Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,236
Ynt: Kim Nerede?

Bak bende o hesabı yapamadım mazallah levent bey İlhan abi o kalabalıkda kaybolur gider Abi bu arada kulplu bardak kedi zihniyetli cıkmış hep nankördürler zaten üzülmene değmez.. Levent kardeşim bu iş bize düştü malüm Sivas lıyız bizim oranın kangalı zihniyetli bir kulplu bardak bulmalıyız,ki ömür boyu sadık kalsın....

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Bak bende o hesabı yapamadım mazallah levent bey İlhan abi o kalabalıkda kaybolur gider Abi bu arada kulplu bardak kedi zihniyetli cıkmış hep nankördürler zaten üzülmene değmez.. Levent kardeşim bu iş bize düştü malüm Sivas lıyız bizim oranın kangalı zihniyetli bir kulplu bardak bulmalıyız,ki ömür boyu sadık kalsın....

maltepe buluşmasına gelseydi bir tane hediye ederdim ;D

TUGAY58' Alıntı:
Durun arkadaşlar bardağıma birde kulp takmayın, demide içemez olurum.
Levent yaver gelmedi dedik ya bu kışta kıyamette yalnız nasıl ısınırım..

DSCF0073.JPG

Antalya konyalti beach te,Celal ve Kenan hocalari (Bolu) biraktiktan sonra ,rotamizi 13 Araliktaki sema torenine katilmak uzere Konyaya cevirip 3 gun konakladik bilahare Antalya'nin 17C sicagimi Bolun'un 0C sogumu derken cocuklarin baskin telefonlari sonucu eve dogru yola ciktik.An itibari ile Bolu dayiz,yarin golcuk-mudurnu -abant ( burada Nurol hanimin abant otelindeki resim sergisini ziyaret)ve ardindan istanbul....

Ülker ve Yavuz Abiler Kayseriye bizi ziyaret geldiler cok gurur duyduk resimler Egeli,lerden şu an akıl suyu içip karavan müapbetindeyiz ....Herkese selamlar....

fsirin' Alıntı:
Enver Abi, birkaç gün önce denizde değilmiydin. ;D ;)

En son 11 Aralık 2012 de girdim,akıl edip 12/12/2012 yapamadım :( Konya sema gösterisi için 13 aralık biletim vardı,Isparta-eğirdir-Beyşehir üzerinden rota belirlediğimden 12 aralıkta yola çıkmak zorunda kaldım.şimdi ise son durum bu :D

002.JPG

Ülker abla ve Yavuz abi Kayseri,ye gelirler, Bide üstüne erciyese cıkarlar. bizim hiç haberimiz yok bi telefon Tugay nasılsın iyim abi siz iyiz derken biz erciyesdeyiz ! nası yani ? evet erciyesdeyiz bende bi şok apar topar erciyes bu arada tunay hanımıda aldım onun hiç haberi yok nereye gezmeye hanım orda Ülker abla ve tunay hanımın karşılaşması Ülker abla ben sizi biryerden tanıyorum Tunay hanım hastanedenmi yok ben Ülker ablan Tunay hanım,da büyük şok görülmeye değerdi. Ülker abla Yavuz abi Bizim icin şu soğuk günlerde değer verip Kayseriye kadar gelip bizi ziyaretiniz ne yazılırki,be abi abla o his kelimelerle anlatılmaz sadece yaşanması lazım. Bir mesajımızda demiştik ..Ve Tanrı gezenbilir dostlarını yaratı,ki Tunay,Tugay kullarıma bir dert verdim bu süreçi dostları ile rahat gecirsinler diye...Tüm dostlara birkezdaha MİNNETDARLIĞIMIZI Sunarız Sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay....

Enver abi 2. yuvanıza hoş geldiniz..Saygılarımızla Tunay,Tugay

Canım kardeşlerim Tugay ve Tunay sizleri nekadar bu sanal alemden tanısamda sanki 20 yıllık bir dost gibi sizi biz kendimize kardeş ilan ettik tabiki herşey sağlık demektir onun içinde siz bizle herzaman var olacaksınız bir yerlerde muakka karşılaşacağız hepinize saygılar selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri