Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan liilith Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,585

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Fotoğraflarınız gerçekten çok güzel. Birkaç soru sormak istiyorum. 1- Gökyüzündeki siyahlığı nasıl sağlıyorsunuz acaba? 2-Renk canlılığı çok hoş bunu nasıl sağlıyorsunuz? 3-Filtre kullanıyor musunuz? Cevap alabilirsem sevineceğim ama vermesenizde bu görsel şölen için teşekkür ederim. :smiley:

timsah27' Alıntı:
Fotoğraflarınız gerçekten çok güzel. Birkaç soru sormak istiyorum. 1- Gökyüzündeki siyahlığı nasıl sağlıyorsunuz acaba? 2-Renk canlılığı çok hoş bunu nasıl sağlıyorsunuz? 3-Filtre kullanıyor musunuz? Cevap alabilirsem sevineceğim ama vermesenizde bu görsel şölen için teşekkür ederim. :smiley:

Merhaba,
Sorularınızın cevabı Photoshop CS5 de gizli. gökyüzündeki karartıyı lighting effect ile yapıyorum doygunluğuda level ile yapıyorum ve genelde cekimlerde polarize filtre kullanıyorum.

Beğeni için teşekkür ederim.
Didem

liilith' Alıntı:
Şeker yemek gibi bir lüksünüz varsa ve benim gibi hipoglisemi değil iseniz size şimdiden afiyet olsun ...

Çoktandır bu siteye yazmıyorum.. sebebi yüklediğim birkaç Niko Guido fotoğrafının cinsellik içerdiği değerlendirmesi..ve topiğin kilitlenmesi...geri baktığımda eksik ne var diye bu mesajınızı hep düşünmüşümdür ve size geçmiş olsun dileğimi bu kadar geciktirdiğim için özür dilerim..inşallah düşük seviyededir...tekrar acil şifa dilerim..
Konu fotoğraf olunca son yüklediğiniz fotoğraflar harika..özellikle Angels& Demon yazış sırasına göre soldaki Angel sağdki beyaz giysili olan da Demon oluyor galiba tabi yanılıyorda olabilirim veya siz yorumu herkesin kendine bırakmışta olabilirsiniz ama ben sizin yorumunuzu merak ettim ..bence soldaki daha Demon'vari....Sağlıkla kalın.

Merhaba,
Niko Guido kendi tarzının en iyilerinden , estetik bir bakış açısı var ve hepimiz yetişkiniz , bazı şeyleri bu kadar büyütüyor olmak , Konuların olurundan daha farklı sıfatlar almasını sağlıyor ...
Acil şifalarınız için teşekkür ederim.Şu an şekerden uzak durma aşamasındayım ve sanıyorum iyi gidiyorum ama hayatın anlamı da şeker zor oluyor..:smiley:

Angels & demons; bana ying ve yang felsefesini çağrıstırıyor.
Her Güzellik içinde bir kötülük barındırır..Yüzüğe dikkat diyorum:smiley:
Beğeni içinde herkese teşekkür ederim..

Didem

gezgen' Alıntı:
Çoktandır bu siteye yazmıyorum.. sebebi yüklediğim birkaç Niko Guido fotoğrafının cinsellik içerdiği değerlendirmesi..ve topiğin kilitlenmesi...geri baktığımda eksik ne var diye bu mesajınızı hep düşünmüşümdür ve size geçmiş olsun dileğimi bu kadar geciktirdiğim için özür dilerim..inşallah düşük seviyededir...tekrar acil şifa dilerim..
Konu fotoğraf olunca son yüklediğiniz fotoğraflar harika..özellikle Angels& Demon yazış sırasına göre soldaki Angel sağdki beyaz giysili olan da Demon oluyor galiba tabi yanılıyorda olabilirim veya siz yorumu herkesin kendine bırakmışta olabilirsiniz ama ben sizin yorumunuzu merak ettim ..bence soldaki daha Demon'vari....Sağlıkla kalın.

Merhaba
Fotoğrafçı değilim , teknik terimlerinden de anlamıyorum , bir profesyonel için resimleriniz kusurlu olabilir ama bana
ilginç ve güzel geldi. Fotorafların devamını ve başarılar diliyorum. Ayrıca acil şifalar.

Dünya ikincisi olmakta başarılı bir sonuç ama gönül birincilikten yana idi :smiley:
Herkesin geçmiş bayramını kutlarım..

3198941268_1103cb37ee.jpg
Teğet geçti :smiley:

3179643056_027d36899c_o.jpg
Mona Lisa

3269514084_6528b270d0.jpg
Flying in a blue dream

bence '' Mona Lisa'' değil.....daha çok Aida Gomez...:smiley:

Aşk ile PARIS bir başka güzel ,
Kırmızı şarap ve la vie en rose eşliğinde harika bir gece ..:smiley:

eiffel_tower_Paris-small.jpg

http://www.dailymotion.com/video/xb1wsl_la-vie-en-rose-louis-armstrong_music
La vie en rose
hold me close and hold me fast
the magic spell you cast
this is la vie en rose
when you kiss me,
heaven sighs
and though i close my eyes
i see la vie en rose
when you press me to your heart
i'm in a world apart
a world where roses bloom
and when you speak
angels sing from above
every day words
seem to turn into love songs
give your heart and soul to me
and life will always be
la vie en rose
i thought that love was just a word
they sang about in songs
i heard it took your kisses to reveal
that i was wrong, and love is real
hold me close and hold me fast
the magic spell you cast
this is la vie en rose
when you kiss me, heaven sighs
and though i close my eyes
i see la vie en rose
when you press me to your heart
i'm in a world apart
a world where roses bloom
and when you speak
angels sing from above
every day words
seem to turn into love songs
give your heart and soul to me
and life will always be
la vie en rose

eiffel_tower_Paris.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR