Allahım 3-5 mt kar yağsada bir an önce evime gitsem. İlk iş kızılırmak çevresinde tur atmak olacak. Sonra kestane alacağım ve özellikle sobanın üstünde patlatacağım. Bir an önce sivasa gitmek istiyorum. Şimdi yozgat Boğazlıyan'da taş ocağında çalışıyorum.
İnsan evini özleyince ister istemez çocuklaşıyor Gerçi büyüdükte ne oldu ki hâlâ çocukluğum aklımda. Allahım sen beni duy, biraz kar yağsında millet evine gitsin.
İnsan evini özleyince ister istemez çocuklaşıyor Gerçi büyüdükte ne oldu ki hâlâ çocukluğum aklımda. Allahım sen beni duy, biraz kar yağsında millet evine gitsin.
Şimdi ne yanıt yazsam :-\ Kar yağsın sen ev özlemini gider desem,İşlerim durdu diye ocak sahibi üzülecek,yağmasın desem sen evini özlemişsin,Hayırlısı ne ise o olsun.Nasılsa bizim istememizle ne yağar ,ne durur.
Merhabalar;
Gelecek sene yaz izinimizde bir de Eskisehir yapmak istiyoruz.M.Karavan ile kalinacak bir park yeri bilenlerin adres vermelerini
rica edecegim,tesekkurler.