Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 556,944
Ynt: Kim Nerede?

Gezimizle ilgili yeni yazılar ekledim. Yeni bölümlerde Yunanistan'daki ilk durağımız Alexandroupoli (Dedeağaç) bölümü yer alıyor.
Notlarınıı peyderpey yayımlayacağım bu gezide Yunanistan'da Dedeağaç, Gümilcine, Kavala, Selanik; Makedonya'da Ohrid, Struga, Üsküp, Kosova'da Prizren ve Priştine, Karadağ'da Budva ve Kotor, Hırvatistan'da Dubrovnik ve Zagrep, Bosna Hersek'te Mostar, Konjic ve Saray Bosna, Slovenya'da Ljubljana, Avusturya'da Salzburg, Almanya'da Münih ve Nürnberg, Çek Cumhuriyeti'nde Plzen (Pilsen) ve Prag, Macaristan'da Györ ve Budapeşte, Sırbistan'da Belgrad şehirlerindeki gezilerimize ilişkin notlar yer alacak.

Etiketler

Öncelikle Hoşgeldiniz.

Güzel bir gezi rotası yapmışsınız. Gezi notlarınızı ilgi ile takip edeceğiz.
Bu arada Yurt Dışı Gezi notları ( http://www.gezenbilir.com/index.php?board=339.0 ) bölümünde yeni bir başlık açarak blogunuzda yeni bölümler yazdıkça bilgilendirebilirsiniz.
Mutlu geziler diliyoruz.
Ferhat Şirin

Temmuz ayındaki Avrupa seyahatine ilişkin gezi notlarımızın yer aldığı http://avrupaseyahati.blogspot.com/ sitesine yeni yazı ve fotoğraflar eklendi. Lütfen eleştiri ve önerileriniz bildiriniz.

Merhaba Dostlar:

Uzun zaman yazmamamızın nedeni Bir ay boyunca ŞİLE-KARYAT'da olmamız idi.
Keyifli bir ay boyunca, dinlendik - PICT0023.jpg

denize girdik -
PICT0047.jpg
PICT0048.jpg
Rüzgarda Uçurtmanın -
PICT0109.jpg

fırtınada karavanın keyfini çıkardık.
Dostlarımız Ferhan bey - Ömer bey - Faruk bey (Hollanda), Faruk Bey (PİNO Karavan) Tolga bey - İnsel bey ve diğer dostlarla zaman zaman görüşme fırsatı bulduk.

Kapanmadan bu sezon bir kaç kere daha hafta sonlarını geçirip anılarımızdakilere taşıyana kadar yine yapacağız.

Temmuz ayında, otomobille gerçekleştirdiğimiz Avrupa Seyahati'ne ilişkin notlarımı yazmayı sürdürüyorum. Notlarımı yazdıkça http://avrupaseyahati.blogspot.com adlı blogda yayımlıyorum. Buraya ilginhizi çekebileceğinizi düşündüğüm fotoğrafları da koyuyorum. Ancak, gezi notlarına ilişkin yeteri kadar yorum, tepki, eleştiri, öneri almıyorum. Ya gezi notlarım okunmuyor, ya da okuyanlar yorum yazma ihtiyacı hissetmiyor. Yorumlarınız geldikçe, notlarımın seyri değişebileceğinden, önerilerinizi bekliyorum.
Hoşçakalın.

Bünyamin' Alıntı:
Temmuz ayında, otomobille gerçekleştirdiğimiz Avrupa Seyahati'ne ilişkin notlarımı yazmayı sürdürüyorum. Notlarımı yazdıkça http://avrupaseyahati.blogspot.com adlı blogda yayımlıyorum. Buraya ilginhizi çekebileceğinizi düşündüğüm fotoğrafları da koyuyorum. Ancak, gezi notlarına ilişkin yeteri kadar yorum, tepki, eleştiri, öneri almıyorum. Ya gezi notlarım okunmuyor, ya da okuyanlar yorum yazma ihtiyacı hissetmiyor. Yorumlarınız geldikçe, notlarımın seyri değişebileceğinden, önerilerinizi bekliyorum.
Hoşçakalın.
Merak etmeyin ilgiyle takip ediyoruz. Paylaşım için de çok teşekkür ediyoruz. :smiley:

Ferhat Bey selamalar. Şu an Çin'demisiniz yoksa. Avatar resminizden öyle gözüküyor.

Bünyamin Bey, paylaşım için teşekkür ederiz.

Arkadaşlar,17 mayıs ta çıktığımız seyahatte ancak Bodrum ORTAKENT e kadar gelebildik.15 gündür baba ocağı olan ORTAKENT deyiz bilgilerinize.Yağmurlar başlayasıya kadar devam edeceğiz gezimize. Sevgi ve saygılarımla....

18 eylül cuma gecesi Marmaris Turunç koyuna doğru yola çıkıyorum
yolu o tarafa düşen tüm gezenbilircilerle görüşmek isterim
Kadir Yaz 0535 293 87 67

Ben de bugün Datça'ya doğru yola çıkıyorum.

Bakalım gezenbilir ekibinden kimlere rastlayacağız. ::smiley:
Görüşmek isteyen arkadaşlar için tel : 0542 415 4373

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri