Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 44254 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,680
Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Fotoğraflarınız gerçekten çok başarılı. Çalışmalarınızdan ötürü tebrik ederim.

Konser fotoğraflarından seçmeler

NIN___Nine_inch_nails_by_liilith.jpg

NIN___Robin_Finck___2009_by_liilith.jpg

NIN___Robin_Finck_by_liilith.jpg

NIN___Trent_Reznor_by_liilith.jpg

Prodigy__rock_in_coke_2009_by_liilith.jpg

Prodigy_2009_by_liilith.jpg

3741686159_3506955160_b.jpg

3637726995_0d42f4302a_b.jpg

Fotograflarınızı cok begendim elinize saglık didem hanım acaba hangi makinayı kullanıyorsunuz yeni başlayanlar için ne gibi önerileriniz olabilir ? HDR için ne düşünüyorsunuz? hiç HDR calısmanız var mı acaba ? bol fotograflı günler dilerim fotograf cekmeyi cok seviyorum bende fakat yolun daha cok cok basında sayılırım .. Elinize saglık cok basarılı fotograflarınız..

Merhabalar;

Fotograflarinizi begenerek izledim. Size tebriklerimi sunmak istiyorum. Ve size biraz daha teknik birsey soracagim. Eger sakincasi yoksa kullandiginiz makinaleri ve objektifleri buraya yazmaniz mumkunmu?

hocam mukemmell fotograflar.emeğinize saglık

Yemek fotoğrafları Serisi -Asya Mutfağı

4492542781_9746b54ef9_o.jpg

4492543007_67d6634c90_o.jpg

yakında yeğenimin restorant ı için mönü fotoları çekeceğim sizinkilere bakıp bakıp feyz alıyorum,sonrada galerime koyucam sonrada teklifler yağıcak menşur olucam sonrada paranın içinde yüzücem.. ;D

:smiley:
Para içinde yüzeceğinizi garanti edemem ama eğer yemek fotoğrafları çekiyor iseniz aç kalmayacağınızı garanti edebilirim:smiley:

gezgen' Alıntı:
yakında yeğenimin restorant ı için mönü fotoları çekeceğim sizinkilere bakıp bakıp feyz alıyorum,sonrada galerime koyucam sonrada teklifler yağıcak menşur olucam sonrada paranın içinde yüzücem.. ;D

E heralde yani fotosunu çektikten sonra yani iş bitince nolucak? Enfes bir yemek tabağı ve ben başbaşa kalıcak sonra nolucak? Doğal olarak ben de onu yiycem. ;D ;D

Şeker yemek gibi bir lüksünüz varsa ve benim gibi hipoglisemi değil iseniz size şimdiden afiyet olsun ...

gezgen' Alıntı:
E heralde yani fotosunu çektikten sonra yani iş bitince nolucak? Enfes bir yemek tabağı ve ben başbaşa kalıcak sonra nolucak? Doğal olarak ben de onu yiycem. ;D ;D

Emotions

Infinite int€gral

4677885505_af7cca5795_o.jpg

Angels & Demons

4655526255_8e7f7e0f66_b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri