Hoşbulduk Cavid bey evet aynen buyurduğunuz gibi. zaten bunun için yolculuk sırasında elektirk sağladığım yerlerde bazı çalışmalar ve hazırlıklar yapmaya çalışmıştım.Güzel temennileriniz ile çalışmaya başlıyorum.gezmen' Alıntı:Kemal Bey, hoşgeldiniz. Sıra, yazı ve fotoğraflara geldi artık, öyle anlaşılıyor..
Cavid Sezen
hoşgeldin kemal ağabey 15000 resime ayrı başlık az gelir 'seyyah34 gezi notları ve resimleri köşesi gerekir'seyyah-34' Alıntı:Hoşbulduk Cavid bey evet aynen buyurduğunuz gibi. zaten bunun için yolculuk sırasında elektirk sağladığım yerlerde bazı çalışmalar ve hazırlıklar yapmaya çalışmıştım.Güzel temennileriniz ile çalışmaya başlıyorum.
Tekrar hoşbulduk Yusufçuğum.yaybek' Alıntı:Kemal abi tekrar hoş geldin artık bir ara şu çaya gelme sözünüzüde tutarsınız
Sayın kyaz75 hoşbulduk.kyaz75' Alıntı:hoşgeldin kemal ağabey 15000 resime ayrı başlık az gelir 'seyyah34 gezi notları ve resimleri köşesi gerekir'
Yücel kardeşim inan bende çok sevindim.ama işin sırrını sana söyliyeyim mi ; Acele etmeden yavaş ama çok dikkatli olarak seyretmek.çifte kar,hem yakıttan hemde vukuatlardan emin oluyor insan. ayrıca Asalaklardan uzak durmakta sırrın içinde yer alıyor.yugun' Alıntı:Kemal Abi,
Kazasız belasız uzun yolculuğunuzu tamamlayabilmenize sevindim.
Selamlar,
Hımm Yücel kardeşim şimdi bu konuyu uzatıp buranın formatını değiştirmek istemem ama sadece bir örnekle belirtiyim.mesleğim gereği bende bunun örnekleri bir hayli çoktur.yugun' Alıntı:Kemal Abi,
"Asalaklardan uzak durmak" derken kimi veya neyi kastettiniz? Anlayamadım.
Hımm Yücel kardeşim şimdi bu konuyu uzatıp buranın formatını değiştirmek istemem ama sadece bir örnekle belirtiyim.mesleğim gereği bende bunun örnekleri bir hayli çoktur.
Hani görürsünüz hep !! adam arayoldan çıkar ama aracın yarısı yola atlar,ara yoldan çıkar ama yokuş çıktığından aracın yarısından fazlası senin yoluna taşar, sakin olan yerlerdeki kavşaklarda kırmızı ışıkta sen duruken o malum şahıs arkadan kornaya basar hadi yürüsene diye.ben bunu çok hareketli kavşaklarda bile yaşıyorum ve hemen o asalağa yol veriyorum geçsin diye,geçmek istiyor adamı bağlayacak halimiz yokya.sonrada benim dükkana geliyor ağlıya ağlıya ve benim hiç suçum yok o geldi bana çarptı diyor oysa elindeki rapor hiçte öyle yazmıyor.neyse ben bunları başka ilgili forumlarda dile getiriyorum zaman zaman.
Hoşbulduk ilginize teşekkür ederim. haşmet bey sizde hoşgeldiniz, sizin gezinizde gayet hoş olmuş. gezi yazıları,evet zaten onlarla meşgulum epeyce zamanımı alacak gibi görünüyor.ayıkla,yaz,çiz.yükle biraz işim var galiba ama sizler izlerken bu yorgunluğumu atacağımı düşünüyorum.drares' Alıntı:Kemal bey hoş geldiniz. Gezinizi kazasız, belasız güzel anılarla bitirmenize sevindim. Gezi yazılarına yavaştan başlarsınız artık