klasik 4x4 amerikanlar toplantısı ve kulüp kurulumu önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xkirpix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,158
Ynt: klasik 4x4 amerikanlar toplantısı ve kulüp kurulumu önerisi

PIKACU' Alıntı:
cok yakan araba yoktur az kazanan sahıbı vardırdan yola cıkarak kendı kendımızın sponsoru olmak durumundayız malesef :smiley: her zaman oldugu gıbı.
mesela ben 4 senedır sponsoruyum blazer ımın.hıc utandırmadı benı saolsun bu gıdıslede sponsorluga devam edıcez. :smiley:

Birde çok uzakta olan (Trabzon) gibi sahipleri vardır ki :smiley: 1000 gidiş 1000 geliş 2000 km yol kmde 70krş yakıt tüketimi evlat acısı demektir :D

Etiketler

o paraya ı pad alıp toplantılara heryerden canlı baglantı yapmak daha mantıklı geldı bırden:smiley:

dundaralp' Alıntı:
Toplanin da kimde ne varmis gorelim eminim guzel kareler cikar ortaya..
evet bir toplanalım önce doğrusöylüyorsunuz ama isterseniz bir liste yapalım önce ben listeyi başlatıyorum

1. Jeep Wagoneer 1966 V8 5.7 Mesut Kılınçarslan
2. Jeep Wagoneer 1975 V8 5.9 Başak Kılınçarslan

moonwalker_arc' Alıntı:
Birde çok uzakta olan (Trabzon) gibi sahipleri vardır ki :smiley: 1000 gidiş 1000 geliş 2000 km yol kmde 70krş yakıt tüketimi evlat acısı demektir :D
trabzon için bir sponsor yerine bir ortayol buluruz buluşma yeri için. selamlar

xkirpix' Alıntı:
evet bir toplanalım önce doğrusöylüyorsunuz ama isterseniz bir liste yapalım önce ben listeyi başlatıyorum

JEEP 90 XJ BEKİR GÜMÜŞ

moonwalker_arc' Alıntı:
O zaman sizi karadenizin eşsiz güzelliklerine davet ediyorum :smiley:)))
selamlar davetiniz için çok teşekkür ederim. ben hemen hemen her ay rizeye kadar samsun ordu giresun trabzon gümüşhane gibi illerdeki müşterilerimi ziyaret ederek gidiyorum . bayramdan sonraki haftada bir seyahat programım var. görüşürüz umarım.

anlayamadığım klasik amerikan 4x4 mu olacak yoksa klasik kalkacak amerikan 4x4 mu olacak ??? benim arac klasikler arasına henuz giremedi yas itibari ile :smiley:

5.1980 model CJ6 (34CPL40) jose juan da katılıor..american 4*4 sahip cj6 aracımla birlikte ...
CJ kullananlar durmayın...

kimde hangi araç olduğunu bilmenin herkese yarar sağlayacağını düşünüyorum, servis bakım ve onarım açısından baya faydası olacaktır..

bu arada bendekilerde,
1982 Jeep CJ-7 4.2 I6
1985 Jeep Grand Wagoneer 6.2 V8

1951 model Jeep Willys CJ3a
go devil 2200cc

liste açıyorum herkes sırası ile yazsın kendi aracını cj ler eski model bütün jeep markalı 4x4 ler bir liste oluşturalım

3. 1951 model Jeep Willys CJ3a ismail Boya
4. 1982 Jeep CJ-7 4.2 I6
5. 1985 Jeep Grand Wagoneer 6.2 V8 Burak
6. 1980 model CJ6 (34CPL40) josef

xkirpix' Alıntı:
liste açıyorum herkes sırası ile yazsın kendi aracını cj ler eski model bütün jeep markalı 4x4 ler bir liste oluşturalım

3. 1951 model Jeep Willys CJ3a ismail Boya
4. 1982 Jeep CJ-7 4.2 I6
5. 1985 Jeep Grand Wagoneer 6.2 V8 Burak
6. 1980 model CJ6 (34CPL40) josef

baslıgı degıstırın bence cj ve jeep olacaksa sadece.chevroletcıler ve fordcularda ayrı bır klup kurar artık..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR