Ynt: Kim Nerede?
Selamlar;
Daha önce bildirdiğim otomobille Avrupa seyahatımiz tamamlandı. 24 gün süren İpsala'dan İpsala'ya 7 bin 200 kilometre süren, bir hesapla 6, başka bir hesapla 11 ülke gördüğümüz gezimize ilişkin notları yazmaya başladım. Fotoğrafları düzenliyorum. Gezi notlarını ve fotoğraflarını yayımlamak üzere bir blog oluşturdum. İlgilenenler http://avrupaseyahati.blogspot.com/ adresinden notları ve fotoğrafları görebilirler. İşimden fırsat buldukça yazacağım için, notların tümünü bir arada okumanız şimdilik mümkün olmayacak. Ancak yeni yazı ve fotoğraflar koydukça bu siteden bilgilendirmeye çalışacağım. Bu arada yorumlarınızı da görmek istiyorum. Yorumlarınızla, gezinin ilerleyen günlerine ilişkin notları ne şekilde yazacağıma yön verebilirim. Herkese selamlar.
Not: 6 ülke şöyle: Yunanistan, Yugoslavya (Bölünmeseydi), Avusturya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan.
Sırasıyla 11 ülke şöyle: Yunanistan, Makedoınya, Kosova (Henüz özerk cumhuriyet), Karadağ, Hırvatistan, Slovenya, Avusturya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan Sırbistan. Dönüşte, Makedonya ve YLunanistan'a bir kez daha girdik.
Bünyamin