Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,236
Ynt: Kim Nerede?

berkcantp' Alıntı:
Yuvaya döndüm, kombiyi açtık sabah ola hayrola.

Yolda Sarmısaklı plajda dahil, alabalık çiftliğine dönmüştü.
Burhaniye Iskelede balık fiyatları tavan yapmıştı
Havran'dan peynir, tereyağ alıp yola ciktigimizda
Önümüzde kaza olunca iyice moral bozuoldu
Yuvanıza hoşgeldiniz. :smiley:
Aslında gezici yuvadan sabit yuvaya geçiş yapmış oldunuz. ;)

Kaza yapanlara geçmiş olsun umarız maddi hasar dışında bir şey olmamıştır. :(

buralpdi' Alıntı:
kazanın haberi, Allah rahmet eylesin
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/42218/0/1/taksi-ile-sepetli-vinc-carpisti-1-olu-2-yarali.aspx
Pardon devamını görmemiştim . Kötü olmuş. :(

Etiketler

Teşekkürler dostlar, eve döndük.

Dönüş finalimiz, saat16.27 gösterdiğinde kazayı görmek bize hüzün verdi, bu sebeple Balikesir de geceyi geçirmekten vaz geçtik.

Taksi söförune Allah rahmet eylesin, yaralılara da acil şifalar dilerim

Evinize saglicakli hos geldiniz,seneye hayirli geziler dilegi ile.
Bizim buralar boyle????

Winter 2010 001.JPG

Winter 2010 010.JPG

İlhan abi Firdes abla güzel bir tatilin sonu talihsiz bir olayla karşılaşmanız kötü olmuş artık bant,daki o kısmı siler diğerlerine bakarsınız ...

Ercument Ozbek' Alıntı:
Evinize saglicakli hos geldiniz,seneye hayirli geziler dilegi ile.
Bizim buralar boyle????
Ercüment bey,
Teşekkür ederim, bu yılı bitirmeden ufak bir uzaklaşmayla, sizin oralara benzer veya daha fazlası, dünyanın cenneti diye bileceğim, gezmekle bitmeyen Uludağ sırada.

TUGAY58' Alıntı:
İlhan abi Firdes abla güzel bir tatilin sonu talihsiz bir olayla karşılaşmanız kötü olmuş artık bant,daki o kısmı siler diğerlerine bakarsınız ...
Tugay-Tunay kardeşim, turumuzu genel olarak güzel ortamda geçirdik, yolda olan bütün arkadaşlar gibi bu tür tatsız olay istemesek de denk geliyor. Acısıyla tatlısıyla yaşadık, tecrübe, dostluk, sevgi dolu, hoş ve güzel bir geziyle eve döndük, ben yeni plan yapıyorum ama yaverde tık yok, ortamı kuvalıyorum ya nasip deyip bekliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.

Emmi hoşgeldin evine kazasız belasız güzel gezilerden sonra evde olmak çok güzeldir...şimdi bir yeni pogram yapta yılbaşında Erdek te olalım...

seyyah54' Alıntı:
İlhan bey evinize hoşgeldiniz fakat eve ısınmadan uludağa kaçarsınız.
Ahmet bey, teşekkür ederim, Uludağ koley, iş Bursa dışına izin koparmak, şuanda Karadeniz fıkır fıkır oynuyor, Erkek Kalkan, Sıvışka (Mersin balığı geçen yıl 30 kasım da denk geldi) Lüfer daha niceleri elceğizimle yakalamak varken ahhh deyip beklemekteyim yaverimi...

58ayhan' Alıntı:
Emmi hoşgeldin evine kazasız belasız güzel gezilerden sonra evde olmak çok güzeldir...şimdi bir yeni pogram yapta yılbaşında Erdek te olalım...
Emmi, sağolasın, bir kaç karavancı arkadaşla görüşüp kese zaman sorununu konuşup, neden olmasın.
13 Aralık ta yapacağımız, UKKD toplantımızda yandaş araya bilirim.

İlhan Abicim bi cay demleyip kulplu bardağınla bi iciver şöğle bi arkana yaslan Firdes ablamada yaver ne güzeldi senle baş başa gezdiğimiz günler,den girersen inanıyoruzki tıkırtılar coğalır saygılarımızla....Tunay

TUGAY58' Alıntı:
İlhan Abicim bi cay demleyip kulplu bardağınla bi iciver şöğle bi arkana yaslan Firdes ablamada yaver ne güzeldi senle baş başa gezdiğimiz günler,den girersen inanıyoruzki tıkırtılar coğalır saygılarımızla....Tunay
Tugay- Tunay kardeşim, özel kulplu bardağım maalesef Nemrut'ta karavanı dengeye alamadım oda uzun yıllardır dostluğumuza bakmadan kayarak bana veda etti. Bu konuda mağdurum çayın tadını alamıyorum, bardak bulma konusunda Bülent'in bilgisine baş vuracaktım.
Belkide yengeni ondan ikna edemiyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.

berkcantp' Alıntı:
Tugay- Tunay kardeşim, özel kulplu bardağım maalesef Nemrut'ta karavanı dengeye alamadım oda uzun yıllardır dostluğumuza bakmadan kayarak bana veda etti. Bu konuda mağdurum çayın tadını alamıyorum, bardak bulma konusunda Bülent'in bilgisine baş vuracaktım.
Belkide yengeni ondan ikna edemiyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.

İlhan ağbi 21 aralık kozunu kullan önce şirinceye kaç, oradanda nasılsa yola çıktık diyerek yola devam edersin ;)

buralpdi' Alıntı:
İlhan ağbi 21 aralık kozunu kullan önce şirinceye kaç, oradanda nasılsa yola çıktık diyerek yola devam edersin ;)
Levent usta, yaverde o korku yok, diyelim kabul ettirdik, bu seferde tırda yetmez, torundan başlar, yedi sülalesini götürmek ister. Kaçıyım derken, başıma iş açmayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri