Ynt: Kim Nerede?
Merhaba, arkadaşlar, karavancı dostlar...İyi akşamlar...
Biz,bugün,Ayvalık'dayız...
Ayvalık belediyesine çok teşekkür ediyorum. (Hangi parti bilmiyorum, sormadım)
Sokaklar,caddeler o kadar mükemmelki...Trafik yoğunluğu sadece hastane caddesinde var, diğer yerlerde araçlar duraklamak ve bir ihtiyaç gidermek için fırsat buluyor, arkasından korna sesi olmuyor...Burada yaşayan insanlar, stresten biraz daha uzak....Cunda ile liman arası yol boyu yeşillik, deniz, plaj, park yerleri, marketler, ve su akan çeşmeler...Benim gözümde, önemli bir hizmet olarakda fotoğraftlarda gördüğünüz yol üzerindeki park cepleri ve Allah'ın yarattığı hayvanlar için su kapları...Park ceplerinin bir tanesine girdim, karavanımı parkettim...Yanımdaki park cebine baktığım zaman anladımki kimseyi rahatsız etmemişim, yan park cebinde 2 tanesi yabancı plakalı, toplam 6 adet karavan vardı...hepimiz, ÜCRETSİZ konaklıyoruz... Ne sağımızda nede solumuzda ev veya işletme var...Kimseye zararımız yok, kimseyide rahatsız etmiyoruz...Yanımızdan geçenler; merhaba, iyi akşamlar deyip geçiyor...
ÜCRETSİZ kelimesi, kesinlikle kaba bir kelime değildir, ve kimseye BELEŞ bulmuşun gibi bir cümleyi rencide edici olduğu için kullanmam, PARA kolay kazanılmıyor, paranızı,gerektiği zaman ve yerinde harcarsınız...Benim bu bilgilendirme amaçlı paylaşımım, bazılarına hoş gelmeyebilir ve bana cevap vermeniz, teşekkür etmeniz gerekmez!!!
Bu kadar kafa ütülediğim için, sadece bir kişi hariç ( o kendini bilir) olmak üzere HERKESTEN özür dilerim...
Amacım; gördüğüm yerleri, görmeyenler için, sadece BİLGİLENDİRME amaçlıdır!!!
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE, HUZURUNUZ BOZULMADAN OLSUN... SELAMLAR, SAYGILAR, TÜM DOSTLARA...