Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,703
Ynt: Kim Nerede?

Hakan Evcan Kamping için gideceğin tarihi bildirirsen iyi olur,kamping küçük olduğundan sezonda dolu oluyor.
İzin için senin adına sevindim.

Etiketler

Teşekkürler Levent Abi. Gitmeden birkaç gün önce arayıp rezervasyon yaptırırım. Olmazsa başka yere bakarız artık.

buralpdi' Alıntı:
hayırlı olsun :smiley:
karavanın tadını çıkarmaya bak, bende izin tarihi daha belli değil

Teşekkürler Levent.

KADIRGa koyundAYIZ ENFES BIR Karavani olan fransiz komsumun laptopindan yaziyorum! koy ve deniz muthis olaganustu herkese tavsiye ederim
herkese keyifli geziler
not pc fransizca klavye o yuzden kusura kalmayin

aslanahmet' Alıntı:
Evet sonunda 16-31 Temmuz tarihleri arasında yıllık izinim kesinleşti. 15 yıl aradan sonra ilk defa 2 haftalık bir izine çıkıyorum. Bizim sektörde sık sık iş ve proje değiştirdiğimizden dolayı çoğu sene yıllık izine bile çıkamıyorduk. 2 haftalık izin benim için heyecan verici bir durum. Ayrıca bu karavanlı ilk tatilim. Bu heyecanımı iki kat artırıyor.

Bu izin için şöyle bir planım var;

İstanbul’dan yola çıkıp, bir gece Selçuk’ta konaklayıp Efes’i gezmek, ardından yola çıkıp Millet, Didim, Pirene antik kentlerini gezip uygun biyerde konakladıkatan sonra Marmaris’e gitmek istiyorum.Marmaris’te de uzun süreli Evcan Kamping’te konaklamak istiyorum.2. hafta bitmeden tekrar İstanbul’a dönüp 1-2 gün de İstanbul’da dinlendikten sonra işbaşı 

Aynı tarihlerde izine çıkan var mı? Aynı bölgeye gitmek isteyen olursa ortak hareket edebilirim.
20 si gibi marmaris turunçta olacağım evcanda yer bulamazsan bizim evin önü müsait beklerim ahmet ağabey

aslanahmet' Alıntı:
Evet sonunda 16-31 Temmuz tarihleri arasında yıllık izinim kesinleşti. 15 yıl aradan sonra ilk defa 2 haftalık bir izine çıkıyorum. Bizim sektörde sık sık iş ve proje değiştirdiğimizden dolayı çoğu sene yıllık izine bile çıkamıyorduk. 2 haftalık izin benim için heyecan verici bir durum. Ayrıca bu karavanlı ilk tatilim. Bu heyecanımı iki kat artırıyor.

Bu izin için şöyle bir planım var;

İstanbul’dan yola çıkıp, bir gece Selçuk’ta konaklayıp Efes’i gezmek, ardından yola çıkıp Millet, Didim, Pirene antik kentlerini gezip uygun biyerde konakladıkatan sonra Marmaris’e gitmek istiyorum.Marmaris’te de uzun süreli Evcan Kamping’te konaklamak istiyorum.2. hafta bitmeden tekrar İstanbul’a dönüp 1-2 gün de İstanbul’da dinlendikten sonra işbaşı 

Aynı tarihlerde izine çıkan var mı? Aynı bölgeye gitmek isteyen olursa ortak hareket edebilirim.
Hakan Milet ve Piriene deniz kıyısında değil, Didim'de Akbük'te kamping var ama Didim'e biraz uzak düşer, Bafa gölü kıyısını da konaklama için düşünebilirsin :smiley: :smiley: :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Dünürümün tanıdığı büyük market ezik domatesleri ayırıyor, bedava 9 kasa dometesi görünce, bizede salça yapmak kaldı.

İlhan bir kavanoz salça da bize ayırırsın artık... :D

İşlerimin yoğunluğundan şimdilik fazla uzaklara gidemiyorum.
Geçen hafta, İlhan ve Vehbi beylerle beraber kamp yaptığımız Erdek/Ocaklardayız yine...
Ocaklar deniz ve kumsal yönünden çok güzel bir yer, tavsiye ederim. 2 tanede Kamping var.. (kişi başı 10L ,çocuklar bedava,büyük market ve
alışveriş yerlerine çok yakın)

Ocaklardan bir kaç kare....

_MG_8457.jpg

_MG_8458.jpg

_MG_8503.jpg

_MG_8605.jpg

kaya75' Alıntı:
20 si gibi marmaris turunçta olacağım evcanda yer bulamazsan bizim evin önü müsait beklerim ahmet ağabey
Teşekkürler... kalacak bi kamping ayarlarız herhalde. Ama vaktim müsait olursa sizinle tanışıp bir kahvenizi içmek isterim. Özelden cep numarınızı yazarsanız ararım.

drares' Alıntı:
Hakan Milet ve Piriene deniz kıyısında değil, Didim'de Akbük'te kamping var ama Didim'e biraz uzak düşer, Bafa gölü kıyısını da konaklama için düşünebilirsin :smiley: :smiley: :smiley:

Bir gün olunca dinlenme tesislerinde falanda konaklayabiliriz herhalde. Esasında Selçuk'taki kampingten erken çıkıp Millet, Pirene ve Didim'i gezdikten sonra 1-2 günlüğüne Akbük kampinge gidebilirim.

Merhaba tatılımızın sonuna yaklastık bugun Foça dayız... Ve yıne gezenbılırden arkadaslar var..... Denız super....

İlknur Mahir

Marmaris İnbükü ndeyim ve tatilimin son iki günü kaldı gene bir yıl boyunca hayal kurmak kalıyor bize. selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR