Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 556,975
Ynt: Kim Nerede?

İnsel, Levent sizlere hayırlı yolculuklar iyi tatiller dilerim.

Ben Ocaklardaki Selçuk Kampingten sonra 3 gün 2 gece de Erdekteki Ant Camping'te konakladım. Benim çok hoşuma gitti. Ama gecelerinin karanlık, sessiz ve sönük olması bizimkileri fazla mutlu etmedi. Ağaçlar tüm gün boyunca gölge veriyor. Temizliği ilgi ve alaka da iyi. Maalesef yüzen yosunlar marmaranın çoğu yerinde denize girme keyfini bitirmiş. Burada da durum aynı idi. Benim öksürüğümün artması, hanımın bel ağrısının yoğunlaşması ve kızımın genel isteği üzerine tatilimizi yarıda bırakıp dün gece İstanbul'a döndük. Dönerken dönüş yolunda bir de Uludağ yaptık. Aşağılarda havasıcaklığı 35 derece iken yukarlarda 18 dereceyi hissetmek ayrı zevk veriyor. Bir hafta daha tatilim var. Bakalım belki onu da hafta içi daha sakin olur düşüncesiyle pazartesinden sonra Şile'de bir kampingte geçiririm.

Etiketler

taiga' Alıntı:
Hafta sonuna kalsaydın gelirdim yanına...
Nihal abla Ayvalıkta, Abdi abiler Çandarlı da, aşağılarda var başkaları sanırım...
Assos a geçersen haberim olsun...
İyi yolculuklar dostum...
Sağol dostum.
Maalesef hafta sonuna kalamadım.

Uludağ hoşumuza gitti. Bayramdan sonra bir hafta sonu konaklamalı Uludağ kampı yapalım.

Yolda olanlara iyi yolculuklar. Igneada'dayız. Hava serin. Birazdan ateş yakacağız.

Hakan Ant kampla ilgili bir haber almak bu sene henuz tatile çıkmadıgımız için iyl geldi sagol. Umarım tatilin geri kalanını da gonlunce geçirirsin. selamlar

Çarşamba/Cumartesi serhat şehrimiz Edirne'deydik.

Biraz Trakya Üniversitesinde kontrollar, biraz görülesi yerlerde gezinmeler...
Biraz 35 dereceler, sivri sinekler,
Biraz Kavala kurabiyeleri , badem ezmeleri
Geçti az şekerli kahveler içerek serin Trakya geceleri...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Edirne-Meydan.jpg

Edirne-Ömür Kamping.jpg

Edirne-Sağlık Müzesi.jpg

Edirne-Şükrü Paşa AnıtÃÂ

[attachment=2]

Bundan sonra herkes gittiği mekanın renklerine uygun giyinsin yada renkleri ,gittiği mekan kadar çok olsun,siz karar verin.

Edirne-Meydan.jpg

Geçen hafta (16-23 Temmuz) Armutlu, Teşfikiye, Çınarcıktaydık.

Çınarcıkta denize girilecek yerler, yazlıkların ve ana caddenin önünde olduğundan çok kısıtlı. Ne yazıkki bu bölgede kamping te yok.
Güvenlik açısından Çınarcık iskelesinin otoparkında kaldık (Pazarlıkla günlük 10 L) .Hemen karşısındaki gazino ses açısından 02 ye kadar uyutmuyor ama güvenlik açısından katlandık.Önü hemen çay bahçeleri ve merkezi yer. Tuvalet çok yakın(1L) . Gece Çınarcık çok hareketli. Herkez gece serininde turluyor.

[attachment=1][attachment=2]

Çınarcıkta, deniz tercih edenler 5Km mesafedeki Teşfikiye,Yalı sahil bölgesindeki plaj işletmelerine akın ediyorlar. Plaj ve deniz burada mükemmel.
Biz de öyle yaptık. Gece tenha olduğu için, güvenlik açısından sabaha kadar açık olan bir alış veriş yerinin yanında konakladık.
Çınarcık ve bu bölgede ne yazık ki Camping yok. Tuvalet ve duştan, plaj tesislerinden fayadalanılıyor (1L & 1,5L)
Park ücreti 6 L.

[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

_MG_8716.jpg

_MG_8708.jpg

_MG_8683.jpg

_MG_8681.jpg

New__MG_8679.jpg

İyi niyetler icin tesekkurler. Dun bir hizla sabahtan kalktik ve aksama Ohride girdik. Makedonya Ohrid. Pek guzel. Tavsiye ederim. Buradan daha yukari Tetovo, Üsküp ve Priştinaya dogru rotamizi belirledik. Sonrasi belli degil şimdilik. Gittikce gidiiyoruz. Bakalim nasil donecegiz. :D

Priştina dan denize doğru gidersin (inersin) sanırım.Bu sıcaklarda iyi geleceği kesin.
Gezinizin sorunsuz devam etmesini dilerim.

Erden bey, geziniz devam ediyorsa Teşvikiye'den yukarı Erikli ve Delmece yaylalarından geçip Narlı'dan körfezi geçmenizi
öneririm. Yolun tamamı asfalttır.

güngör' Alıntı:
Erden bey, geziniz devam ediyorsa Teşvikiye'den yukarı Erikli ve Delmece yaylalarından geçip Narlı'dan körfezi geçmenizi
öneririm. Yolun tamamı asfalttır.

Güngör bey teşekkürler.
İşlerim gereği gezimi sonlandırdım.
Erikli ve Delmece yaylaları gerçekten harika yerler. Daha önceleri gitmiştim. Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR