, bir kasa hamsi (biraz fazlasıda vardı), 4 kilo soğan, 7 kilo helva ve diğer ıvır zıvırlar yetsin artık ;) ;) ;)
tadı damağımızda kaldı...

kıskandım... kalanı bi araçla İstanbul'a getirseydiniz... soğuk soğuk yerdim... koklaya koklaya. ;D

Çok güzel bir gezi olmuş. Orada olmak vardı şimdi. Ergun abinin videolarını merak ediyorum. Hasan sen Ergun abiyle birlikte mi gittin?

Valla kıskanmadım desem yalan olur :D Çok güzel bi gezi olmuş. İnşallah bir sonraki gezide hep beraber oluruz.

tebrik ederim sizi çok eğlenmişsiniz.defenderlere çok sevindim efsane devam ediyor.

kıskandım... kalanı bi araçla İstanbul'a getirseydiniz... soğuk soğuk yerdim... koklaya koklaya. ;D

Hahahahahaha nekadar iyimsersin istanbula getirseydiniz he hahahahah ;D

Oktayın kırmızı xj ile seyir halindeydik parkurda ve her parkurun başında mustafa abi (siyah xj janjanlı olan ;D) bizi bekliyodu ::smiley: ve eğer bu kırmızı xj yi veya herhangi bir xj yi ;D bu parkurda yada herhangi bir parkurda saplar yada bırakırsanız helede defender bayırında sakın olaki takılırsanız sizin bu menekşe yaylasında helvanızı kavurtur 7nizi 40nızı 52nizi yaptırırım ;D diyen gözlerle bize bakıp bassssssssssssssssss bassssssssssssssss nidalarıyla 4.0 xj yi nerdeyse 5.9 zj haline getirtti sağolsun onun gözleri görünce hiç aklımızdan takılmak geçmedi bile ;D oktayın gündeminde yoktu :eek: :eek: :eek: :eek:

tatanga' Alıntı:
bizi kıskandırdınız artık sıra biz adapazar lılarda diye düşünüyorum
sağlıcakla kalın................serhat yıldırım

Serhat bey,
sizin oralarda da güzel yerler var..
Keremali ve Çiğdem yaylalarına bir gezi yaparsanız geliriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,879
Kayıtlı Üye Sayımız
166,666
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmedkocal

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.