edessastelio
Kamp II
Ynt: Kim Nerede?
Merhaba, arkadaşlar...
Néa Péramos'dan herkese selamlar...
Merhaba, arkadaşlar...
Néa Péramos'dan herkese selamlar...
Ercument Ozbek' Alıntı:2 aylik Almanya/Isvicre/Italya gezimizi tamamlayarak dun evimize donduk.2 haftalik bir hazirlik devresinden sonra 4 aylik canim Turkiye'm seyahatimiz baslayacak,Gezenbilir ailesine de iyi tatiller.
Merhaba; Anlatmak istediğinizi anlıyorum...Ama ben "karavan ekspertizi olsanız yeridir" cümlesini pek hoş bulmadım...Yurt dışına ilk defa çıkmıyorum ve bu konulara zaten dikkat ediyorum.Tifa' Alıntı:Ahmet bey şanslısınız ki Yunanistan'dasınız. Kuzeye doğru çıktıkça o görgüsüz dediğiniz kişilerin sayısı hızla artar. Avrupa'da karavanların şehir içlerinde park edilmesi yada konaklaması pek istenmez. Kamping ya da stellplatz denilen karavan park alanlarında kalınması yönünde bir yönlendirme vardır. Karavanların büyük boyutları park olayının bu şekilde gelişmesinde etken oluyor. Geçen yaz Avusturya'nın bir kasabasında iki Türk kamperi önlerinde parkettikleri ev sahibi tarafından polise şikayet edilmiş ve geceyarısı uyurken polis tarafından uyandırılarak bir tır otoparkına çekilmişlerdi.
Türk olduğunuz için size öyle davrandıkları hususunun çok çok ufak bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.
İsterseniz şöyle bir düşünelim. Deniz kenarında bir yazlığınız eh önünüzde de az buz da olsa bir deniz manzaranız var yani klasik yazlıkçı durumundasınız. Ama hemen karşınıza yaz başlayınca karavanlar geliyor kimisi 1 gün kimisi daha fazla kalıyor. Tam biri gitti derken iki gün sonra başka bir karavan daha. Balkona oturduğunuzda karşınızda hep bir karavan. Karavan ekspertizi olsanız yeridir durumu. Karavan sahibi olmayan onlara ilgi duymayan bir yazlıkçı olarak bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.