Kimlerin Karavanı Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,108
Ynt: Kimlerin Karavanı Var?

Alman malı Brüstner marka 4,80 Çekme karavanım var.Çok şükür güzel istediğimiz gibi bir karavan (full orjinal) denk geldi....Ne yapalım Çekiyoruz artık :smiley: Bu kış ta abime (Salih 35) 3,75 bir karavan bakıyoruz..temiz bir şey denk gelirse alacağız.

karvanım 095.jpg

Etiketler

Başoğlu 4.40 çekme karavanım var. Mayıs 2010 aldım. Ankara-Akçakoca arasında 2 kez kullandım. Çok güzel bir tatil imkanı verdi bize. Tüm gezenbilir dostlarımına da aynı mutluluğu yaşatmasını Allah'tan dilerim.

09052010569.jpg

Benimde henüz yok ama fırsat ve şartları biraraya getirebilirsem en kısa zamanda sahipolmaya çalışıyorum.

Merhaba
Benimkini karavandan sayarmısınız bilemem ama termostatlı ısıtıcısı var,kampet koydum yatak olayıda var sayılır.Dağ tepe geziyorum valla ;D

Başlığı şöyle değiştirsek kimlerde ne var?

Kimlerin karavanı yok:
1: YAYBEK
2:OSAK
3:KARAGÖZLERS
4:DRARES
5:SELSUN
6:TAİGA
7:OGİ
8:DERİNDENİZ
9:SALİH ÇAL

KARAVANIMSILAR
1:MAYISTOSBÖCE (VW CAMPER)
2:KAYA75 (VW CİTYVAN+ÇEKYAT)

CAMPER
1:INSEL
2:TOFFY

ÇEKME KARAVAN:
DERİNDENİZ
ANKİRALI

Duzeltme yapayim. Osak'in kamperi var. Toplaniyor biraz ayri kaldi. Bugun yarin gelir.

insel' Alıntı:
Duzeltme yapayim. Osak'in kamperi var. Toplaniyor biraz ayri kaldi. Bugun yarin gelir.
Kimlerin karavanı yok:
2:SALİH ÇAL
9:

KARAVANIMSILAR
1:MAYISTOSBÖCE (VW TRANSPORTER)

CAMPER
3:OSAK

ÇEKME KARAVAN:
1:DERİNDENİZ
2:ANKİRALI

Arkadaşlar, izninizle ben de bir düzeltme yapayım; ben sadece çeki demiri taktırdım,yasal işlemlerle uğraşıyorum. Ama beni karavanı varmış gibi göstermeniz de hoşuma gitmedi değil hani.

Uygun birşey bulduğumda da hemen not düşeceğim tabi ki.

Selamlar, sevgiler.

Arkadaşlar, izninizle ben de bir düzeltme yapayım; ben sadece çeki demiri taktırdım,yasal işlemlerle uğraşıyorum. Ama beni karavanı varmış gibi göstermeniz de hoşuma gitmedi değil hani.

Uygun birşey bulduğumda da hemen not düşeceğim tabi ki.

Selamlar, sevgiler.

dalyan' Alıntı:
Hmm bundan anladığım,demekki ben karavancı sayılmıyormuşum :smiley:
Kimlerin karavanı yok:
2:SALİH ÇAL
9:

KARAVANIMSILAR
1:MAYISTOSBÖCE (VW CAMPER)

CAMPER
3:OSAK
ÇEKME KARAVAN:
1DERİNDENİZ
2ANKİRALI
3FATBUG
4serkanguranc

ISITICILI KAMPETLİ ÇADIRLI ARAZİ ARAÇLARI
DALYAN

Valla ben duygusal olarak var hissediyorsam da, gerçekçi davranmak gerekirse kullanılamadığı için henüz yok, Yapım aşamasında.
O yüzden şimdilik yok diyebiliriz.
Yapıldığı zaman "Camper Trailer" olacak.
Benim aracım da kullanım mantığı olarak "camper" lara benzemesine rağmen bir "trailer"
Bu arada mevcut binek aracım da standart bir otomobilden öte bazı kamp destek özelliklerine sahip.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR