Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 559,502

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Ahmet Abi, elbette sucuk partisi yaptık. Hatta o kadar yaptık ki herhalde kolesterol tavan yapmıştır ;D

DSCF3458.JPG

Hakan Bey fotoğraflar için teşekkürler.

Levent Bey'im, haber de verdin ama gelemedim sahile, çok da istemiştim ama mesafe uzaktı. ;D

fsirin' Alıntı:
Şöyle birkaç satır da olsa, Kuzuyayla gezisinin yazısı yok mu? Nereye kadar çıktınız, nerede konakladınız?
Cumartesi öğlen gibi AVD cilerle kuzuyayla güvenliğinin ve otopark parasının kesildiği noktada buluştuk. İlk gidenlerden biri bendim. Ardından Gökhan da (toffy) geldi. Milleti beklerken çay demledik içtik. Syncro cular da birbirimizden habersiz kuzyayla programı yapmış. Onlar la bir merhabalaştık ve sonra syncro gücü ile dağların arasında kayboldular :smiley: Ve herkes gelince yola koyulduk. 500 m kadar ilerde karlı buzlu yol başladı. Tayfun’un T2 patinaja düştü. Herkes kenara çekti. Benim yeni kar lastiklerim olduğundan keşif amaçlı 1 km kadar daha gittim.Ama sonra Ferhatın fotoğrafındaki kardan daha fazla kar olmaya başladı. Ve kar eski kardı, çatır çatır buz tutmuştu. Geri dönmeye karar verdim. Geri döndüğümde karavanlar kenara çekilmiş 2 adet land rover arazi taşıtına millet doluşmuşdu. Beni de alarak en tepeye kadar çıktık. Oralarda neredeyse 1m kar vardı. Kar sertleştiğnden üzerinde yürüyebiliyorduk. Bazen kar çatlayıp ezildiğinden dolayı dizimize kadar battık. Yukarda bir tesis vardı. Orada odun sobası kenarında ısındık. Çayımızı içtik. Bize rehberlik eden oradaki tesisin sahibini tanıyan, jeepiyle gezdiren Ali Dayı’nın arkadaşı Hasan Abi ye teşekkürler. Konaklamak için daha aşağılarda Hasan Abi’nin tanıdığı Kardelen tesislerinin bahçesinde kamp yaptık. Sahibi kafa adamdı. Eski gezenbilirci ve Sedat’ında arkadaşıymış. Bize bir çok imkan sundu. Elektrik, odun, yanmış mangal, yemekleri pişirmek için fırınını kullanma imkanı, WC imkanı, sabah sıcak paça çorbası sundu. Akşam ateş yaktık. Mangal yaktık. Keyifli bir sucuk partisine döndü. En güzel uykularımdan birini orada çektim. Sabah uyanınca Sapanca gölü manzarasına karşı terasta keyif yaptık. Sonra Kırkpınar’a indik. Bir çay ocağında çayımızı içtik. Tanju’da bize katıldı. Ardından Göl kenarında Hasan Abi’nin tesisine gittik. Kapalı tesisini bizim için açtı. Güzel bir iskelesi ve güneşli bir hava vardı. Arkadaşlar balık tutmaya çalışırken ben çay demledim. Keyifl bir sohbetin ardından dönüş yoluna koyulduk. Çok keyifli 2 gündü. AVD ye ve emeği geçenlere teşekkürler.

Ödemiş- Gölcük Yaylası'ndayız...

Ekli dosyalar

• DSC08042.JPG
    DSC08042.JPG
    49.9 KB · Görüntüleme: 256

Şuanda Gaziantep Zeugma Müzesindeyim.Tüm görseller daha sonra seyyah içanadolu yollarındaki topiğimde olacak.

seyyah54' Alıntı:
Şuanda Gaziantep Zeugma Müzesindeyim.Tüm görseller daha sonra seyyah içanadolu yollarındaki topiğimde olacak.
Çingene kızına göz kırptınızmı , :smiley: Çıkınca karnınız açsa ,müzenin hemen arkasında Küşlemeci halil ustada küşlemeyi öneririm.Zekeriya ustada katmerinizi yemişsinizdir zaten :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR