Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,343
Ynt: Kim Nerede?

bülent,levent ve ilhan abi teşekkürler
gebelit kamping adı ve tabelası böyle geçiyor ama işleticisi daha çok çay bahçesive balık restorant tarzında çalıştırıyor.WC duş var daha çok buranın yerli halkı geliyor.tenha bir yer.yakınında da balıkçıların ilkel bağlama ve çekek limanı vardı.sabah balıktan gelenler çarpan balığı ve sadece 3 tane kalkan getirmişlerdi.kalkanın kilosu 60 TL ve büyüktü.ağlarına takılan poşet ve pisliklerden şikayet ediyorlardı.bende dedim ki zamanında attınız şimdi size geri veriyor.ben geldiğimde keşkek günü vardı ama kaçırdık :smiley: denize 25 metre mesafede yeşillikler arasında kamp kurduk istesek elektrikde verirdi ama ihtiyacım olmadığı için almadım.

neyse balıkçı ve köylülerin anlatımına göre
adı gebelit olan bir şahıs zamanında ineboludan bafraya kadar olan kesim ondan sorulurmuş ve bu hatta çalışan gemiler buraya uğrarmış yıkık eski bir evide duruyor yıkıntı halinde.koyun adı burdan geliyor.konumu sinopa gelmeden ayancık bitiminde tarakçı köyüne bağlı.

not:daha önce gezenbilir üyelerinden üyelerinden biri buraya gelmeden önce olan bir kamping koordinatları paylaşmıştı ben önce oraya girdim fakat çıktım beğenmediğimden.
[attachment=1]

gebelit_bogazi.jpg

Etiketler

gemiadami' Alıntı:
gebelit kamping: denize 25 metre mesafede yeşillikler arasında adı gebelit olan bir şahıs zamanında ineboludan bafraya kadar olan kesim ondan sorulurmuş ve bu hatta çalışan gemiler buraya uğrarmış yıkık eski bir evide duruyor yıkıntı halinde.koyun adı burdan geliyor.konumu sinopa gelmeden ayancık bitiminde tarakçı köyüne bağlı.
Güzel geziler,
Sahilin doğuya doğru güzellikleri devam eder, ayrıca dağ köyleri de güzeldir.
Sinop-Hopa arası 10 yıl kaldım.

İlhan hocam keneyi keşke çıkarmasaydınız,rakım farklılığından, yolda gidip gelmekten zaten miğdesi bulanıp lanet olsun diye kendini atardı,''ara veren yanıyor''mu oynuyoruz sizi yakalayabilen yok gerçekten .

İlhan abi tekrar geçmiş olsun.
Bugün telefon ile kendisini aradım Abant'taydılar Bursa'ya dönüş yolunda,doktorun 3 ila 6 gün arasına dikkat edin dediğinin 6. günü bugün ve hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi.

İlhan abiye yetişmek gerçekten çok zor takipde zorlanıyoruz hatta tek başına gezmiyor küçük karavanda tüm sülale seyahat ediyor ;D

Gezgin abi ve kardeşlerim,
Şu anda eve girdim, (gavur.....yanıyor) uzun bir süre Bursa'da modern hapis ışığı görünüyor, 30 gün yaylalar hayal mi?. Tabi gün doğmadan ne doğar bilinmez. Benim zaman ne gösterecek bilmiyorum, Ramazan'ın yaza gelmesi izinlerin de şıkışıklığına mahal veriyor. (fab)
Ekipin ve telefon uyarılarından dolayı kene için hastane hakkımı kullandım, Yenice de ateşli hastalıklar bölümü olmadığı gibi yolun üstü Bolu'ya uğra dediler baktım söyledikleri gibi kuluçka döne mi sonuna kadar ateş...vs. olmadı bende o zamanımı Abant kullandım. Herkese teşekkürler bir müddet zaman bulamadığım ekrana takılacam.

Sevgi ve Saygılarımla.

aslanahmet' Alıntı:
Erdek Ocaklar Selçuk Kampingdeyim. Yarın yolculuk var. Belki Bergama, belki Selçuk henüz karar veremedim.

Hafta sonuna kalsaydın gelirdim yanına...
Nihal abla Ayvalıkta, Abdi abiler Çandarlı da, aşağılarda var başkaları sanırım...
Assos a geçersen haberim olsun...
İyi yolculuklar dostum...

Olurdu olmazdi derken 5 gundur Yunanistan topraklarindayiz. Alexandrapolide ve kavalada bir gece sahilde kaldik. Sadece bir gece Kavalada bir kampingde kaldik. Simdi selanikte neredeyse kampinglerle ayni fiyatta bir hotelde kaliyoruz. Yarin buradan 3 parmaklara inecegiz. Marmaros civarinda bir suru kamp yeri var.
Aslinda Hirvatistan niyetindeydik ama bu aylarda hava cok sicak oluyor. Cocuklarla cok zor oluyor. Uzun yolda hele 3 dakikadda bir geldiik mi diye sormasalar olmuyor. Fazla zorlamadan deniz kenari tatil stratejisine cevirdik formatimizi.
Simdilik 87 model westfalia vw karavanimizda bir sıkıntı yok. Her turlu luksumuz yerinde.
Yine firsat buldukca yazarim.

IMG_4125.jpg

Super Insel bey .... Iznimizi kullandigimiz icin bayram tatilinde yunanistan plani yaptik ozellikle Selanik....yakinlari takipteyiz sizi..... Keyifli ve sorunsuz geziler diliyoruz...

Ilknur Mahir

İnsel yolun açık olsun,kışın başlayan hayalini gerçekleştirmene senin adına sevindim. Seyahatinizi vakit bulursan
etaplar halinde yada dönüşte yol hikayesi olarak paylaşmanı ve aralarda biryerlerde kaybolmaması adına senden
rica ediyorum.

Selamlar.

İyi "Yunanistanlar" ...Sorunsuz yolculuklar dilerim.
Chalkidiki de karar kılman akıllıca.Bu sıcaklarda daha ileriye gitmek zor olurdu...
.
Sithonia yarımadasında Armenistis Kamping'e e uğrarsan beğeneceğini umarım.
Çok iyi vakit geçireceğine inanıyorum.
Selamlar,

insel' Alıntı:
Olurdu olmazdi derken 5 gundur Yunanistan topraklarindayiz. Alexandrapolide ve kavalada bir gece sahilde kaldik. Sadece bir gece Kavalada bir kampingde kaldik. Simdi selanikte neredeyse kampinglerle ayni fiyatta bir hotelde kaliyoruz. Yarin buradan 3 parmaklara inecegiz. Marmaros civarinda bir suru kamp yeri var.
Aslinda Hirvatistan niyetindeydik ama bu aylarda hava cok sicak oluyor. Cocuklarla cok zor oluyor. Uzun yolda hele 3 dakikadda bir geldiik mi diye sormasalar olmuyor. Fazla zorlamadan deniz kenari tatil stratejisine cevirdik formatimizi.
Simdilik 87 model westfalia vw karavanimizda bir sıkıntı yok. Her turlu luksumuz yerinde.
Yine firsat buldukca yazarim.
İnsel Hocam, keyifli geziler diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.