Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emressam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,594
merhaba Emre Bey,
bende küçük otomobillere karşı ilgim vardı,onları toplayıp gezmekten keyif alıyordum, şu an Defender ler ilgimi çekiyor. ilk tercih olarak 90 lık 3 kapı yada 2.tercih olarak 110 luk 5 kapı araç var mı elinizde?
off-road yapmayacağım hobi olarak gezi ve kamp için kullanmayı düşünüyorum.
saygılar

Etiketler
mrb hocam 110 luk toplanmamış defender nerden bulabilirim uygun fiyata kendim toplamak istiyom

Mrb SAYIN
HOCAM YAKIN ZAMANDA DEFENDER İHALESİ VARMI BİRDE TAM OLARAK NEREDEN HANGİ SİTEDEN ÖĞRENİYONUZ İHALE TARIHLERİNİ

Ben cevap vereyim. 110 tane son kalan çöp nitelikteki araçlar ihale edildi. ancak bir ötv mevzusu türemiş. devlet mke ye artık ötv ile satacaksın demiş yani. o sebepten ihale askıda kalmış. görüşmeler sürmekteymiş. Şu anda yeni ihale gözükmememkte MKE'de. Piyasadan almak gerekiyor yani.

Merhaba arkadaşlar kendim bir üniversitede öğretim görevlisiyim zevkine defender topluyorum ve az bir kar payıyla satıyorum ilgilenirseniz yardımcı olmak isterim.Resim de paylaştığım defender Türkiyenin ünlü sanatçılarından biri için özenle toplanmıştır.Ekli dosyayı görüntüle 4517
merhaba
tenteli veya kapalı tek kabin dizel defender arıyorum
düzgün bir araç bulursam alacağım.Bana yardımcı olurmusunyz?
saygılar

Bende iki tane araç var görüldüğü durumda.Şaseden dağıtılarak toplandı ikisi'de. Kasa tente vs yeni yapıldı. Asler çıkması,Camel replikası araçlardır. Motor durumu güzel, yürürde vs sıkıntı yoktur.Döşeme, teyp, telsiz mevcuttur.Fiyat olarak 40 bin tl istiyorum.
e93b4e41-3e4b-4742-acad-37f8002e0133.jpg

Bende iki tane araç var görüldüğü durumda.Şaseden dağıtılarak toplandı ikisi'de. Kasa tente vs yeni yapıldı. Asler çıkması,Camel replikası araçlardır. Motor durumu güzel, yürürde vs sıkıntı yoktur.Döşeme, teyp, telsiz mevcuttur.Fiyat olarak 40 bin tl istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 62942
Merhabalar
Bende tek kanin tenteli defender arıyorum
05321382185
bu numarama whatsuptan araçlarınızın fotoğraflarını gönderirmisiniz? Aracı off road maksatlı kullanmayacağım araç yaylaya gitmek,eşya taşımak v.s için kullanılacak
temiz araç ve taabiki uygun fiyata araç denk gelirse hemen alacağım.umarım yardımcı olurdunuz
saygılar

Bende iki tane araç var görüldüğü durumda.Şaseden dağıtılarak toplandı ikisi'de. Kasa tente vs yeni yapıldı. Asler çıkması,Camel replikası araçlardır. Motor durumu güzel, yürürde vs sıkıntı yoktur.Döşeme, teyp, telsiz mevcuttur.Fiyat olarak 40 bin tl istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 62942
Merhaba 2 araçtan bahsetmişsiniz
whatsupp tan bana fotolarını gönderirmisiniz?
05321382185
teşrkkürler

Merhaba arkadaşlar kendim bir üniversitede öğretim görevlisiyim zevkine defender topluyorum ve az bir kar payıyla satıyorum ilgilenirseniz yardımcı olmak isterim.Resim de paylaştığım defender Türkiyenin ünlü sanatçılarından biri için özenle toplanmıştır.Ekli dosyayı görüntüle 4517
Merhaba
sayın hocam bende tek kabin tenteli defender arıyorum
şuan elinizde var mı aracınız?
saygılar....

sadece hidrolik setini satıyor musunuz ? aracı çankırıya getirip taktırma imkanım ne yazık ki yok . o nedenle soruyorum . tüm ünite fiyatı tabii sorduğum
direksiyon kutusu , alt z rod , direksiyon pompası, giriş çıkış yağ basınç hortumları , yağ haznesi , pompa ayakları , hidrolik direksiyon krank kulesi ... gibi
tek aracımız bu ve eşim de kullanmak zorunda olduğu için hidroliğe ihtiyacımız var.
kesinlikle uyarlama düşünmüyorum forumlar ve tavsiyeler üzerine çıkma orjinal arıyorum.
yardımcı olabilirseniz sevinirim ,şimdiden vaktiniz için teşekkürler ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR