buralpdi' Alıntı:hayırlı olsun
karavanın tadını çıkarmaya bak, bende izin tarihi daha belli değil
buralpdi' Alıntı:İlhan ağbi ne pişiriyorsun
20 si gibi marmaris turunçta olacağım evcanda yer bulamazsan bizim evin önü müsait beklerim ahmet ağabeyaslanahmet' Alıntı:Evet sonunda 16-31 Temmuz tarihleri arasında yıllık izinim kesinleşti. 15 yıl aradan sonra ilk defa 2 haftalık bir izine çıkıyorum. Bizim sektörde sık sık iş ve proje değiştirdiğimizden dolayı çoğu sene yıllık izine bile çıkamıyorduk. 2 haftalık izin benim için heyecan verici bir durum. Ayrıca bu karavanlı ilk tatilim. Bu heyecanımı iki kat artırıyor.
Bu izin için şöyle bir planım var;
İstanbul’dan yola çıkıp, bir gece Selçuk’ta konaklayıp Efes’i gezmek, ardından yola çıkıp Millet, Didim, Pirene antik kentlerini gezip uygun biyerde konakladıkatan sonra Marmaris’e gitmek istiyorum.Marmaris’te de uzun süreli Evcan Kamping’te konaklamak istiyorum.2. hafta bitmeden tekrar İstanbul’a dönüp 1-2 gün de İstanbul’da dinlendikten sonra işbaşı
Aynı tarihlerde izine çıkan var mı? Aynı bölgeye gitmek isteyen olursa ortak hareket edebilirim.
Hakan Milet ve Piriene deniz kıyısında değil, Didim'de Akbük'te kamping var ama Didim'e biraz uzak düşer, Bafa gölü kıyısını da konaklama için düşünebilirsinaslanahmet' Alıntı:Evet sonunda 16-31 Temmuz tarihleri arasında yıllık izinim kesinleşti. 15 yıl aradan sonra ilk defa 2 haftalık bir izine çıkıyorum. Bizim sektörde sık sık iş ve proje değiştirdiğimizden dolayı çoğu sene yıllık izine bile çıkamıyorduk. 2 haftalık izin benim için heyecan verici bir durum. Ayrıca bu karavanlı ilk tatilim. Bu heyecanımı iki kat artırıyor.
Bu izin için şöyle bir planım var;
İstanbul’dan yola çıkıp, bir gece Selçuk’ta konaklayıp Efes’i gezmek, ardından yola çıkıp Millet, Didim, Pirene antik kentlerini gezip uygun biyerde konakladıkatan sonra Marmaris’e gitmek istiyorum.Marmaris’te de uzun süreli Evcan Kamping’te konaklamak istiyorum.2. hafta bitmeden tekrar İstanbul’a dönüp 1-2 gün de İstanbul’da dinlendikten sonra işbaşı
Aynı tarihlerde izine çıkan var mı? Aynı bölgeye gitmek isteyen olursa ortak hareket edebilirim.
berkcantp' Alıntı:Dünürümün tanıdığı büyük market ezik domatesleri ayırıyor, bedava 9 kasa dometesi görünce, bizede salça yapmak kaldı.
erdenbay' Alıntı:İlhan bir kavanoz salça da bize ayırırsın artık...
Teşekkürler... kalacak bi kamping ayarlarız herhalde. Ama vaktim müsait olursa sizinle tanışıp bir kahvenizi içmek isterim. Özelden cep numarınızı yazarsanız ararım.kaya75' Alıntı:20 si gibi marmaris turunçta olacağım evcanda yer bulamazsan bizim evin önü müsait beklerim ahmet ağabey
drares' Alıntı:Hakan Milet ve Piriene deniz kıyısında değil, Didim'de Akbük'te kamping var ama Didim'e biraz uzak düşer, Bafa gölü kıyısını da konaklama için düşünebilirsin