Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 395
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,586
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Cherokee ler kaç yıldır asfalt yolu bırakıp taşlı çamurlu yollara giriyor :smiley: Her tarafı elektronik olan bu araçları su geçişlerinden sonra ve 10 yıl içinde ne hale gelebileceklerini konuşmak lazım. Gaddar landlar asfaltan çok arazideler ve yıllardır sorunsuz devam ediyorlar. :smiley:

Etiketler

Su def rampasi, cj5 rampasi olayina takildik, daha onemli konuyu atladik galiba gezilerde. Her iki gezida da hamsi yedim ben, hem de afiyetle :smiley::smiley:

Yedirtene sonsuz tesekkurler tabii. Su rampanin adini hamsili rampa koyalim mi ne dersiniz? Valla bir karadenizli olarak da cok hosuma gider. Gezilerin anlam ve onemine de uyuyor... :smiley:

hamsili rampada ilk kez yazıyorumben yuvacıklı olarak katıldım bizim lant lar olarak herşeyimizorjinal idi biz sizin her yere peşinizden gelmemiz bile 5,2lere on basarcünkü sizin şorekerlerin modifiye olmayanlar takıldılar ama bu geziye katılmayanlar ortalıgı kızıştırıyor şu anda yazılanlara sadece gülüyorum.....

hele emre özkaradeniz sen kendi başına melemşeye bir gitte ondan sonra birşeyleryazarsın

emresen gezide yoktunki bukadar niye zıtlaşıyorsun ki bizimlebunu anlamıyorum sen biraz kendi tecrubelerin olsun ondan sonra defender lerin daha ne oldugunu bilmiyorsunki ..sen sadece lada nivaya baban bindi sende ondan ne gördüyse ooo sen bi yaşa ondansonra yaz olurmu kardeşim

concrete' Alıntı:
Su def rampasi, cj5 rampasi olayina takildik, daha onemli konuyu atladik galiba gezilerde. Her iki gezida da hamsi yedim ben, hem de afiyetle :smiley::smiley:

Yedirtene sonsuz tesekkurler tabii. Su rampanin adini hamsili rampa koyalim mi ne dersiniz? Valla bir karadenizli olarak da cok hosuma gider. Gezilerin anlam ve onemine de uyuyor... :smiley:

rampa hamsi rampası olsun...

çıkanlarada fıstıklı helva ikram ederiz ;)

nasıl olur ...

çok güzel olmuş gezi hep böyle geçmesini temenni ederim süper di fo ve videolar merak ettiğim bi yer var ilk sayfalardaki videoda araba üstünüze gelince biri aşağı uctu kimdi o !? : )

hasukan41' Alıntı:
emresen gezide yoktunki bukadar niye zıtlaşıyorsun ki bizimlebunu anlamıyorum sen biraz kendi tecrubelerin olsun ondan sonra defender lerin daha ne oldugunu bilmiyorsunki ..sen sadece lada nivaya baban bindi sende ondan ne gördüyse  ooo sen bi yaşa ondansonra yaz olurmu kardeşim
:D

Beatrix`in kamerasindan.....

Kocaeli Defender Rampası 002.jpg

Kocaeli Defender Rampası 004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR