Kimlerin Karavanı Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,105

Etiketler

Ynt: Kimlerin Karavanı Var?

Yazanların hepsi "karavanım yok" yazdığına göre biz başlığı yanlış okuduk galiba ;)

selsun' Alıntı:
Yazanların hepsi "karavanım yok" yazdığına göre biz başlığı yanlış okuduk galiba ;)

aynı şeyi ben düşünüyordum :smiley:

bu vesile ile ben de yazayım

yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim (galiba) ama henüz karavanım yok

karavanı olmayan tüm dostların en kısa sürede gönüllerindeki gibi bir karavana sahip olmalarını dilerim

Ben de her ikiside var,var arkasında yatıp tuvaletimi yapabiliyorum,yok çünkü oturup yemek yiyemiyorum ,ısınamıyorum en önemlisi yan camlardan dışarı bakamıyorum,Söylenecek sözlere göre kendimi oraya kanalize etmeyi planlıyorum :D,karavanı olanlara yüklenirseniz sizden fazla yüklenirim,olmayana yüklenirseniz sizden daha fazla vururum,rüzgar nerden eserse artık.

benim varmıydı pek hatırlamıyorum, ama kısmetse 29 ekimde olacak :smiley:)))

Benim de yok. Kamperim var. İkisinin durusunda cok onemli bir fark oldugunu dusunuyorum. Biri evdeki rahatligi vermeye çalışıyor , digeri ev duzenine, evdeki hayata alternatif yaratiyor.

Benim de yok, ama uygun fiyatla bir çeki demiri taktırdım, ardından da vizeye girdim. Şimdi sıra işimize yarayacak hem uygun fiyatlı ve temiz, hem de aracımızın çekebileceği bir ''çekme karavan''almaya geldi.

derindeniz1' Alıntı:
Benim de yok, ama uygun fiyatla bir çeki demiri taktırdım, ardından da vizeye girdim. Şimdi sıra işimize yarayacak hem uygun fiyatlı ve temiz, hem de aracımızın çekebileceği bir ''çekme karavan''almaya geldi.

Cengiz abi umarım arzu ettiğiniz çekme karavana en kısa zamanda kavuşursunuz,aslında karavan almanın tam zamanı sezon bitti ve fiyatlar yaz fiyatından düşük şimdi alıp yeni sezona kadar eksiklerini tamamlayarak yazın gönlünüzce gezebileceğiniz bir karavanınız olabilir,tabi bu işin teknik boyutu duygusalı ayrı bir olay ;D o na ben karışmıyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR