Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,385
Ynt: Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

ufukozkan' Alıntı:
hevesleniyoruz sonrada gidemiyoruz fena oluyo :smiley: :smiley:

Ben de gelicem ;D

"Simyacı" yı okuduğumdan beri "ben de gidicem" hevesindeyim ama olmadı :-\

Kimbilir belki siz sebep olursunuz :smiley:

Hep birlikte görürüz, Paulo Coelho'nun dediği gibi (Gerçekte kendi kişisel menkıbesini yaşayan kimseye karşı hayat cömerttir) mi ::smiley:

Ellerine sağlık Sedat :smiley:

Etiketler

SDC' Alıntı:
Ben de gelicem ;D

"Simyacı" yı okuduğumdan beri "ben de gidicem" hevesindeyim ama olmadı :-\

Kimbilir belki siz sebep olursunuz :smiley:

Hep birlikte görürüz, Paulo Coelho'nun dediği gibi (Gerçekte kendi kişisel menkıbesini yaşayan kimseye karşı hayat cömerttir) mi ::smiley:

Ellerine sağlık Sedat :smiley:

Teşekkür ederim Sevtap,
Simyacıyı iyi hatırlattın bana, muhtemelen 15 sene kadar önce okumuştum, ne güzel bir kitap o, insana çok şey katıyor :D

hsbasar' Alıntı:
Ne demek sıcak bakmaz, son derece mutlu olurum. Hatta izmirden trablusa feribot seferleri başlayacakmış.
Bir Libya, Tunus, Cezayir, Fas turu yapalım dedimde bazı arkadaşlar burda yeşil içecekler yok diye kabul etmedi ;D

hsbasar' Alıntı:
Ufuk abi, Tunus, Cezayir, Fas kısmını yapmasam bile Sahra çölünün güneyindeki Ghat'a festival zamanı gitmeyi istiyorum.
Bunu Türkiyeden kendi araçlarımızla gelerekte yapabiliriz, burdan araç kiralıyarakta

http://www.ewpnet.com/libya/ghat.htm

hsbasar' Alıntı:
Alkol tamamıyla yasak ama ev yapımı çok güzel şaraplar var. ;)

Benim için yeterli :smiley:

İmzir'den kendi araçlarımızla feribotla gidelim (LPG'li araç alıyorlar mı?) Festivale ve kırmızı şaraba bayılırım.

Kendime Not: Kuzey afrika gezisi için klimalı 300Tdi Defender bulunacak :smiley:

Bu sabahki iş güvenliği toplantısından.
1. fotoğrafı uzaktan çektim, odaklamayı tam yapamamışım ama arkadaşın yüz hatlarının sertliği nedeniyle buraya eklemek istedim.

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC04370.jpg

DSC04347.jpg

Sedat; kum fırtınası olmamasına rağmen, bunların ağızlarını kapatmasını neye bağlıyorsun?

amanos80' Alıntı:
Sedat; kum fırtınası olmamasına rağmen, bunların ağızlarını kapatmasını neye bağlıyorsun?

Bu konuyu hiç düşünmemiştim. Muhtemelen soğuktan olabilir. Sabahları öyle soğuk oluyor ki, adamın içine işliyor.

Libyalı bayanların tercihleri, tabi her dükkan böyle değil, ben ilgimi çekenleri fotoğrafladım :D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC02516.jpg

DSC02510.jpg

DSC02507.jpg

Libya'lı hanmlar gösterişli kıyafetleri seviyorlar anlaşılan :smiley: Modeller ilgi çekici.

Çok güzel insan fotoğrafları çekmeye başladın Sedat, ellerine sağlık :smiley:

Mağazalarda mankenlerde dikkatimi çeken başlarının olmaması, sanırım dinsel nedenle böyle ???

Bu arada Genco Erkal ''Simyacı'' oyununu çok güzel sahnelemiş ve oynamıştı..

Nursel' Alıntı:
Libya'lı hanmlar gösterişli kıyafetleri seviyorlar anlaşılan :smiley: Modeller ilgi çekici.

Hangi hanım sevmezki :D

ceranus' Alıntı:
Çok güzel insan fotoğrafları çekmeye başladın Sedat, ellerine sağlık :smiley:

Mağazalarda mankenlerde dikkatimi çeken başlarının olmaması, sanırım dinsel nedenle böyle ???

Bu arada Genco Erkal ''Simyacı'' oyununu çok güzel sahnelemiş ve oynamıştı..

Teşekkür ederim Zerrin, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama daha katedecek çok yol var.
Kıyafetlerin ilgi çekiciliği başlara bakmamı engellemiş, şimdi sen yazınca farkettim.
Simyacı güzel kitaptır, imkan olursa oyununuda izlemek isterim.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ben bu galeriyi atlamışım,şimdi gördüm.
Sedat ellerine sağlık,görseller için çok teşekkürler.

Ziyaret ettiğin için ben teşekkür ederim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri