Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,323
Ynt: Kim Nerede?

biraz konu dışı olabilir ama uzun süredir siteyi dolaşamıyordum. nerdeyim sorusun cevabı hala evdeyim. günlük deniz kaçamakları hariç hala evdeyim.
ayrııca seyyah-34 rica etsem özelden ulaşabilir misiniz. lütfen.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Ferhat abi iyi tatiller karadut şerbetini mutlaka için derim.
Teşekkürler, Yusuf.

Geçen sene almıştım ama içmek nasip olmadı.
Satıcı kavanozu açmadığın sürece birşey olmaz demişti ama bizimki bozuldu. Amadan önce tadına baktığımızla kaldık. ;)

gastumanna' Alıntı:
biraz konu dışı olabilir ama uzun süredir siteyi dolaşamıyordum. nerdeyim sorusun cevabı hala evdeyim. günlük deniz kaçamakları hariç hala evdeyim.
ayrııca seyyah-34 rica etsem özelden ulaşabilir misiniz. lütfen.
Hay hay sayın Tuncay bey fakat sadece ben yazdığım ile kalırım ,ama bir gayret ederseniz bir sayı sonra bana dilediğiniz gibi yazabilirsiniz aynı zamanda bende size yazabilirim. 20 mesaj sonrası çok güzel ve faydalı serbest dolaşım elde edebiliyorsunuz.
Ben yazıp sizden yanıt alamayacağım için sizden yazmanızı bekliyeceğim.Ayrıca yazlık bahçeli evde bulunmamız sebeb ile ancak haftada bir nete girebiliyorum ama yarın yani 30-07-2010 öğlen sonrası yine burada olmaya çalışacağım.
Saygılarımla
Kemal

Ferhat bey,biz şu anda bozcada karşısındayız.Aybaşından sonra gökçeada ya geçeceğiz. Numaranızı telefondan mesaj atarsanız,orada kalınabilecek yerler konusunda sizden bilgi almak için aramak isterim. Mutlu ve huzurlu geziler dilerim. Sevgi ve saygılarımla abdi uçar------0535 7293774

Dün sabah Gökçeada'dan ayrıldım.
Şimdi Yenice'de Bozcaada'nın karşılarındayım.
Bugün "dalgıç" ile buluşmayı düşünüyorum.
Sonra da rota kazdağları ve dönüş.

gezmen' Alıntı:
Pişiyoruz burada, yapılır mı bu bizlere?. Sanki sürekli Uludağ'da kalacaklar, nasılsa ineceksiniz oradan... :D

Selamlar.
Cavid Sezen
Cavid Hocam, demeyin böyle şimdi güneş çıktı 22 derece oldu biz de pişiyoruz. ;) ;D
Bu gece de ben kalsak iyi olur diyorum ama yarın öğleye kadar işyerinde olmamız lazım. Sanırım akşam üzeri biz de İstanbul'a dönüyoruz. Ben de şimdi buradan nasıl ineceğimizi kara kara düşünüyorum. :'(

Yusuf iyi geziyorsun,
Bulunduğun yerde artık üzümler ermiştir.
Tadına bakmadan geçme.
Geçen çarşamba oralardaydım.

Selamlar,
Selçuk Sünetci

Selçuk abi evet ne demişler hem ziyaret hem ticaret ;)

Kaç gündür yazamıyorum ama sırayla Bursa'dan sonra Selendi,Sultanhisar NYSA otel,Madran yaylası 1800 rakım,Karacasu subaşı yaylası,Denizli,Pamukkale,Buldan,Buharkent ve halen Denizli'deyiz yarın kısmetse Isparta ve sonrasında Konya plan değişmez ise kalın sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri