Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,397

Etiketler

Ynt: Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

Elinize sağlık Sedat Bey,
Libya'da yaşayan insanların günlük yaşamından daha çok fotoğraf ekleyebilirseniz sevirim. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Libya'da yaşayan insanların günlük yaşamından daha çok fotoğraf ekleyebilirseniz sevirim. Selamlar.

Mustafa bey bu konu benimde hep aklımda, ancak trablustan geçerken çok kısa süre kaldığımdan şimdiye kadar gerçekleştiremedim.
Umarım en kısa sürede çekebilirim.

acemi80' Alıntı:
Bizde zevkle takipe devam ediyoruz

Teşekkür ederim hocam

Mustafad' Alıntı:

Mustafa bey bu düşüncenizi arkadaşım Cengiz'e iletmiştim, kendi flickr sitesine birkaç foto eklemiş, ekli bağlantıda görebilirsiniz.

http://www.flickr.com/photos/88563306@N00/

hsbasar' Alıntı:
Mustafa bey bu düşüncenizi arkadaşım Cengiz'e iletmiştim, kendi flickr sitesine birkaç foto eklemiş, ekli bağlantıda görebilirsiniz.

http://www.flickr.com/photos/88563306@N00/

Teşekkürler, Sedat Bey.

Merhaba Sedat bey;
80 li yıllarda Tripoli-Bengazi arasında Ben-Cevat (Ben-jawad) denilen yerde 2 sene çalişmiştım.Sayenizde tekrar o yılları hatırladım tripoli parkında hurmaların altında açıkta sabahladığımız geceler oldu çölün km lerce içlerine gitmiştik,göz yanılmasını orda öğrenmiştim 5 km gibi görünen uzaktaki dağlara 2 saat te ullaşamamıştık arabayla tekrar teşekkürler :D

gezgen' Alıntı:
Merhaba Sedat bey;
80 li yıllarda Tripoli-Bengazi arasında Ben-Cevat (Ben-jawad) denilen yerde 2 sene çalişmiştım.Sayenizde tekrar o yılları hatırladım tripoli parkında hurmaların altında açıkta sabahladığımız geceler oldu çölün km lerce içlerine gitmiştik,göz yanılmasını orda öğrenmiştim 5 km gibi görünen uzaktaki dağlara 2 saat te ullaşamamıştık arabayla tekrar teşekkürler :D

Bende aynı şeyi acı bir tecrübe ile öğrenmiştim. Türkiyeden kalma, gözümün gördüğü heryere yürüyebilirim mantığıyla, uzakta gördüğüm kayıt aracına doğru yürümüş, sonra aracın 12 km uzaklıkta olduğunu öğrenince neden canımın çıktığını anlamıştım ;D

Bu arada ilginç bir tesadüf oldu, bende bugün sizin fotoğraflarınızı gördüm, içlerinde çok hoşlandıklarım oldu. Sizin taklidiniz olan birkaç kare çekebilirim ileride ;)

[attachment=1]

DSC05972.jpg

batıyor mu doğuyor mu bilemedim ama her iki durumdada nefis :smiley: (galiba doğuyor ::smiley: bildim mi? ;D ;D)

Bu fotoğraf bana ait değil, geçen günkü yağmurdan sonra iş güvenliği uzmanı Mark tarafından çekilmiş.
Ancak ortadaki karavan benim ofisim olduğu için bu fotoğrafında galeride yer almasını arzu ettim.

Çölde gökküşağı :D

[attachment=1]

DSCF0183[1]_2.jpg

Gökkuşağı çok güzel.Yaw ben bu ebemkuşağıını hiç bi zaman tam kadraja sığdıramadım bi geniş açım olsaydı olurmuydu bilmem? 20 gün önce demrede tam kadraj nerdeyse oluyodu gene ucundan kaçırdık bi başka zamana inşaallah. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.