Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 559,922
Ynt: Kim Nerede?

60 günlük gezimizin sonunda ortaya çıkan rehber niteliğinde belgeselin linki ilgilenenler için : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0

Etiketler

Bu gece Ankaraya gıtmek uzere yola cıkıyorum.
Bır arac bakmak ıstıyorum. Bıtırırsem, ogle saatlerınde gerıye donus yapacagım.

Ben birazdan Edirne'ye doğru yola çıkıyorum. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57835.0

Oradan da Saroz'a inip denizin tadına bakıp geri döneceğim.

Tel: 0542 415 4373

Teşekkürler Yusuf.

Nihayet Edirne'de 3G üzerinden internete girmeyi başardım. Kırkpınar'a ve Edirne tarihi dokusunu biraz dolaşıp biraz da Yiyenbilir işlemleri yaptıktan sonra artık Edirne den ayrılıyoruz. Rotamız Uzunköprü - Saroz. :smiley:

Teşekkürler arkadaşlar.
Dün gece geri döndüm. Güzel bir gezi oldu.
Edirne, Kırkpınar güreşlerini görmüş olduk. Edirne tarihi dokusu ve Meriç kıyısında güzel yerleri gezdik. 3 gece Edirne'de geçirdikten sonra Uzunköprü üzerinden Saroz'a gittim. Bir gece de orada kaldık ve biraz da denize girdik. Salı günü öğleden sora yağmur başladı ve zaten planladığımız gibi geri döndük.

fsirin' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar.
Dün gece geri döndüm. Güzel bir gezi oldu.
Edirne, Kırkpınar güreşlerini görmüş olduk. Edirne tarihi dokusu ve Meriç kıyısında güzel yerleri gezdik. 3 gece Edirne'de geçirdikten sonra Uzunköprü üzerinden Saroz'a gittim. Bir gece de orada kaldık ve biraz da denize girdik. Salı günü öğleden sora yağmur başladı ve zaten planladığımız gibi geri döndük.

Hoşgeldiniz...
Yazı ve fotoğrafları bekliyoruz..

Cavid Sezen

aslanahmet' Alıntı:
Ferhat Hoşgeldin (yöreye has; oşgeldin :smiley: )

Evet fotoğrafları dört gözle bekliyoruz ::smiley:

Oşbulduk Beya. ;)

Bol bol fotoğraf çektim. Sumo güreşçileri de gösteri yaptı biraz video da çektim. Toparladıktan sonra yayınlayacağım.

Bundan sonraki gezi hedefi gezenbilir şenliği.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler