Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,162
Ynt: Kim Nerede?

Muğla-Milas-Akbük koyundayız. Herkese selamlar.
2ezusudy.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Evet Bülent bey, üye silme uygulamamız yok ve üye yazdığından sorumludur.

Foruma ilgi duyan herkes burayı takip edebilmektedir,genel uygulama üye olmayanlara yazılarını yada fotografları
göstermeyen forumlarda yayın hayatındalar.
Gezenbilir kısıtlama olmaksızın insanların takip edebildiği forumdur ve bu forumda hataları değil genel nezaket kuralları
gözetilir,sizinde hiçbir üyemizi sorgulamadan katkı vermenizi bekleriz.

Selamlar

Merhaba, arkadaşlar...Bu gece Lapseki'deyiz...
Burada kalmamın sebebi, gece yolculuğundan hoşlanmadığım için.
Herkes gibi buradan defalarca geçtiğim halde vapur iskelesinden başka bir yerini görme fırsatım olmamıştı...
Akşam üzeri Lapseki cadde ve sokaklarını gezdik.Üstelik gezerken,memleketimden tanıdığım bir aile ilede karşılaştık.
Bugün Lapseki'de halk pazarı günüymüş, pazardan ufak tefek ihtiyaçlarımızı alma fırsatıda bulduk.
Vapur iskelesinden sahile doğru dolaşırken, sahilin bitimindeki büyük bir alanda bir iki yeni karavancı ve balık tutmak için gelenlerin otomobilleri vardı. Hatta bu alanda şu anda 18,5 metrelik bir tır bile parketmiş, zannediyorum bu tır lunapark işletmesine ait...
Dün bir kamp işletmesinde ücretli konaklamıştık, bugünde ücretsiz olsun...Ücretsiz konaklamak kimseye bir mahzur teşkil etmez sanıyorum...
Durum böyle olunca kimsenin evinin, işyerinin önünü kapatmadığımız, ve kimseye bir zararımız olmadığı için, bir gecelik buraya yerleşmekte sakınca görmedim...
Bu denize bakan alanın arkasında park yasağı olmayan çok geniş ve trafik yoğunluğu yok denecek kadar az iki cadde daha var... İki caddenin ortasında büyükçe bir su yolu kanalı var. Hatta caddenin Cami tarafında bir ağaçlık alan, piknik masaları,çeşme ve tuvalet mevcut...Lapseki Belediyesi buna benzer halkın dinlenebileceği yerlere önem vermiş, oturulabilecek işletme ve parklar oldukça yeterli...
Bütün bunları nedenmi yazdım? Buradan geçen karavancı dostlar burada bir ihtiyaç molası verebilirler, arzu ederlerse...
Birde fotoğraf var burada, "tuvaletler ücretsiz" Bu fotoğrafı buraya koyma amacım, Belediye insanların yoğun olduğu vapur iskelesinde halkını düşünüp böyle bir hizmet veriyorsa,Lapseki Belediyesine teşekkür amaçlıdır.
Selam ve saygılar...

02-08-2014-Lapseki 007.JPG

02-08-2014-Lapseki 009.JPG

02-08-2014-Lapseki 008.JPG

02-08-2014-Lapseki 003.JPG

02-08-2014-Lapseki 002.JPG

Merhaba, arkadaşlar...
Şu an Ayvacık/Küçükkuyu beldesindeyiz...
Bunu yazma amacım burayı benim yeniden keşfettiğimden ve sizin keşfetmeniz için değil, Bedava olduğunu belirtme amacımda bir ard niyet taşımıyor...Yani yazdığım hakkında sahsıma yorum yazılsında, aşağılanmış olayım diye bir düşüncede değilim,ama bazen bu durumlada karşılaşabiliyorum ne yazıkki... Kimseden teşekkürde beklemiyorum...Çünki yazdıklarım dost ve arkadaşlarıma, karavancılara bilgi verme amaçlıdır...
Ben burada geceleyebilirmiyiz diye birkaç kişiyeve sordum, mahsuru yok dediler, kimsenin görüntüsünüde bozmamaya çalıştım.Hatta burada ziyaretimize gelen birçok kişi ile tanıştık, sohbet ettik...Yolu buradan geçen arkadaşlar, sahil kenarında denize girip duş alabilirler ve geceleyebilirler... Çok yakın alanlarda bolca bulunan tesislerden tüm ihtiyaçlarınıda ücreti mukabili karşılayabilirler...
Şu anda burada, ailecek ve hayvan demeye dilimizin varmadığı can dostumuz ile beraber çok mutluyuz...
Belirtmek isterimki, ben ilkokul mezunuyum, hiç kimsenin alınmasına meydan verecek bir cümle yazmamaya özen göstermeme rağmen olaki bilmeyerek bir hata işlediysem affola...
Herşey gönlünüzce olsun, selam ve saygılar herkese...

03-08-2014-Ayvacık 001.JPG

03-08-2014-Ayvacık 002.JPG

03-08-2014-Ayvacık 003.JPG

03-08-2014-Ayvacık 004.JPG

mabirsen' Alıntı:
Marmaris-İnbükü koyundayız.

İyi tatiller Mehmet Ali bey
İnbükü bildiğim bir kamp olmasına rağmen, bu sezondaki durumu hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz?
Bir çok arkadaşımıza faydalı olur düşüncesindeyim...Selamlar, iyi tatiller...

Teşekkür ederim. En son üç yıl önce gelmiştim. Burası tabii güzellik bakımından çok güzel. Ancak tesis bakımından çivi çakılmamış. Ramazan sonrası aşırı kalabalık var. Alış veriş sabahları uğrayan bir esnafın çeşitleriyle sınırlı(ekmek, su, meyve ve sebze) . Herhalde buranın yıllardır mudavimleri kendi düzenlerini kurmuşlar. Yeni gelenlere mirasa ortakçı geldi der gibi bakıyorlar. Belki de yıllardır tesis anlamında çivi çakılmamış olması bundan. En azından benim düşüncem böyle. Selamlar.

Merhaba, arkadaşlar, karavancı dostlar...İyi akşamlar...
Biz,bugün,Ayvalık'dayız...
Ayvalık belediyesine çok teşekkür ediyorum. (Hangi parti bilmiyorum, sormadım)
Sokaklar,caddeler o kadar mükemmelki...Trafik yoğunluğu sadece hastane caddesinde var, diğer yerlerde araçlar duraklamak ve bir ihtiyaç gidermek için fırsat buluyor, arkasından korna sesi olmuyor...Burada yaşayan insanlar, stresten biraz daha uzak....Cunda ile liman arası yol boyu yeşillik, deniz, plaj, park yerleri, marketler, ve su akan çeşmeler...Benim gözümde, önemli bir hizmet olarakda fotoğraftlarda gördüğünüz yol üzerindeki park cepleri ve Allah'ın yarattığı hayvanlar için su kapları...Park ceplerinin bir tanesine girdim, karavanımı parkettim...Yanımdaki park cebine baktığım zaman anladımki kimseyi rahatsız etmemişim, yan park cebinde 2 tanesi yabancı plakalı, toplam 6 adet karavan vardı...hepimiz, ÜCRETSİZ konaklıyoruz... Ne sağımızda nede solumuzda ev veya işletme var...Kimseye zararımız yok, kimseyide rahatsız etmiyoruz...Yanımızdan geçenler; merhaba, iyi akşamlar deyip geçiyor...
ÜCRETSİZ kelimesi, kesinlikle kaba bir kelime değildir, ve kimseye BELEŞ bulmuşun gibi bir cümleyi rencide edici olduğu için kullanmam, PARA kolay kazanılmıyor, paranızı,gerektiği zaman ve yerinde harcarsınız...Benim bu bilgilendirme amaçlı paylaşımım, bazılarına hoş gelmeyebilir ve bana cevap vermeniz, teşekkür etmeniz gerekmez!!!
Bu kadar kafa ütülediğim için, sadece bir kişi hariç ( o kendini bilir) olmak üzere HERKESTEN özür dilerim...
Amacım; gördüğüm yerleri, görmeyenler için, sadece BİLGİLENDİRME amaçlıdır!!!
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE, HUZURUNUZ BOZULMADAN OLSUN... SELAMLAR, SAYGILAR, TÜM DOSTLARA...

05-08-2014-Ayvalık 001.JPG

05-08-2014-Ayvalık 002.JPG

05-08-2014-Ayvalık 003.JPG

05-08-2014-Ayvalık 008.JPG

05-08-2014-Ayvalık 005.JPG

Forumu bilgi paylaşmak için kullanın lütfen,

aşağıda alıntıladığım yazınız çok gereksiz ve polemik yaratma amaçlı.

edessastelio' Alıntı:
ÜCRETSİZ kelimesi, kesinlikle kaba bir kelime değildir, ve kimseye BELEŞ bulmuşun gibi bir cümleyi rencide edici olduğu için kullanmam, PARA kolay kazanılmıyor, paranızı,gerektiği zaman ve yerinde harcarsınız...Benim bu bilgilendirme amaçlı paylaşımım, bazılarına hoş gelmeyebilir ve bana cevap vermeniz, teşekkür etmeniz gerekmez!!!
Bu kadar kafa ütülediğim için, sadece bir kişi hariç ( o kendini bilir) olmak üzere HERKESTEN özür dilerim...
Amacım; gördüğüm yerleri, görmeyenler için, sadece BİLGİLENDİRME amaçlıdır!!!
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE, HUZURUNUZ BOZULMADAN OLSUN... SELAMLAR, SAYGILAR, TÜM DOSTLARA...

Merhaba; Levent bey,
Uyarınıza dikkat edeceğim... Hiçbir zaman polemik başlatan olmayı istememişimdir...Bu sadece benimle olmaz, birinin yorumuna cevap verirken hitap şekli ve nezaket ölçüsünde olmasına herkesin özen göstermesi dileğiyle... Benim paylaşımlarım zaten bilgi alışverişi amacını taşır ve benim iyi niyetli paylaşımıma rencide edici kelime kullanmıyan hiç kimseye cevaben saygısızlık yapmam...Benzine kibrit çakılmazsa alev almaz...Özür dilerim ama;İlk kibriti ateşleyen ben değilim...
Herkese sevgi ve saygının hakim olduğu dostça arkadaşlıklar ve hayırlı günler dilerim...

İznik Gölü kıyısında.....

Ekli dosyalar

• DSC09350.JPG
    DSC09350.JPG
    136.6 KB · Görüntüleme: 213

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.