Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 395
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,925
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

arkadaşlar çok eğlenceli bir gezi olmuş. elinize ve emeğinize sağlık

Etiketler

SL271605.jpg

orhun ve tayfası

67 LR 173 DEFENDER'imi verdim, suzukici oldum yoksa gezinize gelmeyi çok isterdim çok güzelgezi olmuş hamsili rampa bizim Kdz ereğlide orman içi etabımızdaki rampalara benziyor tşklr.

Yeni aracin hayirli olsun...:smiley:
mezeci_67' Alıntı:
67 LR 173 DEFENDER'imi verdim, suzukici oldum yoksa gezinize gelmeyi çok isterdim çok güzelgezi olmuş hamsili rampa bizim Kdz ereğlide orman içi etabımızdaki rampalara benziyor tşklr.

güzel gezi olmuş emeğinize sağlık katılamamak acı....

güven bey bizde bir gün yedigöllerden alabalık avından dönerken yol üzerinde bir kasabada mola verdiğimizde özel harekattan zannettiler.Ah land'ım ah......
concrete' Alıntı:
İnsanın aracını kullanmaktan zevk almasını sağlayan sadece gücü değil elbette. O sabah Cevat Abi bir kasa ekmeği benim araca koyup koyamayacağımızı sordu. Hiç dönüp bakmadan tabii dedim ve koyduk. Bir kasa ekmek değil 10 kişinin kamp malzemesini tepeye yükleyip bir de 10 kişinin 1 haftalık yiyeceği ile beraber yanıma bir kaç kişi alıp yola çıkabilirdim. Expedition bu demek heralde.

Bir de benzincilerde sorulanlar var; "abi bu arazi jipi mi?" " Abi belgesel mi çekiyosun, Kamera nerde". Tabii ışıklarda beklerken önce lastiklere bakıp sonra kafayı kaldırıp aracı inceleyenler var. En son bana bakıp bazen selam veriyorlar. Bir çok araç çok havalı olabilir ama dünyada bundan çok Karizması olan araç olduğunu düşünmüyorum. Belki 2. sırada CJ ler gelir, 3 sıraya da eski ve çok büyük motorlu amerikan sporları koyuyorum ben.

Belki hayat boyu defender kullanmam ama hayata defender kullanmış olarak devam edeceğim. Süper bişey...

mezeci_67' Alıntı:

Ereğli'de radar tarafından girilen orman yollarında 1998-1999 yıllarında az mı gezmiştim Seri 3'le.
Şu an ben de Vitara kullanıyorum. Güle güle kullanın.

umutkaptan' Alıntı:
drönder duymasın def ciler cherokee den başka suziyede dönüyor diye başlık açar

Herkes arac degistiriyor zaman icinde. Ama baska araca gecenler Def ler hakkinda hep guzel seyler soyluyorlar galiba. Yawww yakin zamanda tasindigim sitede komsularla tanismamda vesile oldu, zaman zaman aracla ilgili biseyler soruyorlar ya da yorumlar yapiyorlar. :smiley:

Guzel guzel..... cok guzel... :smiley::smiley::smiley:

mezeci_67' Alıntı:
güven bey bizde bir gün yedigöllerden alabalık avından dönerken yol üzerinde bir kasabada mola verdiğimizde özel harekattan zannettiler.Ah land'ım ah......

Şu an cherokee kullanan Özel Kuvvetler var hep land hep land nereye kadar :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Şu an cherokee kullanan Özel Kuvvetler var hep land hep land nereye kadar :smiley:

Def kullanmak için özel kuvvet lazım zaten :smiley:

Yani;

Komando koğuşta yatmaz dağda yatar :smiley:
offroad çu sehirde toplanmaz dağda toplanır ;)
özel harekatçı ZJ kullanmaz 110 kullanır. :D

110 kullanmak için biraz kas pazu gerekir. :p
Bunlar sizde yoksa bile 110'un yanında aksesuar gelir. ;D

umutkaptan' Alıntı:
Def kullanmak için özel kuvvet lazım zaten :smiley:

Yani;

Komando koğuşta yatmaz dağda yatar :smiley:
offroad çu sehirde toplanmaz dağda toplanır ;)
özel harekatçı ZJ kullanmaz 110 kullanır. :D

110 kullanmak için biraz kas pazu gerekir. :p
Bunlar sizde yoksa bile 110'un yanında aksesuar gelir. ;D

Evet def kullanmak için kuvvet lazım ama özel olmasına gerek yok :smiley:

Ben operasyona giden çok komando gördüm landlerle fakat landsiz gelenlerinide gördüm :D

Özel Kuvvet şehirde KJ Cherokee dağda land kullanır Özel Harekatçı heryerde land kullanır :p

Çocukluğuda 169 Fiat'ta geçmiş birine diğerleri vız gelir tırıst gider :D :D :D

onur sizin dediğiniz yıllarda radar yollarında cj5 ile bayağı çamurlarda dansetmiştik size land'lı bir radar orman içi yolu kenarı
orsa' Alıntı:
Ereğli'de radar tarafından girilen orman yollarında 1998-1999 yıllarında az mı gezmiştim Seri 3'le.
Şu an ben de Vitara kullanıyorum. Güle güle kullanın.

hamsiler de ne güzel pişiyor insanın canı cekiyor valla yanında bi bas sogan offff ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.