Kimlerin Karavanı Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,220
Ynt: Kimlerin Karavanı Var?

İlker içide disi kadar temiz ve guzelmis. Cok begendim. Gule gule kullan.

Etiketler

İlker bey aracınız çok güzel,güzel günlerde kullanın,ayrıca bu kadar güzel fotoğrafları keşke benim karavanım bölümünde yayımlasaydınız.

Cok kapsamli hayallerim vardi. Motosikletimi tasiyabilecegim ozel bir cekmekaravan olmadi , sonra panelvan alip yapma hayali para var zaman yok a.s.
Uzun zamandir o mu bu mu derken ortak bir cekme karavan aldik. Bu siteden alperkaf nick'li sevgili oynakbeyi arkadasimla beraber. Ben uzun zamandir eski bitli karavan almayalim diyordum yeni olsun yerli turkmali olsun diyordum. alper de orjinal olsun camurdan olsun diyordu. Onun tecrubesi benden fazla sonucta onun dedigi oldu. Trabzon'daki Tabbert marka 6 m civarinda bir karavan. Neredeyse bizle yasit fakir ama gururlu bir karavan.Oldukca iyi ve orjinal durumda plakali ruhsatli . Masallah firtinada 1100 km yol geldi icinde 1 damla su yok (Deprem zamani aldigim Sally karavan'i dusundukce su girmemesi cok onemli bi ozellik benim icin) sobasi'da calisiyor masallah e daha noolsun . 3 sistem dolabi calismiyordu halletti Alper saolsun. Ufak tefek eksiklerini de takip ediyoruz , keyfini surmek de bana kaliyor hayirlisi ile.
Isleri bitsin fotograflarini ekleyecegim.

Ama eski ama yeni ne olursa olsun karavanı olup aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Merhaba ,Ben seyyahturko(mehmet),ilk karavan deneyimim Land Rover(ambulans kasa)ile olmuştu,yaklaşık 1 yıl kullandım ve çok zevkli geziler yaptım,şimdi ise Toyota Coaster caravanım var yüzde seksen bitmiş durumda ,yaklaşık 1 yıldır evin önünde(Ankara)trafikten çekilmiş olarak yatıyor(yurtdışında görevim nedeniyle)inşallah dönüşte muhtemelen Şubat ayı /2011 de tamamlayıp gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğim,Gezenbilir sayesinde buralarda(Afrika/Liberya)karavancı dostların yazılarını takip ederek bir nebzede olsa sıla hasretimizi gideriyoruz...
selamlar...

ilk gözağrım,[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

blank.gif

blanka.gif

blankas.gif

benimde içinde vebosta olan camper olmaya aday 2001model 4x4 sprinter panelvan aracım var değerli fikirlerinizden faydalanarak campere çevirmek istiyorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın, 4x4 sprinteri yenimi aldınız, daha doğrusu telekomun fiberoptik aracı olarak geçen ay satılan araçmı?....Ben avcılarda oturuyorum, şu günlerde ducato panelvanın içini camper yapmakla uğraşıyorum, tahmin ettiğim araç ise aracınızı merak ediyorum, bir gün aracınızla birlikde ziyaret ederseniz, fikir alışverişinde bulunuruz...

centilmen' Alıntı:
Motokaravanı olanlar (Camper+semi integral+alkovenli)
1.KARAGOZLERS
2.TAİGA
3.İNSEL
4.TOFFY
5.OSAK
6.BURALPDİ
7.SABİHA33
8.centilmen

Çekme Karavanı Olanlar
1.ANKİRALI
2.FATBUG
3.SERKANGÜRANC
4.YUGUN
5.KURTADAM
6.İLKER KILINÇ

Karavnımsılar
1.MAYISTOSBÖCE
2.KAYA75

Çadırvan
1.ASLANAHMET

Yapım aşamasındakiler
1.DRARES
2.ŞADO

Olmayanlar
1.YAYBEK
2.SALİH ÇAL
3.SELSUN
4.OGİ
5.DERİNDENİZ
6.ERGUN
7.A.YILMAZ

1.KARAGOZLERS
2.TAİGA
3.İNSEL
4.TOFFY
5.OSAK
6.BURALPDİ
7.SABİHA33
8.centilmen

Çekme Karavanı Olanlar
1.ANKİRALI
2.FATBUG
3.SERKANGÜRANC
4.YUGUN
5.KURTADAM
6.İLKER KILINÇ
7.METEHAN41

Karavnımsılar
1.MAYISTOSBÖCE
2.KAYA75

Çadırvan
1.ASLANAHMET

Yapım aşamasındakiler
1.DRARES
2.ŞADO

Olmayanlar
1.YAYBEK
2.SALİH ÇAL
3.SELSUN
4.OGİ
5.DERİNDENİZ
6.ERGUN
7.A.YILMAZ

insel' Alıntı:
İlker içide disi kadar temiz ve guzelmis. Cok begendim. Gule gule kullan.
mayıstosböce' Alıntı:
İlker bey aracınız çok güzel,güzel günlerde kullanın,ayrıca bu kadar güzel fotoğrafları keşke benim karavanım bölümünde yayımlasaydınız.

iyi dileklerinize çok teşekkürler ,sevgiyle...........

Teşekkurler Atilla bey,sprinter dediğiniz gibi telekomun kablo ölçüm araçlarından.telokomun ekim ayındaki ihalesine katıldım ve aracı aldım.Bakımları bitmek üzere,tüvden geçti. araç topkapı sanayide ne zaman isterseniz görebilirsiniz,bende sizi ilk fırsatta ziyaret etmek isterim .

Aracınızın bakımları bitince, bir gün ziyarete beklerim, ben avcılarda denizköşklerdeyim, evin önünde her gün panelvanın içini camper olarak dizayn etmekle uğraşıyorum, siz uğraya bilirseniz, hem çalışmalarımı görürsünüz, fikir alış verişinde bulunuruz, hem bende sizin aracınızı görebilirim, telefonum resmimin altında mevcut, ben hergün müsaitim...

metehan41' Alıntı:
1.KARAGOZLERS
2.TAİGA
3.İNSEL
4.TOFFY
5.OSAK
6.BURALPDİ
7.SABİHA33
8.centilmen

Çekme Karavanı Olanlar
1.ANKİRALI
2.FATBUG
3.SERKANGÜRANC
4.YUGUN
5.KURTADAM
6.İLKER KILINÇ
7.METEHAN41

Karavnımsılar
1.MAYISTOSBÖCE
2.KAYA75

Çadırvan
1.ASLANAHMET

Yapım aşamasındakiler
1.DRARES
2.ŞADO
3.BERKCANTP

Olmayanlar
1.YAYBEK
2.SALİH ÇAL
3.SELSUN
4.OGİ
5.DERİNDENİZ
6.ERGUN
7.A.YILMAZ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR