Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,513

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Ercument Ozbek' Alıntı:
Merhabalar;
Gelecek sene yaz izinimizde bir de Eskisehir yapmak istiyoruz.M.Karavan ile kalinacak bir park yeri bilenlerin adres vermelerini
rica edecegim,tesekkurler.
Ercüment Bey, Eskişehir gezi notlarım da belki işinize yarar. Ben otoparkta kalmıştım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg742376#msg742376

selamlar almanya Grevenbroich camiisine gelen Bülent ( Anstel ) arkadaşımla cuma namazından sonra tanışma fırsatını buldum.

Saygılar

30122011 cumadan sonra.jpg

Selam arkadaşlar Bülent ve ben bu akşam 02.01.2012 buluşmaya karar verdik, bizim oraya yakın Allrath isminde bir köyde, sağolsun bizim hanım birşeyler hazırladı
ve koyuldum yola 10 km kadar uzaklıkda

buluşma yerimiz

Karavan burda.jpg

020120123295.jpg

buluşduk ve koyulduk sohbete ordan burdan karavandan, almanyadan, türkiyeden muhabbetimiz güzeldi hanımın yapdığı cay ve kekler birer birer biterken saat baya geç olmuşdu ben sabahcıydım ve muhabbet
yetmedi ama geçde olmuşdu Bülent arkadaşın kaldığı yere götürmeye yola koyulduk gideçeğimiz yere kadar Bülent arkadaş kullandı karavanı baya bir yol gittikden sonra Anstel Köyüne ulaşdık
vakit ne cabuk geçdi hiç fark etmedik inşallah birdahakine daha çok sohbet ederiz

saygılar

020120123296.jpg

020120123297.jpg

Çocukken masanın kenarlarını, sandeyeleri ters yöne çevirip kapatırdık. Ortadaki boş alan bazen evimiz bazen otomobilimiz bazen de uçağımız olurdu. Bir arkadaşım oynamak için geldiğinde masa altına girerdik. Masa altında sohbet o kadar güzel olurdu ki annelerimiz bizi unuturdu. Hiç sesimiz çıkmazdı. Keyifli sohbetler eder hayallerimizdeki maceraları yaşamış gibi birbirimize anlatırdık. Bence karavanlar da yetişkinlerin oyun alanı. Karavanın içine girip de sohbete başladığımızda dünyayı unutuyoruz. Oradaki yapılan sohbetler başka yerdeki sohbetlere benzemiyor. Keyifle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile.

Paylaşım için teşekkürler Halil Bey. Karavanlı muhabbetleriniz bol olsun.

Hayatımda ilk defa karavana bindim hatta direksiyon'una bile geçtim, inanılmaz zevk aldım, ailemle cocuklarimla karavanda geziler hayal etmek bile güzeldi, ve bunları sadece bu sitede plakası doğduğum yere ait olduğu icin selam verip tanışma şerefine Nail oldugum Halil abi'ye borçluyum. Allah razı olsun, insallah hayallerine tez zamanda kavuşur ve bol bol gezer. Bu arada kek ve kurabiye superdi yolu grevenbroiche düşenler bunu not alsın :smiley:)

anstel' Alıntı:
Hayatımda ilk defa karavana bindim hatta direksiyon'una bile geçtim, inanılmaz zevk aldım, ailemle cocuklarimla karavanda geziler hayal etmek bile güzeldi, ve bunları sadece bu sitede plakası doğduğum yere ait olduğu icin selam verip tanışma şerefine Nail oldugum Halil abi'ye borçluyum. Allah razı olsun, insallah hayallerine tez zamanda kavuşur ve bol bol gezer. Bu arada kek ve kurabiye superdi yolu grevenbroiche düşenler bunu not alsın :smiley:)

Bülent Kardaş teşekkürler tüm dostlarımı beklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR