Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,423
Ynt: Kim Nerede?

Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa yollara düşüyoruz.İstanbul'a doğru.Birinci etap 5-6 gün Güzergah Edremit,Yenice,Çan,Biga,Lapseki,Saros körfezi,Keşan ,Edirne,Kırklareli,İğneada,Kıyıköy,İstanbul.GEZENBİLİR'lerle karşılaşmak ümidiyle.. :p

Etiketler

Sayın Sami kardeşim,hayırlı yolculuklar,allah içinize sindirsin.Kazasız belasız mutluluk dolu geziler dilerim.

Yusuf'cuğum,hadi bakalım senide yollarda görelim zamanıdır artık.Bu kadar emeğin karşılığını almayı hak ettin.Yakında olsam beraber keyfini çıkarmak isterdim.Fakat biliyorsun tüm GEZENBİLİR dostlarının kalbi seninle inan deniz kenarında ilk çayını yudumlarken ne yorgunluk kalacak ne sıkıntın.Hepsini unutacaksın. Haydi deeeeh de bakalım KAMERAVAN'a,kim tutar seni koçum. saevgi ve saygılarımla..

24 temmuz Cuma gününden itibaren 5 günümü Boncuk kampingte geçirmeyi planlıyorum. Malum karavanım hala yok ama eski karavancı arkadaşlarımla çadır kampı planlıyorum...

Datcada İlica Kampinge cakildik kaldik. Pek guzel bir yer. Sahipleri cok suratsiz ama olsun. Gecesi 30 lira. Onu deniz. Hem de aksam sehirde gezinebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

İnsel bey öneriniz için teşekkürler, notlarıma aldım, Boncuk kampingten erken ayrılacak olursak belki geliriz, hem de tanışma şansı elde ederiz...

Sevgili Gezenbilirciler;

Bir haftadır Anamur'dayız.. Çok güzel bir deniz.. Kilometrelerce uzanan geniş kumsal.. Havanın sıcaklığını hissettirmeyen hafif esinti... Herşey çok güzel..
6-9 ağustos tarihleri arasında ilk kez muz festivali yapılacakmış, burada.. Onu bekliyoruz..

Herkese esenlik dolu günler, geziler diliyoruz..

Ülker&Yavuz

Bornovalı' Alıntı:
Sevgili Gezenbilirciler;

6-9 ağustos tarihleri arasında ilk kez muz festivali yapılacakmış, burada.. Onu bekliyoruz..

Ülker&Yavuz

İyi dinlenceler ve geziler Yavuz Bey. Bu festivalin yazı ve fotoğraflarını bekleriz...

Cavid Sezen

Sayın Gezmen;

İzlenimlerimizi tabii ki paylaşacağız... Fotoğraf göndermeyi başarabilirsek; fotoğrafları da..
İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Esen kalın.

Ülker&Yavuz

Toplam 2500 km'yi devirdikten sonra Keramos Oren'deyiz. Burdan sonra Kusadasi'na gidecegiz sanirim. Tabii bellli olmaz.

Evet maalesef oyle oldu. Burada arkadaslarla bulusmamiz gerekti.

Buradan once Akyaka'da idik. Herkese tavsiye ederim. O derede tekne ile gezmek cok keyifli. 3 liraya yarim saatlik bir tur yaptiriyorlar. Teknenin onunu kapmak lazim. Derenin billur gibi suyunda oynasan levrek ve kefaller muhtesemdi. Orman kampinda kaldik ama orman havasi rutubetlii ve bogucu geldi. Kactik Milas'a geldik. Milas evlerini kesfettik. İnanilmaz sicakta bile bize keyif verdi. İste sonrada buraya geldik. Sevgiler Insel

Selamlar;
Daha önce bildirdiğim otomobille Avrupa seyahatımiz tamamlandı. 24 gün süren İpsala'dan İpsala'ya 7 bin 200 kilometre süren, bir hesapla 6, başka bir hesapla 11 ülke gördüğümüz gezimize ilişkin notları yazmaya başladım. Fotoğrafları düzenliyorum. Gezi notlarını ve fotoğraflarını yayımlamak üzere bir blog oluşturdum. İlgilenenler http://avrupaseyahati.blogspot.com/ adresinden notları ve fotoğrafları görebilirler. İşimden fırsat buldukça yazacağım için, notların tümünü bir arada okumanız şimdilik mümkün olmayacak. Ancak yeni yazı ve fotoğraflar koydukça bu siteden bilgilendirmeye çalışacağım. Bu arada yorumlarınızı da görmek istiyorum. Yorumlarınızla, gezinin ilerleyen günlerine ilişkin notları ne şekilde yazacağıma yön verebilirim. Herkese selamlar.
Not: 6 ülke şöyle: Yunanistan, Yugoslavya (Bölünmeseydi), Avusturya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan.
Sırasıyla 11 ülke şöyle: Yunanistan, Makedoınya, Kosova (Henüz özerk cumhuriyet), Karadağ, Hırvatistan, Slovenya, Avusturya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan Sırbistan. Dönüşte, Makedonya ve YLunanistan'a bir kez daha girdik.
Bünyamin

Blogunuzu mesajınızı görünce hemen okudum...Devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

İlk soracağım yolculuğunuzdaki hangi ülkeler için vize aldınız? (Yeşil pasaportlu olduğunuzu okudum) Yunanistan için aldığınız vize çeşidi neydi?

Diğer yandan otomobildeki gezi zorluklarını, karavanla çıksaydınız yaşayacağınız kolaylıkları da yazılarınızda değinirseniz çok memnun olurum...

Sayafanızı sık kullanılanlara ekledim, güncellemelerinizi eşimle birlikte izleyeceğiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR