Kimlerin Karavanı Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,257
Ynt: Kimlerin Karavanı Var?

Karavanım yok ama karavanı çekecek bir aracım oldu. :smiley:
Kamperim yok ama kamper gibi kullanabileceğim türde bir araç aldım.
Çadırım var, çadırvan olmasa da araçla ikisini birleştirirsem çakma çadırvan olur diye düşünüyorum :smiley:

Ama borcum biter bitmez ilk işim bir karavan almak olacak.
Almadan önce de mutlaka tecrübeli olan arkadaşlarımızdan, büyüklerimizden ciddi bir yardıma ihtiyacım olacak.

Etiketler

İyi günler karavan dostları. Benimde karavanım yok. Zaman ve zemin kolluyorum. İnşallah bende karavan sahibi olup sizlere katılrm.
Selamlar.

a.yilmaz' Alıntı:
İyi günler karavan dostları. Benimde karavanım yok. Zaman ve zemin kolluyorum. İnşallah bende karavan sahibi olup sizlere katılrm.
Selamlar.

Sayın "a.yilmaz",

Eski bir üyesiniz ama iki yılda üç ileti az değil mi? Karavan konusuna ilgi duyuyorsunuz anladığım, daha çok katılımınızı bekleriz. Umarım birgün, siz de bir karavan sahibi olursunuz.

Cavid Sezen

Sayın Cavit Sezen Bey (Gezmen)
Siteminizde yerden göğe kadar haklısınız.Konuyu araştırmak üzere sakarya , bursa ankara 2 değişik firma , bursa ve izmirdeki tüm üreticieri ziyarat ettim.
2009 yılbaşındaki avrupabirliği yasalarına uyum kanunu belimizi büktü. Biz nakit ayarlamaya çalıştıkça maliyet devamlı arttı. Alınca en mükemmeli almak istiyorum.
İhtiyacı belileyip ona göre araba ve muhteviyatı belirlenmeli. Şimdilik doğa aşkımı dağcılık sporunu yaparak devam ediyorum.15 m küp kamper düşünüyorum uzun süreli yaşamaya yönelik . Çünkü
emekliyim vakit sorunum olmaz.Şimdilik düşündüğüm modele ulaşamıyorum. bir ay öncesi sahibinden com da bir model vardı her yönüyle çok güzeldi onun benzerini düşünüyorum.
ilan nosu 15036090 satıldı herhalde .İnşallah ben ve arzu eden tüm karavan dostları bu hayaline en kısa sürede ulaşır.
Esen kalın.
Ali Yılmaz.

Ali Bey, sizinle çok yakınız; Akhisar'dayım ben.

Siz, sessiz izleyicilerimizden birisiymişsiniz ama karavan konusunda boş durmamış, araştırmalarınızı yoğun bir biçimde sürdürmüşsünüz.

15 m3 kararınıza saygı duyarım ama siz mükemmelin peşinden koştukça, o kaçacağa benziyor. :D Olanak ve koşullarınıza göre daha mütevazı bir çözüm düşünme konusunda ne dersiniz? Kuşkusuz, seçim hakkı sizin; yanlış anlamayacağınızı umuyorum.

Sözünü ettiğiniz, 15036090 nolu araca baktım; ruhsat konusundan söz edilmiyor ne yazık ki... ;)

Cavid Sezen

İyi geceler Cavid bey;Akhisarda yaşadığınızı biliyorum.. Geçtiğimiz aylarda akhisar yakınlarındaki güzel bir dağcılık mekanını paylaşmıştınız burada. Bu paza Balıkesir dağcılık ve arama kurtarma ihtisas kulübü olarak Akhisar -sındırgı arasındaki Kertil köyünden başlayıp Zidan yaylasına yürüyeceğiz.Müsait olursanız mutlaka katılmanızı isterim. Hem tanışır hemde sporumuzu yaparız.
Ayrıntılar www.baldak.net sitesinde ve facebook Balıkesir Dağcılık Kulübü (BALDAK) sitelerinde mevcuttur.
e-mail adresim: aliyilmaz5@hotmail.com iletilerinizi beklerim.Karvan konusu özel ve uzun konu daha çok tartışırız inşallah.
Saygılarımla.

Sanıyorum, Akhisar-Gördes sınırındaki Şahankaya'yı (Şahinkaya) söylemek istediniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29592.0
Sıdan Yaylası, daha çok yaz mevsiminde ve araçla ilgimi çekiyor :D, çağrınız için sağolun.

İyi geziler, esen kalın.
Cavid Sezen

1: YAYBEK
2:SALİH ÇAL
3:KARAGÖZLERS
4:DRARES
5:SELSUN
6:TAİGA
7:OGİ
8:DERİNDENİZ
9:ERGUN
10:a.yılmaz

KARAVANIMSILAR
1:MAYISTOSBÖCE (VW CAMPER)
2:KAYA75 (VW CİTYVAN+ÇEKYAT)

CAMPER
1:INSEL
2:TOFFY
3:OSAK
4:BURALPDİ
5:SEBİHA33

ÇEKME KARAVAN:
1:DERİNDENİZ
2:ANKİRALI
3:FATBUG
4:SERKANGURANC
5:YUGUN

ÇADIRVAN
1.ASLANAHMET (ÇADIRI DA VAR)

ISITICILI KAMPETLİ ÇADIRLI ARAZİ ARAÇLARI
DALYAN

Bu konuya karavanım yok diye cevap veren ilk 4 kişiden 3ünün (Ben(karagozlers),drares ve taiga) şu anda karavanları var. Acaba keramet acele cevap vermektemi.

belli zamandır siteyi takip eden,daha aktif olmak adına bir türlü zaman bulamadığım ,yaklaşık 7-8 senelik bir karavancıyım.İnsel hocamda hatırlar 2-3 adet VW westfalia ve son olarakda 3 senedir HYMER (eriba- touring) çekme karavanla aranızda olmak istiyorum...sevgiler...........

hymerr 2.jpg

hymerrrrrr.jpg

ilkerklc' Alıntı:
belli zamandır siteyi takip eden,daha aktif olmak adına bir türlü zaman bulamadığım ,yaklaşık 7-8 senelik bir karavancıyım.İnsel hocamda hatırlar 2-3 adet VW westfalia ve son olarakda 3 senedir HYMER (eriba- touring) çekme karavanla aranızda olmak istiyorum...sevgiler...........
hoşgeldiniz
karavanınız çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın
1: YAYBEK
2:SALİH ÇAL
3:KARAGÖZLERS mb sprinter
4:DRARES ducato 2007 model 15 m3'lük Ducato maxi 2,3 jtd (yapım aşamasında kocaoğlan)
5:SELSUN
6:TAİGA
7:OGİ
8:DERİNDENİZ
9:ERGUN
10:a.yılmaz

KARAVANIMSILAR
1:MAYISTOSBÖCE (VW CAMPER)
2:KAYA75 (VW CİTYVAN+ÇEKYAT)

CAMPER
1:INSEL
2:TOFFY
3:OSAK
4:BURALPDİ
5:SEBİHA33

ÇEKME KARAVAN:
1:DERİNDENİZ
2:ANKİRALI
3:FATBUG
4:SERKANGURANC
5:YUGUN
6:ilkerklc HYMER (eriba- touring)

ÇADIRVAN
1.ASLANAHMET (ÇADIRI DA VAR)

ISITICILI KAMPETLİ ÇADIRLI ARAZİ ARAÇLARI
DALYAN

ilkerklc,
Hoşgeldiniz, Foruma aktif katılma kararınız için tebrikler,
Karavanınız çok güzelmiş, Mutlu kamplarda kullanmanız dileğiyle Keşke Benim karavanım adında bir başlık açıp daha detaylı tanıtsanız.
Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR