Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 556,904
Ynt: Kim Nerede?

gezmen' Alıntı:
Sabır Haşmet Bey. Şurada emekliliğinize ne kaldı ki?..Sonrasında, her gün dinlence...

Cavid Sezen
Kızım da aynı soruyu sordu "Baba se ne zaman emekli olacaksın?" benim cevabım "sen üniversiteden mezun olunca kızım" çocuğun kafası karışık "baba ben ne zaman üniversiteyi bitiricem?" benim cevabım" ben emekli olunca!"
yani ben de kızım da ne zaman emekli olcağımı bilmiyoruz...

Etiketler

Bizim de son anda program değişti.
Zonguldak üzeri aile ziyareti sonrası yedigöller düşünmüştüm. Bu program iptal oldu.
Kaz dağlarına doğru yola çıkıyorum. Belki Aslanahmet ile karşılaşırız. ;D
Başka gelen varmı?
İrtibat için Telefonum 0542 4154373

Ferhat Bey şimdi sizin için mesaj attım, telefon numaranızı verdim Murat'a, sizinle iletişime geçecektir.

biz de yola çıkmak için hazırlık yapanlardanız ama...
kararsız kaldık, neyereye gitsek diye !.
olmadı AĞVA tarafı !.
tavsiyesi olan ?

aslanahmet' Alıntı:
Teşekkürler Cavid Bey. Murat Bey (TezzMertek) gezi notları ile ilgili bir topik açar sanırım. Resimleri oraya yükleriz.

Gezi ile ilgili resimleri ekteki topikte görebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32671.0

aslanahmet' Alıntı:
Gezi ile ilgili resimleri ekteki topikte görebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32671.0

Ahmet Hakan Bey, çok güzel bir kamp olmuş gördüğümüz kadarıyla. Ferhat Bey de katılmış da karavancılar biraz olsun dengeyi sağlamış.. :D

Cavid Sezen

Cavid Bey, Evet çok güzel bir gezi oldu. Gezenbilir İzmir grubunun gezisiydi ama İstanbullular çoğunlukta idi. Bir tane karavancı ve bir tane de karavan sevdalısı vardı :smiley:

Evet arkadaşlar güzel bir gezi oldu.
Cumartesi öğleden sonra çıktığımız ve körfezi dolaştığımız için geceyi Edremit körfezinde Zeytinli çay'ının denize döküldüğü yerde konakladık. Gece Eurovision finalini de izlemiş olduk.
Sabah denize girdik
Zeytinli'den geçip mesajla gönderdikleri rotayla kazdağlarındaki kamp alanımıza ulaştık.
Detaylar zaten Hakan Bey'in verdiği linkte var.

Merhaba Arkadaşlar,

23-24 Mayıs cumartesi ve pazar günleri, Bursa-Karacabey-Eskikaraağaç'ta olacağım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32876.new#new

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32875.0

Cavid Sezen

Gecen hafta oradaydik. Mayolarinizi goturun. Ben giremedim ama Erikli Selalesi'nde bizimkiler biz ayrildiktan sonra yuzmusler.

Merhaba,

Yarın sabahtan başlayarak (1 Haziran), Sındırgı(Balıkesir)-Simav(Kütahya)-Demirci(Manisa)-Gördes(Manisa) ilçelerini kapsayan 3-4 günlük kısa bir geziye çıkıyorum. Gezide ağırlık, Simav'da olacaktır.

Cavid Sezen

demır kopru barajıda ve demırcı nın sehır ıcındekı ınanılmaz dık yokuslarına benden selam olsun.

Selamlar,
Havalar oldukca serin gitti bu sene.Kamp moduna giremedim daha.Sanırım havalar ısınmaya başlayacak.Herşey yolunda giderse,yıllık iznimi zamanında kullanırsam çekme karavanımla Ankara'dan Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyorum Ailemle...Güzergah üzerinde tavsiye edebileceğiniz yerler neresidir acaba ? Tüm herkese iyi ve mutlu tatiller...

Selamlar,
Eşim, kızım ve oğlumla birlikte, 3 yıl önce planladığımız otomobille Avrupa turunu bir aksilik olmazsa 2009 Temmuz ayında gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor. 1 aylık yıllık iznim onaylandı. Yunanistan'dan multi giriş-çıkılşı 3 aylık vizemiz alındı. Otomobilin üstüne portbagaj monte edildi. Navigasyon cihazımız alındı. Zorunlu hallerde kullanmak üzere basit bir çadır, kamp koltukları, uyku tulumları satın alındı. Gezilecek ülkelerle ilgili okumalarımız sürüyor. Umarım bir aksilik çıkmaz. Her şey yolunda gitmeye devam ederse, 29 Haziran'da Antalya'dan yola çıkıp bir gece Bursa, bir gece İstanbul, bir gece de Malkara'da dost, akraba ziyareti yapıp, 2 Temmuz sabahı İpsala'dan otomobille çıkış yapacağız. Kavala, Selanik, Üsküp, Manastır, Priştina, Saray Bosna, Kotor, Dubrovnik, güzergahını takiben, Almanya'nın Frankfurt kentine kadar gidip, Macaristan, Gyor, Budapeşte, Sırbistan Belgrad ve yeniden Yunanistan üzerinde tahminen 26 veya 27 Temmuzda yurda giriş yapacağız. Aynı tarihlerde otomobiliyle, karavanla bu güzergahta olacak gezgin dostlarımızla en azından selektör yapıp, korna çalarak selamlaşmak ya da bir mola anında sohbet ederek tanışmak güzel olur. Otomobilim, 06 plakalı lacivert Renault Megan. Bu gezi planıyla ilgili önerisi, (otel adı, güzergah, nerede ne yenir, neresini mutlaka görmemiz gerekir, ne içilir, ne satın alınır, hangi konulara dikkat edilir vs...) olan seyahat tutkunları bana yazarsa memnun olurum. bana buradan ya da bunyamintokmak@hotmail.com adresinden yazabilirsiniz. Yollarda rastlaşmak dileğiyle.

Merhaba Bünyamin Bey.
Benim geçen sene yaptığım rotanın benzerini tersten yapacaksınız. Karavanlı geziler yurtdışı gezinotlarında, birçok geziyazısı var. Gezenbilir'in genel gezi notları kısımlarında da güzergahınızla ilgili birçok detay bulabilirsiniz. Sırbistan'dan geçecekseniz, transit vize almanız gerekir. Mutlu gezilier diliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR