klasik 4x4 amerikanlar toplantısı ve kulüp kurulumu önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xkirpix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,151
Ynt: klasik 4x4 amerikanlar toplantısı ve kulüp kurulumu önerisi

Hep destek tam destek ;)

Etiketler

PIKACU' Alıntı:
baslıgı degıstırın bence cj ve jeep olacaksa sadece.chevroletcıler ve fordcularda ayrı bır klup kurar artık..
doğru söylediniz adı klasik amerikan zaten ama ara ifade eksik olmuş

bizde varız aşağı yukarı 10 yakın amarikan cj ler var bizde bizide ekliye bilirsiniz gölcük offroad kulubu göl off olarak cok güzel olur

barracuda_41' Alıntı:
bizde varız aşağı yukarı 10 yakın amarikan cj ler var bizde bizide ekliye bilirsiniz gölcük offroad kulubu göl off olarak cok güzel olur
merhabalar listeye eklemekten onur duyarız
sizin araba model ve kullanıcı bilgilerini verirseniz eklerim tabi
selamlar

ali şişman cj5 1974 model ahmet güner cj5 1979 model ayhan şenol cj5 1977 model mehmet dikyol cj 1978 model mehmet balaban cj6 1980 model raclarımız donanımlı ve gösterişlidir

Herkese selamlar,
Anlaşılan yeni model Amerikan Chevy, Tahoe, Blazer, Suburban vb.lerine yer verilmeyecek.

Saygılarımla,

Burak Dirican

barbecue' Alıntı:
Herkese selamlar,
Anlaşılan yeni model Amerikan Chevy, Tahoe, Blazer, Suburban vb.lerine yer verilmeyecek.

Saygılarımla,

Burak Dirican

evet bencede verılmeyecek.daha oncede soyledım konunun baslıgını degıstırın dıye.
en uygunu cj ler toplantısı ve kulup kurulumu onerısı ..

O zaman hayırlı olsun demekten başka bana yapacak bir kalmıyor:smiley:

Sevgi ve saygılarımla...

Burak Dirican

PIKACU' Alıntı:
evet banada hayırlı olsun demek duser
barbecue' Alıntı:
O zaman hayırlı olsun demekten başka bana yapacak bir kalmıyor:smiley:

Sevgi ve saygılarımla...

Burak Dirican
arkadaşlar yanlış anlaşılan bir durum var sanırım ortada
klaşik amerikan dememizin sebebi zaten k5 blazer thoue suburvan inrernational gmc ve bunun gibi sayıca az ama kıymet olarak bir çok üstünlüğü olan amerikanları bir araya getirmek CJ lerin bir çoğunluğu var zaten ama diğer eski model şimdi üretimi azalmış yada kalkmış ama çok önemli bir yeri olan klasikleşmiş yada klasikleşmek üzere olan araçları bir araya toplamak ve yardımlaşma kaynaşma sağlamak. lütfen kendinizi dışarıda hissetmeyin.
selamlar

Üstadım, şahsım adına ben kendimi dışlanmış hissetmiyorum.
Sizin belirttiğiniz gibi, siz klasikleşmiş veya klasık olmaya yakın araçların toplanması için çaba sarf ediyorsunuz.,
Bu takdire şayan bir çaba.
Benim aracım 2004 Model 4x4 bir Chevy ve hali ile kalsik olabilmesi için uzun yıllara ihtiyacı var.
Bu durumda ben sizin tanımlamanıızın içinde yer almadığım için "hayırlı olsun" demiştim.

Sevgi ve saygılarımla...

Burak Dirican

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR