Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,987
Ynt: Kim Nerede?

berkcantp' Alıntı:
Teşekkürler Enver abi, Karadeniz hamsi, 2,25 kğ. civarında olan Bafra Sazanı fosti olarak, Deniz kefalı veya erkek Kalkan sebzelisi, lokul, keşkek... pide, ayrıca tadımlık-doyumluk ne varsa bulduğumuzun yörenin tatlarına bakacağız.

İlhan ağbi aman dikkat et bozmayasın kendini ;)
keyifli yolculuklar :smiley:

Etiketler

taiga' Alıntı:
Valla İlhan abinin mazot sorunu da yok galiba...
VW Volt 100 km de 1 lt falan yakıyor sanırım... ;D

Sabah sabah, "iki kahkaha bir kilo pirzola yerine" derler ya ondan oldu Haldun; güldürdün bizi, çok yaşa e mi!... :smiley:

Cavid Sezen

halilo11' Alıntı:
yolunuz açık olsun. Samsun daki Karavan parkını ben çok sevdim aynı yere bende park etmişdim sol tarafda birkaç ay kalan bir çekmekaravan vardı ama göremedim

Halil bey, teşekkür ederim.

Çekme karavan Samsun'lu bir arkadaşa ait yerinde duruyor, bir akşam bir kaç arkadaşıyla karavanda muhabbet edip gittiler.

Çekme karavanın ön tarafına engelliler için sahil yapma çalışmaları başlamıştı.

Karavanımın önündeki yığma toprak bölgeyede yüzme havuzu yapılıyor.

Karavan park alanında değişiklikler olacağını, bu çalışmanın 2 yıl sürmesini bekleniyor dedi.

DSCF6291.jpg

DSCF6288.jpg

DSCF6284.jpg

berkcantp' Alıntı:
Haldun hocam, araç çıkışta 3.500 kğ. düşürüldü, azami sürat 95 km. 1.132 km=435.00 TL mazot yaktı.

İlhan hocam 100 km/10 lt aracın için ideal tüketim, biraz daha zorlasan aracı hafifletsende 9 lt ye inebilir.

kısa şase LT 35 ile 8 litre/100 km yakıyorum. kamp yükü olmadan, depolar boş ve normal karavan donanımıyla 7.2 ye kadar düşürebildim.

Ergun merhaba,

biliyorsun LT35 2.5 TDİ Transporter ile aynı motoru kullanıyor,gerçi kodları farklı ancak motor aynı bey syncro'da
7 lt nin altına düşemedim.

berkcantp' Alıntı:
Halil bey, teşekkür ederim.

Çekme karavan Samsun'lu bir arkadaşa ait yerinde duruyor, bir akşam bir kaç arkadaşıyla karavanda muhabbet edip gittiler.

Çekme karavanın ön tarafına engelliler için sahil yapma çalışmaları başlamıştı.

Karavanımın önündeki yığma toprak bölgeyede yüzme havuzu yapılıyor.

Karavan park alanında değişiklikler olacağını, bu çalışmanın 2 yıl sürmesini bekleniyor dedi.

demek çekmekaravanı öbür tarafa almışlar ben ordaykende gelip giden vardı zaten tanışma fırsatım olmamışdı

güngör' Alıntı:
İlhan hocam 100 km/10 lt aracın için ideal tüketim, biraz daha zorlasan aracı hafifletsende 9 lt ye inebilir.

Levent hocam, yollar ışıklı plaka dahil ortalama hızımızı yazan tabelalarla dolu, mecburi sürat kontrolüne uymak zorunda kalıyorsun, buda yakıtta ekonomik durum yaratıyor.

Seyahatimiz konaklamalarda (gündüz-gece) sürekli webosta yakarak devam ediyor.

Seyahat halinde olmak başlıbaşına güzelken,sıcacık karavanda taze balıkları götürmek :p Nasıl yalanıyoruz . :smiley: Keyfiniz daim,geziniz uzun,Afiyetler olsun.

İlhan Bey yarasın; kalkanı anladık ama o iki yandaki muhafızlar ne?
Kalkan balığı yiyebilen karavancı, sınıf atlamış sayılır ona göre!... ;D

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR