Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,028
Ynt: Kim Nerede?

Bugün İstanbul Fuar Merkezi'nde Güneş enerjisi ile ilgili fuara gittik. Karşımıza Gezenbilir'den İznik'te tanıştığımız Salih bey ve Bülent bey çıktı. Onlardan Saim beyin kaza geçiren karavanını Kartal'da onarmaya devam ettiğini öğrenince çok sevindik. Güneş enerjisi fuarı çok tatmin edici değildi. Her zaman ki gibi yabancı firmalar egemendi. Çoğu stand boştu. Daha sonra Atçılık fuarına geçtik. Bu alan daha sevimliydi ve burada hoş vakit geçirdik :smiley:

SAM_2260.JPG

SAM_2273.JPG

SAM_2271.JPG

Etiketler

Yavuz Bey size hayırlı yolculuklar anlaşılan Ayvalık ta kimse kalmayacak her kes güneye iniyor ve böylece bence Ayvalık işi yattı gibi Katılımın az olacağı tahmin edilerek eğer bursa karavan derneğninde onuru olursa yakın yer Erdek te buluşma önerisi yaparım hem İstanbul hem Bursa gurubu buraya daha rahat gelirler diye düşünüyorum bu fikrime onay veren olursa bende Erdekte elektirik su alacağımız bir park alanı hazırlamaya başlarım tabiki bu işi organize eden bursa kamp karavan derneği başkanımız Erdinç bey in talimatıyla gerçekleştirmek isterim çünkü bu 23 Nisan gezisi Erdinç Beyin fikri idi lütven fikirlerin,izi ve katılımlarınızı burdan yazarsak kaç kişiyle bunu gerçekleştire biliriz diye bakmamız lazım eğer onay verilirse ben kalacağımız yerlerin fotolarını çeker koyarım hangi şartlarla kalırız ona bakarım hepinize Saygılarımla

Değerli dostlar Bu hafta 23 Nisan olması sebebiyle Ayvalık olarak pilanan gezi Erdek olarak düzenlenmiştir sebebine gelince çok büyük bir katılımın olamıyacağın dan dolayı böyle bir karar alınmış Bursa kamp Karavan derneğinin katkılarıyla benimde Erdek te olmam dan dolayı burdaki kamp yerinin ayarlanması bana düştü bende gereken çalışmayı yaparak Erdek merkezde bulunan Orman kampının yetkililerini arıyarak bize nasıl yardımcı olabilirler diye görüş aldım sağolsunlar müdür bey ve orman şefleri bize yeri kullana bilme yetkisini verdiler yer merkezde denize karşı sadece tek sorun elektirik yok bizde İlhan abi ve bazı arkadaşlarla çözümüm bizlerde bulunan jenatörlerle elektiriğe ihtiyacı olanları karşılamak sadece ihtıyacı olanların yanlarında azda olsa benzin getirmeleridir.Cuma gününden ihtibaren orda olacam gelen arkadaşlara cepten yol tarifini yapacam önerileri olan arkadaşlar olursa lütven bildirsinler ayrıca bu saatten sonra gelecek olan arkadaşlar smini yazsın...0535 253 5085 hepinize Saygılar

58ayhan' Alıntı:
Ülker Bey size hayırlı yolculuklar anlaşılan Akçayda kimse kalmayacak her kes güneye iniyor ve böylece bence Akçay işi yattı 4..5 karavan içinde oraya kadar gidilmez yol uzak ben derimki eğer bursa karavan derneğninde onuru olursa yakın yer Erdek te buluşma önerisi yaparım hem İstanbul hem Bursa gurubu buraya daha rahat gelirler diye düşünüyorum bu fikrime onay veren olursa bende Erdekte elektirik su alacağımız bir park alanı hazırlamaya başlarım tabiki bu işi organize eden bursa kamp karavan derneği başkanımız Erdinç bey in talimatıyla gerçekleştirmek isterim çünkü bu 23 Nisan gezisi Erdinç Beyin fikri idi lütven fikirlerin,izi ve katılımlarınızı burdan yazarsak kaç kişiyle bunu gerçekleştire biliriz diye bakmamız lazım eğer onay verilirse ben kalacağımız yerlerin fotolarını çeker koyarım hangi şartlarla kalırız ona bakarım hepinize Saygılarımla
Ayhan bey yazılarınızı biraz daha dikkatli yazmanızı öneririm.
1.Ülker bey değil Ülker hanım üstelik bu kişileri tanıyorsunuz.
2.Mekan Akçay değil Ayvalık
3.Ayvalık Erdek'e göre daha güneyde
4.Küçümser bir tavırla 4-5 karavan için oraya gidilmez kelimesi çok yanlış, o 4-5 karavancı gerçek 12 ay karavanda olan kişiler.

karagozlers' Alıntı:
Ayhan bey yazılarınızı biraz daha dikkatli yazmanızı öneririm.
1.Ülker bey değil Ülker hanım üstelik bu kişileri tanıyorsunuz.
2.Mekan Akçay değil Ayvalık
3.Ayvalık Erdek'e göre daha güneyde
4.Küçümser bir tavırla 4-5 karavan için oraya gidilmez kelimesi çok yanlış, o 4-5 karavancı gerçek 12 ay karavanda olan kişiler.
Sayın karagöz kardeşim kusura kalma belki aceleye geldi yazımız özür bizden olsun 4..5 karavan kelimeside belki yanlış oldu küçümsemek ne kelime bende sizin gibi çok zamanımı karavanda geçiriyorum onun için bilgilendirmenizi dostça bir tavavır olarak görüyorum benim sadece burda yardımcı olmak niyetinde bir yazıydı...Herşey gönlünüzce olsun Saygılarımla

Diş malzemesi almak için bu yakaya geçmiş. Dönerken yolu bizim oradan geçti, uğradı. Sağolsun, çok memnun oldum. Ben de misafirperverlik gösterip, önce bizim köfteciyi, sonra da şantiyeyi gezdirdim :D tabii şantiyenin üstten gözüken bir kısmını gezdirebildim. Tamamını ve yeraltını gezdirebilmek için en az 3-4 saat lazım.

Gökhan meslek değiştirmeye mi niyetlendi ne dersiniz? ;) Ne yalan söyliyeyim teknik eleman olarak yakışmış.

seyyah54' Alıntı:
Gökhan meslek değiştirmeye mi niyetlendi ne dersiniz? ;) Ne yalan söyliyeyim teknik eleman olarak yakışmış.

Hakan Hocam sağolsun, süper ağırladı ve gezdirdi. Havalandırma boşluğundan bakınca kamyon ve ekskavatörün

matchbox oyuncak gibi görünmeleri ilginçti. Teknik eleman olayına gelince Hakan Hocam da aynısını söyledi, seni

şantiyede yadırgamıyacaklar dedi ;D .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri