Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 556,935
Ynt: Kim Nerede?

Karavan hazır,biz hazır,torunlar da hazır.Artık züğürt gezençi yollara düşer.Güzergah Gömeç,Gölyazı,İznik,Pamukova,Göynük,Nallıhan.Konakladığımız yerlerde internete girebilirsek yazı ve fotoğraflar taze taze olacak.Evinde oturmak zorunda olan karavan ve gezi sevdalılarına Allah sabırlar versin diyorum.Hareket 4.7.2010 : ...542 267 49 10

Etiketler

Sami Bey, demek ki "hem ziyaret hem ticaret" olacak; böylesi iyi olur... :smiley: Dönüşü nereden yapacaksınız? Nallıhan'dan Sakarya Vadisi'ne inerek, Sarıcakaya, Mihalgazi, İnhisar, Söğüt üzerinden yapabilirsiniz. Sonrası, İnegöl'de köfteleri götürerek Bursa üzerinden mi olur; yoksa Domaniç, Tavşanlı, Harmancık, Dursunbey üzerinden yeşili bol bir yoldan mı olur, size kalmış... İyi yolculuk, gezi ve dinlenceler...

Cavid Sezen

Tatil programını yapıp uygulama aşamasında arac arızası nedeniyle zaman kaybına uğrayıp nerede ise ertelemeyi düşündüğüm karavanımı Marmaris evcan kampa ulaştırma gezimi iki ara bir dereye sıkıştırıp 13 günlük bir kaçamak yaptım.(5 temmuz itibarı ile Karadeniz programı yapmıştık öncesinde,kısmetse yarın çıkıyoruz yola).Yola çıkıp programına Hisarönü evcan kampı düşünenler için birkaç resim benden.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

CIMG0109.jpg

CIMG0081.jpg

CIMG0082.jpg

CIMG0083.jpg

CIMG0084.jpg

1 Haftadır bizde Giresundaydık henüz az önce yeni döndük. İlk defa çıktığım Yaylalar muhteşemdi ,nefis manzaralar ve muhteşem unutamıyacağımız resimler ile uçsuz bucaksız yayla uçurumlarından kazasız belasız geçtik. Uzunca bir zamandır görmediğim ,Yolların duble artı daha güzel ve güvenli hale gelmesi için inanılmaz çalışmalar kaydettik.Biten yerler ise bizi sevdiklerimize ulaştırması açısından olabildiğince güvenli ve sağlıklıydı.
Tekrar bahçe işlerine devam ediyoruz biz dönünceye kadar mahsuller son yağan yağmurlar ile birlikte epeyce çoşmuşlar.
Herkese mutlu ,keyifli seyirler ve geziler dileklerimle.
Kemal

Dün Mersin'de idik, bugün Silifke'de yarın ise aksilik olmaz ise Alanya'da olacağız.
Gezenlere de gezemeyenlere de selamlar,
Sevgi ve dostlukla
Selçuk Sünetci

İyi yolculuklar Selçuk Bey..
Silifke-Gazipaşa yolunun son durumunu yolculuk sonrasında yazabilirseniz memnun oluruz.

Cavid Sezen

Küçük köylerin ve kasabaların içinden geçilmesine, soluklanıp bir çay içilmesine, manzaraların izlenmesine olanak bırakmayan yol yapımı sürüyor. Berbat desem abartı olmaz, yol genişletme deyin, yeni yol deyin, otoban deyin yoğun bir çalışma Silifke-Gazipaşa arası mevcut. Yapılan çalışmaların gerekliliği/gereksizliği tabii ki tartışılır, yine tabii ki planlamalar ve ön çalışmalar yapılmıştır. Fakat benim izlenimim doğanın mahvedildiği, belkide binlerce ağacın kesildiği. Bir noktada bir köy mezarlığının yol içinde kaldığı, diğer bir noktada yamaçtaki bir evin bir cephesinde ki odalardan yolun geçtiği. İyi yanı acele işi olanlar ve/veya iş kapasitesini arttırmak isteyenler için iyi olacak.

Selamlar,
Selçuk Sünetci

bugün ve hafta sonu boludayım pazartesi ankara salı eskişehir ordan istanbulllll :smiley:

selsun' Alıntı:
Küçük köylerin ve kasabaların içinden geçilmesine, soluklanıp bir çay içilmesine, manzaraların izlenmesine olanak bırakmayan yol yapımı sürüyor. Berbat desem abartı olmaz, yol genişletme deyin, yeni yol deyin, otoban deyin yoğun bir çalışma Silifke-Gazipaşa arası mevcut. Yapılan çalışmaların gerekliliği/gereksizliği tabii ki tartışılır, yine tabii ki planlamalar ve ön çalışmalar yapılmıştır. Fakat benim izlenimim doğanın mahvedildiği, belkide binlerce ağacın kesildiği. Bir noktada bir köy mezarlığının yol içinde kaldığı, diğer bir noktada yamaçtaki bir evin bir cephesinde ki odalardan yolun geçtiği. İyi yanı acele işi olanlar ve/veya iş kapasitesini arttırmak isteyenler için iyi olacak.

Selamlar,
Selçuk Sünetci

Sağolun; her yapım aşaması, ister istemez bazı sıkıntıları da birlikte getiriyor demek gerekecek sanıyorum.

Cavid Sezen

teşekkürler kızılderili cafedeydim az sonce mesajınızı görsem cağırırdım sizi nasipse bir dahaki gelişime boloff daki arkadaşlar tanır beni zaten yakında kendi aramızda etkinlik yapacağız zaten olursa sizide cağırırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR