Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,318
Ynt: Kim Nerede?

Kemal Bey, hoşgeldiniz. Sıra, yazı ve fotoğraflara geldi artık, öyle anlaşılıyor..

Cavid Sezen

Etiketler

gezmen' Alıntı:
Kemal Bey, hoşgeldiniz. Sıra, yazı ve fotoğraflara geldi artık, öyle anlaşılıyor..

Cavid Sezen
Hoşbulduk Cavid bey evet aynen buyurduğunuz gibi. zaten bunun için yolculuk sırasında elektirk sağladığım yerlerde bazı çalışmalar ve hazırlıklar yapmaya çalışmıştım.Güzel temennileriniz ile çalışmaya başlıyorum.

seyyah-34' Alıntı:
Hoşbulduk Cavid bey evet aynen buyurduğunuz gibi. zaten bunun için yolculuk sırasında elektirk sağladığım yerlerde bazı çalışmalar ve hazırlıklar yapmaya çalışmıştım.Güzel temennileriniz ile çalışmaya başlıyorum.
hoşgeldin kemal ağabey 15000 resime ayrı başlık az gelir 'seyyah34 gezi notları ve resimleri köşesi gerekir'

yaybek' Alıntı:
Kemal abi tekrar hoş geldin artık bir ara şu çaya gelme sözünüzüde tutarsınız :D
Tekrar hoşbulduk Yusufçuğum.
Hemde spin ata ata gelirim ;D yusufçuğum ne demek. ama en güzeli davetsiz gelmek doğal olmalı.

kyaz75' Alıntı:
hoşgeldin kemal ağabey 15000 resime ayrı başlık az gelir 'seyyah34 gezi notları ve resimleri köşesi gerekir'
Sayın kyaz75 hoşbulduk.
Benim kısmetime gezenbilir yükleme kapasitesini ve resim boyutlandırmayı arttırdı.bu iş için bir başlık yetecek sanıyorum.

yugun' Alıntı:
Kemal Abi,
Kazasız belasız uzun yolculuğunuzu tamamlayabilmenize sevindim.
Selamlar,
Yücel kardeşim inan bende çok sevindim.ama işin sırrını sana söyliyeyim mi ; Acele etmeden yavaş ama çok dikkatli olarak seyretmek.çifte kar,hem yakıttan hemde vukuatlardan emin oluyor insan. ayrıca Asalaklardan uzak durmakta sırrın içinde yer alıyor.

yugun' Alıntı:
Kemal Abi,
"Asalaklardan uzak durmak" derken kimi veya neyi kastettiniz? Anlayamadım.
Hımm Yücel kardeşim şimdi bu konuyu uzatıp buranın formatını değiştirmek istemem ama sadece bir örnekle belirtiyim.mesleğim gereği bende bunun örnekleri bir hayli çoktur.
Hani görürsünüz hep !! adam arayoldan çıkar ama aracın yarısı yola atlar,ara yoldan çıkar ama yokuş çıktığından aracın yarısından fazlası senin yoluna taşar, sakin olan yerlerdeki kavşaklarda kırmızı ışıkta sen duruken o malum şahıs arkadan kornaya basar hadi yürüsene diye.ben bunu çok hareketli kavşaklarda bile yaşıyorum ve hemen o asalağa yol veriyorum geçsin diye,geçmek istiyor adamı bağlayacak halimiz yokya.sonrada benim dükkana geliyor ağlıya ağlıya ve benim hiç suçum yok o geldi bana çarptı diyor oysa elindeki rapor hiçte öyle yazmıyor.neyse ben bunları başka ilgili forumlarda dile getiriyorum zaman zaman.

Kemal bey hoş geldiniz. Gezinizi kazasız, belasız güzel anılarla bitirmenize sevindim. Gezi yazılarına yavaştan başlarsınız artık ;) :D :D

Hımm Yücel kardeşim şimdi bu konuyu uzatıp buranın formatını değiştirmek istemem ama sadece bir örnekle belirtiyim.mesleğim gereği bende bunun örnekleri bir hayli çoktur.
Hani görürsünüz hep !! adam arayoldan çıkar ama aracın yarısı yola atlar,ara yoldan çıkar ama yokuş çıktığından aracın yarısından fazlası senin yoluna taşar, sakin olan yerlerdeki kavşaklarda kırmızı ışıkta sen duruken o malum şahıs arkadan kornaya basar hadi yürüsene diye.ben bunu çok hareketli kavşaklarda bile yaşıyorum ve hemen o asalağa yol veriyorum geçsin diye,geçmek istiyor adamı bağlayacak halimiz yokya.sonrada benim dükkana geliyor ağlıya ağlıya ve benim hiç suçum yok o geldi bana çarptı diyor oysa elindeki rapor hiçte öyle yazmıyor.neyse ben bunları başka ilgili forumlarda dile getiriyorum zaman zaman.

KemaL Abi,
Bahsettiğin kişilerden malesef ülkemizde çok çok fazla sayıda var. Malesef çoğunlukla sadece kendilerine değil suçsuz günahsız insanlara da zarar veriyorlar.

drares' Alıntı:
Kemal bey hoş geldiniz. Gezinizi kazasız, belasız güzel anılarla bitirmenize sevindim. Gezi yazılarına yavaştan başlarsınız artık ;) :D :D
Hoşbulduk ilginize teşekkür ederim. haşmet bey sizde hoşgeldiniz, sizin gezinizde gayet hoş olmuş. gezi yazıları,evet zaten onlarla meşgulum epeyce zamanımı alacak gibi görünüyor.ayıkla,yaz,çiz.yükle biraz işim var galiba ama sizler izlerken bu yorgunluğumu atacağımı düşünüyorum.
saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR