Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,153
Ynt: Kim Nerede?

Mesut abi aynen Kayseri,Sivas arası ( Ev,yat ) camp,deyiz...
İşleri sual edersen Kayseri,lice ( Hamdolsun ) Hic cok şükür demezler Sivas,lıca bu gün iyi,idi ( Tür,Man ) iyi iş yapacak gibi..
Barbara,ya ve size selam var Tunay hanımdan tabi yanında KDV,si olarak bendende iyi eğlenceler..

Ahmet abi ilhan abi oralar kötü kötü eğ eğ miş 10. aya kadar...

Etiketler

Atila hayırlı uğurlu olsun.Evet alanada satanada.
Biliyorsun biz ( Ev,de yat ) Camp dayız bizim cingene cadırı,da yatda nası olsa eksiğide cok hem yaparsın hem gezersin adımız hıdır
elimizden gelende budur kardeşim.

sevgili tuncer bey ve eşinin ziyareti bizleri sevindirdi ,kendilerine güzel geziler diliyorum

WP_20140710_002.jpg

WP_20140710_001.jpg

2 aylik Almanya/Isvicre/Italya gezimizi tamamlayarak dun evimize donduk.2 haftalik bir hazirlik devresinden sonra 4 aylik canim Turkiye'm seyahatimiz baslayacak,Gezenbilir ailesine de iyi tatiller.

IMG_4077.JPG

Merhabalar;yarin sabah kismet olursa,buyuk Turkiye turumuz basliyor.Ilk etap Almanya/Avusturya/Macaristan.Orada 2 haftalik bir termal molasindan sonra,sirasiyla Sirbistan/Bulgaristan uzeri Istanbul.Artik Istanbul'a gelince Yenikapi'daki yeni acilan M.Karavan yerimi olur,yoksa eski catladikapi Fener yani mi olur,bunlari orada kararlastiracagiz.Bir haftalik Istanbul ve aile ziyareti sonrasi Izmit uzeri Bolu/Abant.Sonra Ankara ve Konya,bakalim bu sene bizi Mavi Kartal nerelere goturecek,tabii ki M.Karavaninda soz hakki var.Herkeze iyi yolculiklar ve tatiller dileriz.

IMG_4122.JPG

Tekeriniz düz bassın,hayırlı yolculuklar,İstanbul konaklaması için Floryada bir kamp tanıtımı vardı,İstanbulda karavan parkı başlığında...gördünüzmü ?

Sayin Enverdede; Istanbul Ispark'tan son aldigime-mailde,3 ay evvel,Florya Belediye Sosyal Tesislerde yeni bir M.Karavan parki yapilacagini haber verdiler,ve hatta cok modern bir yer olacak dediler,ayni kisi bana gecenler de bir mail gondererek,Yenikapidaki M.Karavan park yerinin degistirildigini ve karsi tarafa gectigini iletti.Siz haberi nerede okudunuz,biz 20/25 gun sonra Istanbul'a gelince ilkin Florya'ya ugrayacagiz,bakalim neler olmus,alakaniza tesekkurler,slml.

Merhaba;
Bazı arkadaşlar Yurtdışı tercihimizden dolayı bize kızabilir, yinede bilgi olarak yazıyorum...
13/Temmuzdan beri Yunanistan sahillerindeyim... Park,Tuvalet,Duş vs. olarak daha 1 kuruş harcamadım...Karavanın su ikmali için ise adım başı çeşme bulmak mümkün.
Burada heryer turist kaynıyor...Bizimkiler ise daha turist gelmeden nasıl kazıklıyacaklarının hesabında...
Ben kampinge 85 lira verecek olduktan sonra karavanla gitmemin hiç
bir espirisi yok.
Yunanistana gelen karavancı dostlar zaten bu duruma yabancı değildir...Yukarıdaki hizmetler için harcayacağı para ile yakıt ve market ihtiyaçlarını görürler, gönüllerince gezerler...
Selam ve saygılar, Asprovalta dan...

21-07-2014-Asprovalta 024.JPG

21-07-2014-Asprovalta 025.JPG

21-07-2014-Asprovalta 026.JPG

Ercüment bey yabancı yerde değil,bizim forumda okudum,dikkatinizden kaçmış ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56603.200 . Sundownwer nickli yeni üye bir arkadaş paylaşmış .Koordinat Kuzey 40 58.489' Doğu 28 47.579' fiyat 30 tl.

Ne mutlu bir yerlerde olana,,,iyi tatiller....Haşmet bey,Atilla ağbiye selamımı iletin.(kimki Atilla ağbi der gibisiniz ;) ) Fenerbahçe şortu veya forması ile muhakkak gözünüze çarpacaktır,yerleşik duayen çekme karavancı....

Ahmet Bey;

Size ve eşinize Yunanistan sahillerinde keyifli gezmeler. Ankara'dan selamlar.
Umarım bu gezi, karavan yapımında yaşadığınız tüm uğursuzlukları unutturur.
Ertuğrul AYASUN

ertuğrul' Alıntı:
Ahmet Bey;

Size ve eşinize Yunanistan sahillerinde keyifli gezmeler. Ankara'dan selamlar.
Umarım bu gezi, karavan yapımında yaşadığınız tüm uğursuzlukları unutturur.
Ertuğrul AYASUN
Merhaba, Ertuğrul bey...
Çok teşekkür ederiz.Bizde buradan selamlarımızı gönderiyoruz.
İyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR