klasik 4x4 amerikanlar toplantısı ve kulüp kurulumu önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xkirpix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,152
Ynt: klasik 4x4 amerikanlar toplantısı ve kulüp kurulumu önerisi

merhaba;
Mesut bey'in önerdiği bu klasik amerikan 4x4 kulubü fikrini kesinlikle destekliyorum, diğer çoğu 4x4 arazi aracı grubunun - kulübünün aksine "offroad" içerikli değilde, klasik araba kulübü gibi işleyen bir kulüp kurulması sadece offroad meraklıların değil, klasik amerikan 4x4 araçlarına ilgi duyan kesiminde ilgisini çekiceğini düşünüyorum.

Etiketler

hatta 4x4 kısmını çıkaralım, sadece Klasik amerikan daha iyi olur gibi, 4x4 olmayan Chevy ve GMC'ler de var :smiley:

güzel fikir.. bıcır çıkana kadar büyük ihtimalle kulüp kurulmuş, etkinlikler başlamış olur herhalde... oooffffffffff, offffffff....

burak_cj' Alıntı:
hatta 4x4 kısmını çıkaralım, sadece Klasik amerikan daha iyi olur gibi, 4x4 olmayan Chevy ve GMC'ler de var :smiley:
burak bey neden olamasın ama klasik amerikan başlığı altında binek otomobillerde toplanır ama onların kendi klüpleri var. burada amac jeep ve kamyonet tarzı truck dediğimiz araçları bir araya gewtirmek gibi sınırlı bir amaçla olmasında fayda var diğer seçenekte kafalar çok karışabilir. ama 4x4 ü çıkarmakta bir sakınca olmamasına ragmen ismin sınıflamayı belirtir bir açık anlaşılırlık ta oması gerekir.

poorangel' Alıntı:
güzel fikir.. bıcır çıkana kadar büyük ihtimalle kulüp kurulmuş, etkinlikler başlamış olur herhalde... oooffffffffff, offffffff....
fikire katıuldığınıza sevindim gelişimide orjinal fikilerinizi ve oluşunda katkınızı bekliyoruz.

Bne de diyorum bunu bir jeep buluşması cj yada xj yada vs değil jeep buluşması. Tüm arazi araçlarına jeep denemsinin sebebi aslı bu markadır.JEEP. tamam da nerde nasıl olacak bu. ama kritik nokta şu burada amerikan buluşmasından bahsediyoruz. tabi ki bunun dışında jeep buluşması da yapılabilir de ilgi lazım

xkirpix' Alıntı:
burak bey neden olamasın ama klasik amerikan başlığı altında binek otomobillerde toplanır ama onların kendi klüpleri var. burada amac jeep ve kamyonet tarzı truck dediğimiz araçları bir araya gewtirmek gibi sınırlı bir amaçla olmasında fayda var diğer seçenekte kafalar çok karışabilir. ama 4x4 ü çıkarmakta bir sakınca olmamasına ragmen ismin sınıflamayı belirtir bir açık anlaşılırlık ta oması gerekir.

aslında ismin türkçe olmasından yanayım ama "truck" kısmını türkçeye çeviremedim, "classic american trucks" gibi bi isim tam olarak ne tür araçlara hitap edeceğini belli edecektir..

takipde yarar var sonuçda amerikan menşeili türk doç kullanıyoruz :D :D

moonwalker_arc' Alıntı:
Bizim bir araya gelmemiz için bi sponsor bulmamız lazım mümkünde petrol ofisi filan :D

cok yakan araba yoktur az kazanan sahıbı vardırdan yola cıkarak kendı kendımızın sponsoru olmak durumundayız malesef :smiley: her zaman oldugu gıbı.
mesela ben 4 senedır sponsoruyum blazer ımın.hıc utandırmadı benı saolsun bu gıdıslede sponsorluga devam edıcez. :smiley:

Toplanin da kimde ne varmis gorelim eminim guzel kareler cikar ortaya..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR