Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,009
Ynt: Kim Nerede?

İyi akşamlar hepinize.
Daha 1 saat öncesine kadar afyonda kocatepeye ( eksi 7.5 idi ) çıkmaya çalıştım ama zincir takmama rağmen başaramadım,hani fazlada zorlamak istemedim bizim siyah seyyahı.kocatepeye zirve 1800 kusurdu rakım son 4-5 km kala seyyah yoğun kardan çıkamadı.birazda zincirleri düşündüğümden ısrar etmedim ve şehitlerimize olduğumuz yerden dularımızı yolladık. daha sonra en sonki köyün çocukları ile çocuklaştım,onlarla kızak kaydık hepsinin resimlerini çektim ve hepsi gezenbilirde çıkıp meşhur olacakları günü bekliyorlar. :D :D
Daha sonrada yine afyona 35 km dışarıda giresundan gönüllü askerler ile düşmana karşı savaşa gelen topal osman ve gönüllü askerleri ziyaret ettik. oradada rakım yüksekti ama yol çıkmaya müsaitti. ziyaretimizi yapıp şimdi gezenbiliri tıkladım. hatta kocatepeden hemen bir adet canlı canlı resim ekliyeyim.
Yücel kardeşimede bir notum olucak yücelcim takılan zinciri o kadar germekle yetinme bagaj lastikleri vardır hani kancalı onların kalın olanları ile iyice sar sarmala iyice zincirleri gerdir bir zincir ne kadar iyi gerilirse o kadar iyidir. hatta ne kopar nede lastik zinicirin iç yuvasında boşa döner. eski bir usta olarak size ve diğer arkadaşlara acizane tavsiyemdir.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] Öndeki kızak bendenize ait ;D tabiki emaneten ;) fakat parkur en az 150 metreydi :eek:

05.02.2010-AFYON-KOCA TEPEDEN AZ ÖNCE ÇEKÄ°LMÄÃÂ

Etiketler

taiga' Alıntı:
Bir sonrakinde gene al sen lada niva...
Pişman olmazsın... ;)
Çok eskimiş bir usta olarak onaylıyorum taiga,yı. heleki o aracın arka kısmındaki parçaların-arka bagaj kapağı-kapak camı-arka panel- fiyatlarını bir bilsen hatta o parçaları bulabilsen pekte kullanmazdın o aracı. yücel bey kardeşim dost acı söyler ama sen yinede karamsar olma kalbinin sesini dinle.

Teşekkürler Kemal Ağabey,
Bu lastiklerden yanımda çokça bulunur her derde deva bunlar. Ama sizin dediğiniz daha önce aklıma gelmemişti.
Selamlar, İyi yolculuklar,
Not:Gelmediğiniz bir burası kaldı herhalde, uğrarsanız bekleriz.

Sn Taiga,
Temiz bir tane denk gelip gönlümü çalmadı o sıra, Daha küçüklükten bir Flash hayranlığı olunca bir görüşte vurulup Flash S aldık. Nispeten yüksek torku ve önden çekişli olmasıyla dağlık yollarda hiç üzmedi bizi. Bilinenin aksine virajlı yollarda da gayet başarılı. Ama alçak olmasına yapacak bir şey yok. Elbette Niva olsaydı hiç çekinmezdim bardakçı yaylasına çıkmaktan. Ama aracım Transitten alçak maalesef, kara oturtmaktan korktum.

Kemal abi,
Söyledikleriniz doğrudur. Haberim var. Gülün dikeni var. Arka bagaj kapağını bulmak imkansız. Cam en az 350 lira. Orjinal body kit'in her bir parçası altın değerinde ve bulunması çok zor. Farlar pahalı. Ama yine de onu çok seviyorum.

yugun' Alıntı:
Kemal abi,
Söyledikleriniz doğrudur. Haberim var. Gülün dikeni var. Arka bagaj kapağını bulmak imkansız. Cam en az 350 lira. Orjinal body kit'in her bir parçası altın değerinde ve bulunması çok zor. Farlar pahalı. Ama yine de onu çok seviyorum.
Eh ne diyelim iki gönül bir olunca karlı yollar çimçimen olurmuş ;D ;D onun pahalı parçalarını göze aldığın gibi yengemizin isteklerinide yapmamazlık yapmassın umarım. meslek hayatımda onardığım araçlar için su gibi para harcayan bir usta olarak hep demişimdir şu araçlar bizim metresimizdir diye evdeki hanımları bir türlü susturuyoruz da araçlarımıza söz geçmiyor. itirazı olan varsa ben buradayım. ;) :D ;D

Kemal abi,
Bu arada o kadar da pahalı değil parçası. Mesela bir farının fiyatı, bir broadway farının dört katı ama yine de vw golf farının yarısıdır. Yani springe, broadwaye falan kıyasla pahalı o da sadece bazı parçalarda geçerli.
Selamlar,

;D

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün ziyaretime gelen Haldun Beye(hiç) teşekkür ederim. İzmir'e giderken uğradı, yüzyüze görüşme ve tanışma olanağı bulmuş olduk. Kaldığı birkaç saat içinde, bana çok keyif veren bir söyleşimiz oldu. Daldan dala konuşurken, sürenin nasıl geçtiğini anlamamışım... Eee bizim mesleğimizin sermayesi, çene... :D

Cavid Sezen

[attachment=1]

Haldun_Uluengin 011_1.jpg

Allah Allaaah! Daha dün Trilye'den selamlar diye yazmıştı Haldun abi. Bu ne hız? Uçuyor mubarek :D Hayran olmamak elde değil. Maşallah diyelim de nazar değmesin :D

Haldun bey aman dikkat, resimler hiçde iç açıcı değil,
kazasız belasız varmak istediğiniz yere kavuşmanız dileğiyle, hayırlı yolculuklar

Haldun ağabey neresi bu sular seller gidiyor. denizde giden arabanın içinde umarım kimse yoktur...
Aman kendinize dikkat edin lütfen..siz bize lazımsınız..
Sevgi ve sayılar...

Burası Karacabey Boğazı veya Susurluk civarında bir yer olabilir mi? Bana oraları anımsattı ama sadece bir his. Kesin tanıyacak bir emare yok.
Hayırlı yolculuklar. Kazasız ve belasız.
Selamlar

Dostlar ilginize ve endişelerinize teşekkürler. Bu saatten sonra (dedelik) üstelik tek başıma, kireç tutmuş omzum, fıtıklı belim ve önden çekişli nazlı ducato'mla maceraya atılacak halim yok.
Zaten şuraya ya da buraya varmak gibi bir niyetim de yok. Gözüm yemedi mi, debriyaj ve geri vites. Bak haritaya, gönlüne neresi uyar moruk ve ikile. İşte bu kadar.
Yollardayım ve keyif alıyorum.
Tahmin doğru Karacabey'den Boğaz'a giden yolun kenarından akan Kocasu yatağını genişletivermiş. Aracın içindeki (ler) hakkında bilgi sahibi değilim.
Şu an Sığacık'tan sizlere iki fırt arası selam yolluyorum.

[attachment=1]

P2080094.jpg

Neredemiyiz?
Evet 60 gün 5 bin kmlik yol ve 15 bine yakın resimlerle kazasız,belasız,cezasız,çiziksiz; aşk ve nefret misali olarak algıladığım dünya şehri istanbulda ve evimdeyim.
İmkanlar dahilinde bütün gördüklerimi,çektiğim resim karelerini ve bütün bilgileri tüm gezenbilirli arkadaşlarım ile paylaşmaya çalışacağım.
saygılarımla
Kemal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri