Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 395
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,932
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Yahu o Cherokee rampasını yükseltmesiz standart halleri ve sadece çamur lastikleri ile Pathfinder 3.3 ve Niva araçlarda çıkmamışmıydı? Yoksa ben mi, yanlış gördüm? :smiley:
Her şeyin ötesinde güzel bir tanışma, kaynaşma ortamı oldu.
Organizasyonda emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

Etiketler

evet olayı fazla büyütmeyelim ama o rampayı lada'lar çıktı.

orsa' Alıntı:
Yahu o Cherokee rampasını yükseltmesiz standart halleri ve sadece çamur lastikleri ile Pathfinder 3.3 ve Niva araçlarda çıkmamışmıydı? Yoksa ben mi, yanlış gördüm? :smiley:
Her şeyin ötesinde güzel bir tanışma, kaynaşma ortamı oldu.
Organizasyonda emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

bir tek defenderlar deneyemedi...

sahipleri burayı hiçbir araççıkaz dedi. sonra cherokee, lada ne varsa çıktı ;)

yaw önder verme gazı

benim arazi şazımanı arıza yapmasa denerdim.

Hem benim motor 2286 cc miş yunus usta cetvelle ölçtü öyle dedi bu sebepten çıkamıyormuşum rampaları :smiley:

Biz meriç yunus umut müsayit bi zamand a gider çıkar vidoe sunu servise veririz

Önder abi nasıl nasıl kıskandım nasıl kıskandım anLatamam.. Burnunun dibindeki gezilere katılamamak insan çok koyuyo be..

dronder' Alıntı:
yahu defender rampasına iki kere çıktım ama bir tek kare resmim bile yok :-\ :-\ :-\ çeken var mı ??? paylaşırsa çok mutlu olurum ;D ;D ;D

Abi ben bir ara oradaydım şöyle söyleyeyim Cherokeeler rampada çok hızlıydı telefonu resim çekmek için araca yöneltiyordum ama yetiştiremiyordum resimler boş çıkıyordu.. :D

Olayı Amerikalı'ların araçlarını benzin fiyatlarının ülkelerinde düşük olması sebepli yüksek hacimli dizayn ettiklerinden, İngilizlerin araçlarını uzun ekspedisyonlar ve hizmet için dizayn ettiklerinden tutun da Otokar'ın devlet hizmetinde kullanılacak araçlarda daha az işletim giderleri için düşük hacimli motorları tercih ettiklerine kadar uzun uzadıya sebep sonuç ilişkili durumlara getirmeden önce bence doğada olmak ve ekip ruhuyla bir şeylerin yapılması güzel.
Gerisi boş. :smiley:
Yoksa LR'nin ve Jeep'in kıyaslanacak birbirine yakın modelleri veya birbirine üstün yönleri bulunur.
Bu diğer markalar içinde geçerli.

dronder' Alıntı:
buradan sonra Doğan abinin rehberliğinde aç karınlarla bizi bekleyen hamsilere ulaşmak için papazın çayırında cumartesi gecesi kamp atan nivatr den yusuf abinin yanına indik...

sıradaki fotolar papazın çayırına inen dik rampadan olacak...

bu rampanın adınıda cherokee rampası koysak tam süper olur...

bu rampada cherokeelerin yaptıkları videoları sona saklıyorum ;)

İki sayfa rampa fotosu aradım , sonunda gördüm bakarken korkudan sıtkım sıyrıldı ;D

emre_ozk' Alıntı:
Abi ben bir ara oradaydım şöyle söyleyeyim Cherokeeler rampada çok hızlıydı telefonu resim çekmek için araca yöneltiyordum ama yetiştiremiyordum resimler boş çıkıyordu.. :D
Emre kardeş sizde 2 tane lada varmiş sende bi cıksanda rersmini görsek fena olmaz oralaısın cok cıkmıssındırda bizde görsek

umutkaptan' Alıntı:
yaw önder verme gazı benim arazi şazımanı arıza yapmasa denerdim. Hem benim motor 2286 cc miş yunus usta cetvelle ölçtü öyle dedi bu sebepten çıkamıyormuşum rampaları :smiley: Biz meriç yunus umut müsayit bi zamand a gider çıkar vidoe sunu servise veririz

umut ben gazı ankara ya veriyorum ;)

efe_41' Alıntı:
Önder abi nasıl nasıl kıskandım nasıl kıskandım anLatamam.. Burnunun dibindeki gezilere katılamamak insan çok koyuyo be..

ah bee dostum senin işin de haftasonu ne yapalım :( kısmet artık gözler sizin gibi birkaç dostu hep aradı ama nafile... bir dahakine artık...

emre_ozk' Alıntı:

bak şimdi land cılar alınacak bu işe :D :D :D ne yapalım defenderda arazi ruhu varsa bizde de arazi gazı var ;D veriyon gazı gidiyo velet ;D ;D ;D

orsa' Alıntı:
Olayı Amerikalı'ların araçlarını benzin fiyatlarının ülkelerinde düşük olması sebepli yüksek hacimli dizayn ettiklerinden, İngilizlerin araçlarını uzun ekspedisyonlar ve hizmet için dizayn ettiklerinden tutun da Otokar'ın devlet hizmetinde kullanılacak araçlarda daha az işletim giderleri için düşük hacimli motorları tercih ettiklerine kadar uzun uzadıya sebep sonuç ilişkili durumlara getirmeden önce bence doğada olmak ve ekip ruhuyla bir şeylerin yapılması güzel. Gerisi boş. :smiley: Yoksa LR'nin ve Jeep'in kıyaslanacak birbirine yakın modelleri veya birbirine üstün yönleri bulunur. Bu diğer markalar içinde geçerli.

haklısın onur kardeş ama atışmazsakta zevki çıkmıyor işin ;) yoksa işin özü senin dediğin gibi...

discovery-V8' Alıntı:
İki sayfa rampa fotosu aradım , sonunda gördüm bakarken korkudan sıtkım sıyrıldı ;D

yavuz bey çok foto oldu galiba ;D ;D ;D

dronder' Alıntı:
umut ben gazı ankara ya veriyorum ;) yavuz bey çok foto oldu galiba ;D ;D ;D

Yok yok güzel bol foto iyidir, ama ben rampa deyince çıkarken stepnem, inerken ön tamponum yere vurmuyorsa rampacık sınıfına koyuyorum, Gaz ve ruh meselesi sizlerle defenderler arasında , Disconun hem ruhu hem gazı var ;D

[attachment=1]

yavuz bey ben taa geziye gidene kadar sizinde gelecegin zannediyordum ama cok şey kaçirdiniz oyle videolarla anlaşılmaz bizzat görmek lazım

Şaklaşıyoruz, fotolarda genelde herşey kolay görünür.

Benim gelmem imkansızdı, bu hafta ankarada gezi var ona bile katılabileğim şüpheli, fotolara bakıp bakıp iç geçiriyorum, sayenizde o atmosferi solumaya çalışıyorum ;D

Çok istedim aramızda birde disko olsun diye ama başka sefere işanlah derim yoksa nerde bizim def lerin CC sini toplasak 1 xj etmiyor

inşallah oda olucak, az daha zaman lazım, bizim hacim xj ile kafa kafaya.

hakkaten hiç disco yoktu...
Önder fotoğraflar süper
bir şey dikkatinizi çekti mi?çıtır gözüken bazı rampalar,inişler son araçlar için kabus haline geliyor.yani şunu demek istiyorum 20 tane en az 1,5 tonluk araç önünüzden yolu öyle bir hale getiriyorki aynı gün aynı parkurda pilotaj,araç,lastik,güç, marka tartışması anlamsız kalabiliyor.en öndeki araç parkuru kusursuz geçerken acaba mümkün olsa en arkaya gelse ve arazideki oksijen fazlaliğinın verdiği çocuksulukla takılan araçlarla tekrar dalga geçebilme enerjisine sahip olabilir mi? yoksa o enerjisini aracını 40 dakika önce kolaylıkla sürdüğü ama şimdi zorlandığı parkura mı harcar.aynı nehirde iki kere yıkanılmaz gibi bir olay bu çamur geçişleri...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.