Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,914
Ynt: Kim Nerede?

drares' Alıntı:
İlhan bey Aydın'a kadar gelmişsiniz, haberimiz olsaydı bir fincan kahve ikram etmek isterdik, Ahmet beyde telefonum vardı aslında. Sanırım nasip değilmiş, hayırlısı olsun :smiley:
Enver bey yeni karavanın tozunu yollarda atıyorsunuz, keyifli geziler dilerim :smiley:
Haşim bey, özür dilerim, hafta arasına denk gelmem, ayrıca Ahmet beyinde bildiği üzere karavanın altını Bafa Gölü asfalt kenarında kaydırmam sonucu, hasar oluştu şuanda da Mehmet abiyle onları halletmeye çalışıyorum.
Aydın'da ayrıca cep telefonum güncellemeden çökmesiyle, hastahane yolundan geçip, yanılmıyorsam Adnan Menderes Bulvarındaki Samsung servise uğraya bildim.
Kısmetse bir daha ki sefere rahatsız ederiz.

Etiketler

egeli' Alıntı:
İşte, karavancılığın güzelliği bu.. Tanışmış olalım-olmayalım birbirimize her zaman kapımız, gönlümüz açık.. Bu yüzden iyi ki karavancıyız, iyi ki 'gezenbilir' ailesinin üyesiyiz... İyi ki varsınız.. :D :D
Yavuz bey ,yollarda rastladığım her karavancıya sorduğum ilk soru gezenbilircimisiniz ?oluyor. :smiley:gerçi yanıt ne olursa olsun alınan elektrik hep pozitif ancak gezenbilir olunca voltaj biraz daha yüksek oluyor .

drares' Alıntı:
İlhan bey Aydın'a kadar gelmişsiniz, haberimiz olsaydı bir fincan kahve ikram etmek isterdik, Ahmet beyde telefonum vardı aslında. Sanırım nasip değilmiş, hayırlısı olsun :smiley:
Enver bey yeni karavanın tozunu yollarda atıyorsunuz, keyifli geziler dilerim :smiley:
Haşmet bey,uzun yıllar çekme karavanla giremediğim ne kadar köşe bucak varsa girmeye çalışıyorum,hatta bazen abartıyorumda (arsuz-ışıklı-samandağ yolu gibi) çoğumuz en büyük sorunumuz olan elektriği panellerle halledince biraz daha özgür dolaşıyoruz.temenniniz,temennimizdir.Teşekkürler

Yavuz abi,Enver abi sizlere içtenlikle katılıyorum Kemal ( AKA ) Abi,nin İlhan abilerin Kayseri ziyaret,lerinden sonra bir lafı oldu ( Artık Kayseride bir evimiz var ) Evet dost karavancıların kayseride bir evleri var hele hele gezenbilirci,lerin anahtarları bile var sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay

Dikili

Yagmur, acik, ruzgar... sekilden sekile
Sanirim kis geliyor, eve mi donsek.

2012-12-02 18.16.39.png

2012-12-02 18.10.47.png

2012-12-02 18.03.02.jpg

2012-12-02 18.00.56.png

2012-12-02 17.59.31.jpg

Abi buraların karı düştü bu gün uludağ,da 40 cm olduğu haberlerde yuvaya dönme zamanı geldi sanırım...ablamada selam saygılarımızla

TUGAY58' Alıntı:
Abi buraların karı düştü bu gün uludağ,da 40 cm olduğu haberlerde yuvaya dönme zamanı geldi sanırım...ablamada selam saygılarımızla
Şimdi size bir enverdede klasiği,canlı canlı 4Aralık 2012(yeni rekorum oluyor)... :smiley:

4 ARALIK 2012 konyaaltıbeach 003.JPG

4 ARALIK 2012 konyaaltıbeach 002.JPG

4 ARALIK 2012 konyaaltıbeach 001.JPG

4 ARALIK 2012 konyaaltıbeach 004.JPG

enverdede' Alıntı:
İlhan kardeş gel,gel Antalya'ya gel...buradan şeb-i aruz'a biletleri ayırttım,Konyaya geçeriz ,oradanda çağıranlar var :smiley:
Enver abi, eve girdim, çayı içtim, gövdem ısındı, bilgisayarı açtım. Senin yazını Dikili'den çıkmadan okusaydım, Konya bana uyardı, can dostum Mehmet'e uğrar 15 gün oralarda kalırdım. Hele birde düğüne denk gelirsek, kaşıkları yanımızda götürüp etli pilava dalardık.
Sana sağlıklı geziler dilerim. Ben bu yılı kapamak zorundayım, fab. sayım ve noksanları derken 5 günlük Uludağ kaçamağı zor yakalarım.

TUGAY58' Alıntı:
Yuvaya döndüm, kombiyi açtık sabah ola hayrola.

Yolda Sarmısaklı plajda dahil, alabalık çiftliğine dönmüştü.
Burhaniye Iskelede balık fiyatları tavan yapmıştı
Havran'dan peynir, tereyağ alıp yola ciktigimizda
Önümüzde kaza olunca iyice moral bozuoldu

1-20121204_131903.jpg

1-20121204_141048.jpg

1-20121204_151539.jpg

1-20121204_163023.jpg

1-20121204_163251.jpg

kazanın haberi, Allah rahmet eylesin
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/42218/0/1/taksi-ile-sepetli-vinc-carpisti-1-olu-2-yarali.aspx

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
zakalp

SON KONULAR

Geri