Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,340

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Karavanla Gümüldür-Özdere'de bir izci kampı görevine katıldım, 19'undan 6'sına kadar kamptaydım, Bölgeyi aracımla gezme ve başka bir kamp etkinliğine de katılma şansı bulduk bu süreçte. Şimdi yeni İzmir'e geldim ve tatil başladı.. Bundan sonra nereye, ne zaman gideriz şu an belli değil.. Geçici olarak İzmir'deyiz. Karavan da burada..

Bir söz duymuştum. Evinden karavanıyla çıkan kişinin tatili evin önünde marşa bastığında başlarmış. Sonuç oarak sen de tatildesin :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Erden Abi, Ocaklar da cıvıl cıvılmış. Güzergah mı değiştirsem ne? :smiley:

Ahmet sen bilirsin, rotanı etkilemiş olmıyayım ama , zamanı kısıtlı ve yakın yer arıyanlar için bence güney sahillerini aratmaz Erdek/Ocaklar.

Gitmeyi düşnürsen Selçuk Kampingi öneririm. Selamımı söyle. (Ahmet & Hüseyin Selçuk ) 0 266 847 50 39 Gsm: 0 535 937 71 19
Hemen önü uzun bir kumsal ve çakılsız kum bir deniz.

Bence 5. ve 6. Teker nereye basıyorsa Dünyanın merkezi geçici olarak orasıdır.. :smiley:)
Ama eve döneceğiz ve ay sonunda başka bir karavanlı yolculuk ve kamplar yapacağız, Durum onu gösteriyor şimdilik..
Çünkü iş durumumuz ayarlanamadı, Benim görev bitti ama haftaya Cennet'in kuşadası'nda görevi çıktı..
Selamlar,

Kesikköprü/Bala/Ankara

Andoff klubü üyelerinin misafiri olarak kamp yaptık.

DSCF0609_800x600.JPG

DSCF0603_450x600.JPG

Selamlar, sapancadan başladığımız gezimize abant,safranbolu,yörük köyü,kastamonu,inebolu,doğanyurt,abana,ayancık geçtikten sonra sinopa gelmeden bulunan tarakcı köyünde sahilde gebelit campingde elma bahçeleri içerisinde kamp yapıyoruz şu anda.
kordinatları:
K41.95149
D34.77424

Coşkun bey keyifli geziler dilerim. Gebelit Kamping bilglerini (telefon,fotograf,adres,kampın genel durumu) paylaşırsanız Kamp alanları başlığına
ekleriz.İlgilenen arkadaşlara yardımı olacaktır.

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR