Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,052

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Gelmek isterdim ama mesafe uzak ;D

644442_10151381894452529_291454980_n.jpg

Yusuf Aybek' Alıntı:
Gelmek isterdim ama mesafe uzak ;D

Yusuf orası neresi :smiley:
nerelerdesin

şimdi dikkatimi çekti, kaç teşekkür almışsın diye baktım 10kişi sana teşekkür etmiş, gece demeden gündüz demeden herkese bilgi,parça,fikir yardımı yapan birisisin, bu çabana rağmen sadece sana10 kişi teşekkür etmiş,
bir teşekkür etmiştim önceden ama çabaların için bir daha teşekkür edeyimde bari 11 olsun

Ahmet bey merhaba davetiniz için teşekkürler kısmet birgün biryerlerde görüşmek üzere.

Levent abi burası Hindistan Agra kenti Şah Cihan'ın eşi için 22 yılda yaptırdığı dünyanın 7. harikası olarak kabul edilen meşhur TACMAHAL ;) (anıtmezar) söylemesi ayıptır 20 gündür buradayız TRT için belgesel çekiyoruz ;) yarın (cuma) kısmetse yurda dönüyoruz.

Levent abi teşekkür meselesine gelince nasıl çalıştığını ve ne işe yaradığını bilmeyen dostlar var bende bir faydasını görmedim hatta facebook'taki beğen ikonu gibi birşey olsa her yazılana yada eklenene hayılı olsun vb.yazılar yazılıp konunun dağılmaması sağlanabilir,telefon ile görüştüğümüz çokca dost,arkadaş ve abilerden zaten teşekkürü alıyoruz ;)

Gökhan kardeşim bu cevabım aynı zamanda sanaydı ;D Urfa'ya yakın sayılır bir bölge ;D

Çok güzelmiş Yusuf. :smiley:

Mekan çok güzel, farklı bir coğrafya, eminim güzel bir belgesel çıkıyordur.
Çekim yaparken, arada kameranın önüne filan da geç de seni de görelim. ;)

Yarın için hayırlı yolculuklar diliyoruz. :smiley:

Teşekkürler +1

Dostlar;bir kac hafta evvel bir arkadas Istanbul'da yeni bir M.Karavan parki acilacagini yazmisti,sozde 1 mart 2013 de faaliyete gececekti,halen bir haber alamadim,malumati olan varsa lutfen bildirsin,selamlar

berkcantp' Alıntı:
Bu hafta sonunu da Ali Haydar-Seher çiftiyle birlikte Samanlı dağları/Yalova da noktayı koyduk, karavanımızın 4x4 olmadığına hayıflandık.

Bu karavan ile buralara kadar gitmişsin ya.. 4*4 olsaydı ne resimler görürdük düşünemiyorum :D alkışlar size.

İlhan bey bu boş bir gezi değil gibi.Sanırım sezonu açmaya karar verdiniz.Sağlık ve neşeniz daim olsun.

Dostlar, teşekkürler,
Karavanıma şükür diyorum, 4x4 olsa dahada şükür çekerdim.
Yaverimin inşaat (periyodik böbrek/taş-kum sevkiyatı) işleri uzun süreceğe benziyor, tepenin eteğine kadar gidelim diye zorlada olsa razı edip yavaş yavaş zirveyi denediysem de önümüzde ki son viraja ilerlerken "Ben burda aşağı atlarım" tehdidiyle durmak zorunda kaldım.
Nasipse bir yolunu bulup Bursa'dan uzaklaşırsam, sezonuda açmış olurum.

Kar'ı iyi değerlendirmişsiniz İlhan Abi. :smiley:
Firdevs Abla'ya da inşaat malzemeleri konusunda kolaylıklar diliyorum. Umarım sancısız olarak tez vakitte atlatır.

Biz de Konya'dan dönerken bol bol kar gördük. -5.5 dereceyi gündüz olmasına rağmen okudum. Nermin de içerideki fuar malzemelerine aldırmadan Abant'a gidelim, Gölcük'e gidelim diye söylendi ama bu durumda çay bile yapamayız. Bolu dağıyla idare ettik. :smiley:

P3179063.jpg

P3179078.jpg

P3179084.jpg

P3179092.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR