Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,513
Ynt: Kim Nerede?

İlhan hocam o kırmızı tekneli fotoğraf ne kadar güzelmiş,o renkler o kasvetli hava.Bugün kü duvar kağıdım bu olacak.

Etiketler

enverdede' Alıntı:
Seyahat halinde olmak başlıbaşına güzelken,sıcacık karavanda taze balıkları götürmek :p Nasıl yalanıyoruz . :smiley: Keyfiniz daim,geziniz uzun,Afiyetler olsun.

Enver hocam, teşekkür ederim. 20 yıl evvel motorla ağ çektiğimizde, gelen ilk kalkanı keserle parçalayıp arkasından da deniz suyuna batırıp tavaya yatırıyordum, bu sefer karavanla dahada hoş oluyor. Emminin (Erdenbay) aldığı

satır odunda işe yaramadıysa da kalkan balığını parçalamaya ideal.

gezmen' Alıntı:
İlhan Bey yarasın; kalkanı anladık ama o iki yandaki muhafızlar ne?
Kalkan balığı yiyebilen karavancı, sınıf atlamış sayılır ona göre!... ;D

Cavid Sezen

Cavid abi, o muhafızlara biz sıvışka deriz, bilinen adı morina(mersin balığı) havyarıı ile ünlüdür. Ederide bayağı tuzludur. O gün bizim şansımıza ağa takılması uzun zamandır tadamadığımız bir lezzet, mutluluk verdi.

800px-Acipenser_oxyrhynchus.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
İlhan hocam o kırmızı tekneli fotoğraf ne kadar güzelmiş,o renkler o kasvetli hava.Bugün kü duvar kağıdım bu olacak.

Bülent hocam, Gümenez (Yakakent) Limanından bir görüntü.

Bu manzarada dikkatimi çeken, ağaç ve yaprak görüntüsünün 18 yıl önceye göre daha değişik geldi.

berkcantp' Alıntı:
Cavid abi, o muhafızlara biz sıvışka deriz, bilinen adı morina(mersin balığı) havyarıı ile ünlüdür. Ederide bayağı tuzludur. O gün bizim şansımıza ağa takılması uzun zamandır tadamadığımız bir lezzet, mutluluk verdi.

Mersin balığı ve havyar olayını teorik olarak biliyorum. Havyar da çok pahalı bir ürün olduğuna göre, kuşkusuz elde edildiği balık da öyle olacaktır. ;)(Hazar Denizi'nin ana üretim bölgesi olması nedeniyle, havyar üretiminin Rusya ve İran'ın tekelinde olduğunu biliyorum)
Hem kalkan, hem de mersin balığını aynı zamanda tüketmek, "her kula nasip olmaz"; yarasın! :smiley:

İyi yolculuklar!..
Cavid Sezen

taiga' Alıntı:
Ah be abim...
Hep dedik sana, direk 1 tonluk depo yapacaktın... ;D

Bu sefer yanılıyorsun şefim, yollarda ki kğ. kontrollerinden tırsmam nedeniyle, depoya 100 lt. den fazla su almıyorum.

Bu arada Ankara'dan sevgi ve saygılar, Webosta'yı bügün büyüttüm, geçen kıştan aklım onda kalmıştı. Bu seferde buzdolabına ısı fazla geldi, yarın yönlendirici yapmaya çalışacam.

Samsun'da olan M.Karavan Park yerinin adresini lutfen biraz daha detayli verebilirmisiniz.Bu Turkiye'mde acilan 3 cu M.Karavan Parki
Birincisi Konya/Karatay'da - Ikincisi Istanbul/Yenikapida.Ucuncusu ise Samsunda oldu.Bana bir e-maille bu Samsundaki M.Karavan parkinin
resmini gonderebilirseniz,Avrupadaki M.Karavan sitesine dahil edebilirim.Istanbul ve Konya'yi cok reklamladik hersene yuzlerce M.karavan geldigini
anlattilar,darisi Samsunun da basina.Benim e-mail adresim ercuozbek@hotmail.com Tesekkurler

berkcantp' Alıntı:
Bu sefer yanılıyorsun şefim, yollarda ki kğ. kontrollerinden tırsmam nedeniyle, depoya 100 lt. den fazla su almıyorum.

Bu arada Ankara'dan sevgi ve saygılar, Webosta'yı bügün büyüttüm, geçen kıştan aklım onda kalmıştı. Bu seferde buzdolabına ısı fazla geldi, yarın yönlendirici yapmaya çalışacam.

İlhan ağbi ters yöne gidiyorsun..........bu haftasonu maltepe buluşması yapıyoruz ;D ;D

Bugün, "2011 Turizm Fuarı" nedeniyle, İzmir'de idim. Saat 10.00'dan 17.30'a değin zamanın nasıl geçtiğini anlamadan orada olduk. Biraz moral bozayım bu arada; dünkü yağışlı havanın tersine, bugün İzmir'de günlük güneşlik çok güzel bir hava vardı..

Fuarda, UKKF Bşk.ı Erdal Ötügen, Pino Karavan- Faruk Karatan, İmaj Karavan- Aydın Kestane, İzmir KKD Yön. Kur. üyesi Mustafa Gürsel Kaya ve Manisa'dan sıkı karavancı adayı arkadaşımız Arif Mesce (armes) ile, bazılarıyla hem tanıştık, hem de söyleşilerde bulunduk. Erdal Bey, elinde dosya, yetkili/etkili kişilerle (kuşkusuz turizm bakanı ile) görüşebilmenin yollarını araştırıyordu. (Benden sonra bu konuda olumlubir gelişme olmuş ve bakan beyle görüşmüş; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81822.msg1037854#msg1037854)

Cavid Sezen

Birkaç fotoğraf:

Turizm Fuarı giriş:
[attachment=1]

Erdal Ötügen görev başında:
[attachment=2]

Pino Karavan:
[attachment=3]

İmaj Karavan- Aydın Kestane:
[attachment=4]

Turizm_Fuarı_İzmir 021.jpg

Turizm_Fuarı_İzmir 024.jpg

Turizm_Fuarı_İzmir 025.jpg

Turizm_Fuarı_İzmir 032.jpg

Ercument Ozbek' Alıntı:
Samsun'da olan M.Karavan Park yerinin adresini lutfen biraz daha detayli verebilirmisiniz.Bu Turkiye'mde acilan 3 cu M.Karavan Parki
Birincisi Konya/Karatay'da - Ikincisi Istanbul/Yenikapida.Ucuncusu ise Samsunda oldu.Bana bir e-maille bu Samsundaki M.Karavan parkinin
resmini gonderebilirseniz,Avrupadaki M.Karavan sitesine dahil edebilirim.Istanbul ve Konya'yi cok reklamladik hersene yuzlerce M.karavan geldigini
anlattilar,darisi Samsunun da basina.Benim e-mail adresim ercuozbek@hotmail.com Tesekkurler

koordinatlar 41°16'14.89"N 36°22'19.12"E

burada da anlatım mevcut dur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68855.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59469.0

samsun Karavan Parkı.jpg

Bandirma Vapuru.jpg

buralpdi' Alıntı:
İlhan ağbi ters yöne gidiyorsun..........bu haftasonu maltepe buluşması yapıyoruz ;D ;D

Levent usta, Karadeniz yolculuğuna giderken soğuk algınlığı, bizi bırakmaya niyeti olmadığından, salya-sümük eve dönüş yaptık.

Genede 36 saatlik zaman da bir mucize olabilir mi?

Allahım 3-5 mt kar yağsada bir an önce evime gitsem. İlk iş kızılırmak çevresinde tur atmak olacak. Sonra kestane alacağım ve özellikle sobanın üstünde patlatacağım. Bir an önce sivasa gitmek istiyorum. Şimdi yozgat Boğazlıyan'da taş ocağında çalışıyorum.

İlhan bey webasto için ankara ya geldiğiniz haberini aldım, sizinle tanışmak isterdim. Yetiş ile karavan muhabbeti ettik biraz, sizden bahsetti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR