Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,987

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

aslanahmet' Alıntı:
Bir aksilik olmazsa haftaya Abant'ta olacağım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83399

Ocak sonu, Abant bembeyaz bir örtü altında, temiz hava, bol gıda ... :smiley:
Gidenleri/gidebilenleri şimdiden kutluyorum!..

Cavid Sezen

yusuf bey kıbrısta kamp mı yapacaksınız,otel yada ev demi kalacaksınız,kıbrısta kamp hakkında pek bilgi bulamadım nette

Karlı ,buzlu yollardan sonra güneşli Antalya.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

bu resimleri yolda topiği için çekmiştim.

015.jpg

010.jpg

023.jpg

Hafta sonunu "karavan 16" grubu (İlhan,küçük karavancı Ayça,Cem,Erden) ve Bolulu karavancı dostumuz Kenan bey ve Nurhan hanım la beraber ,güzel ve güneşli bir günde Gölyazıda değerlendirdik. Gecede Gölyazıyı kuşbakışı seyredeceğimiz güzel bir tepede konaklıyarak geçirdik.

_MG_1002.jpg

_MG_0939.jpg

_MG_0916.jpg

_MG_0923.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Ya niye ilk fotoğrafta fotoşop kullandınız.Herşey güzel gözüküyor.

Bülent senelerdir Gölyazıya fotoğraf çekmeye giderim. İlk defa kamp yaptığımız günkü gün batımındaki görüntüyü yakaladım.
Kısacası diyeceğim fotoğrafı her gören photoshop sanıyor ,fakat kesinlikle birebir makinadan çıktığı gibi o gece İlhanla beraber yayınladık.

Yanımda fotoğrafı çektiğim gibi makinadan hemen gösterdiğim, İlhan,Cem,Kenan (Haldun"ertesi gün") olmasa kesinlikle kimseyi inandıramazdım.

Güneş batarken bire bir aynı şekilde boyadı sanki gökyüzündeki bulutların arasını ve gölü. Tabii biraz da çektiğim makinanın profesyonelliği ve çekim tekniğ de var. Selamlar....

Daha önce de konuşulmuştu; Bursa'ya çok yakın ve kısa geziler, toplanmalar için, uygun yerler var. Sizler de bu olanağı, çok güzel değerlendiriyorsunuz doğrusu. :smiley:

Gölyazı'yı çok severim ben de... Buradan geçerken, bazen zamanım yerli olmasa da 1-2 saatlik bir ayarlama(!) yapıp sapıyor ve çay içiyorum. Anayola 5 km.lik bu dinlenme, çok hoşuma gider.

Gölyazı'ya ulaşmak, çok kolay, aşağıdaki haritada da görülüyor. Bu konu konuşulmuştu sanıyorum ama ikinci baskı olur artık.. ;)

İkinci haritadaki kırmızı daire, arkadaşların konakladığı alan.

Fotoğraf yükleme konusu ile uğraşırken, Erden Bey'in çok güzel fotoğrafını atladım :( ; kutlarım!.. :smiley:

Cavid Sezen

Gölyazı, Bursa, Türkiye - Google Haritalar_132739037291

Gölyazı, Bursa, Türkiye - Google Haritalar_132739044129

mayıstosböce' Alıntı:
Ya niye ilk fotoğrafta fotoşop kullandınız.Herşey güzel gözüküyor.

Bülent, fotoğraflar Erden abiye aittir, benim saten fotoşop kullanımıyla ilgili becerim yok, Gavur mezarlığı mevkinde leptop gece [SIZE=78%]bende açıktı, senden aldığımız kablo gibi makinadan nakletmeye çalıştım, gerçi yorumu Emmi yapmış. Haldun o gecenin hemen [/SIZE][SIZE=78%]sabahında [/SIZE][SIZE=78%]bulunduğumuz yere geldi makinada ki kareleri inceledi. [/SIZE]

Sanırım Haldun ve orada bulunan diğer arkadaşlar forma girince fotoğraflar hakkında yorum yapar.

Not: Yazı düzeninde bir gariplik mi var yoksa ben mi yazamıyorum.

:smiley: takılıyorum,ufak tefek oynamalar yapıyoruz kontrastla ilgili sorun yok ama böyle güzel gökyüzü fotoşopta bile zordur.Bakamadım ama orjinali ise hemen masa üstü yapayım değilsede Erden hocam koyarsın artık.
Baktım büyükmüş,benim bildiğim Erden hocam bu fotonun 80 versiyonunu çekmiştir bir tane daha farklı açıdan varsa güzel olurdu.

mayıstosböce' Alıntı:
Baktım büyükmüş,benim bildiğim Erden hocam bu fotonun 80 versiyonunu çekmiştir bir tane daha farklı açıdan varsa güzel olurdu.
Bülent orjinalini büyük boy göndermeye çalıştım, site kabul etmedi. E-mailini özelden verirsen göndereyim.

Erden hocam sağol orjinalini de göndersen yine küçültmek zorundayım sayfaya sığsın diye,bu eklediğin bile az büyük geldi sağol.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR