Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,149
Ynt: Kim Nerede?

Gölyazı, 3+1 giden karavan dan sonra kalan 6 karavan yağmur da mide çalışması

20140615_191300.jpg

Etiketler

Çalışanlar ve kacanlar ayrıca balık ile akıl suyunu bırakıp torun arkasına düşenler
ne acı bi olay ( Seyyah 54 ) abicim aramızda olsaydınız

20140615_191653.jpg

20140615_190447.jpg

20140615_191846.jpg

20140615_185325.jpg

Sevgili ortak Tugay, ( bilmeyen meraklısına; zat-ı alileri ile beraber, bir anason likörü "uzo+şurup" ARGE'miz vardır. Bu gidişle ancak13. ayda piyasaya çıkacak gibi fakat prototipini denemek için içenlerin hepsi maaşallah hala yaşıyor ? :D )
Sen Ahmet'e Tekirdağ tekel fabrikasını toptan versen o tatlıdan 1cm. ayıramazsın bence. Düğün düğün geze geze çalışkan tatlı kızı ile Şaban'ı ve yine candan eşi ile, adaşımı bulmuşsunuz demek. Keyfinizin keka oluşu her halinizden belli maşallah. Resimlerdeki Ender beyin eşi mi yandan tam çıkaramadım. Emmi ile Neslihanın haberleri için Tunay vasıtası ile bizleri "online" halinde tutmanız için teşekkürler. Neslihana çok sevindik ! Eh artık yaylalar korksun ! De mi emmi ?

Adrasan'dan sevgiler ile....

Not. Kapadokya'da Uysal ve Nigar ile,
Konya'da Bursa'daki T2 ile Tayland yollarında olan İsviçreli Marcus ve Sandra ile,
Çıralıda ise Turgut ve Yaşar ile beraberdik.
Kim demiş "Türkiye böyük ülke" diye ? :D

Selfie moda ya, bir çeyrek de benden....

IMG_20140617_150654.jpg

Son paylaşımlarda Bursa-Orhaneli-Keles yaylaları grubunu(başka tanım bulamadım ??? )yoğunlukla görüyorum.Bir katkı da ben yapmak istedim.12 Haziran Manisa'dan startı verdik.Afyon Gazlıgöl'de bir gece konaklamadan sonra Ankara'ya yola çıkış ve varış 13 Haziran.16 haziran Ankara'dan Kızılcahamama varış.
Ankara'da gündüzleri ODTÜ kampüs,gece 100.yıl da konaklama (İlk amacımız çocuklarla hasret gidermek)

IMG_5352.JPG

EvliyaCelebi2' Alıntı:
Resimlerdeki Ender beyin eşi mi yandan tam çıkaramadım.
Emmi ile Neslihanın haberleri için Tunay vasıtası ile bizleri "online" halinde tutmanız için teşekkürler. Neslihana çok sevindik ! Eh artık yaylalar korksun ! De mi emmi ?
Mesut emmi,
Karedekiler bizim Serap ve Fatoş sultanlar, her zaman ki gibi gençlere taş çıkartırlar, kıpır kıpır, yemek yaparken de muhabbet ederken de
Benim yaver Neslihan (Firdevs) ilaç tedavi sonrası doktoru izine ayrılmış. Bursa'da tahlillerini ve ayrıca yarım kalan Kardiyoloji bölümüne tedavi için baş vuracak.
Emmi, Barbara hanıma ve sana selamlar.

ALENİ İLAN

İş bu 16.Haziran.2014 tarihli "Emmi ile Neslihanın haberleri için Tunay vasıtası ile bizleri "online" halinde tutmanız için teşekkürler. Neslihana çok sevindik ! " şeklindeki yazım ile sevgili Firdevsin adı şahsım tarafından her ne hikmet ise Neslihana çevrilmiş ve dolayısı ile özürlerimi sunmam vacip olmuştur. Değişim resmen geçersiz olup bu şekilde kullananlar için kanuni tatbikat açılacağı alenen ilan olunur. :smiley:)

Ahmet abi bin kere maşallah .......
Tabi tadını olanlar bilir ( Getirde tadına bakalım diyenler gibi ) bizede cemosun o yaşlarını hatırlattın.
Aman ne baba düşkünü bir kızdı iyi dedik bu kız bizle kalır diye seviniyorduk, Anaa...! Bir, de baktık, ki kız gidiyo..O nebe dedik ne olsun baba, anne , DEDE...?
Hem ağlarım hem giderim demesin, mi !!!!!!!Ahmet DEDE, si
Ayrıca torun yolunu değiştirip Gölyaziya bizleri kısada olsa ziyaretiniz icin Teşekkürler.

20140615_172727.jpg

Evet Mesut abi hala yaşıyorlar.
Duyumlarima göre, de bir nevi kuvvet macunu gibi geldiği rivayet ediliyor.Bu doğrultuda, Türk & Alman işbirliği, nin Arge çalışmaları neticesinde ortaya çıkan
( TÜR & MAN ) bitmez ayın son perşembesi piyasaya cikacak vatana millete hayırlı olsun...
Hatırlatma !!!!!! Muhasebe kayıtları T.T.K yanında Kayseri, linin ticaret bakış açısı çerçevesinde tutulacaktir.
Malesef abi bu düğün,cüler yaba gıcık yapıyo bu insanlar ( Kız babasıyım, ya )
Varmı abi böyle yaaaaa kaçtık memleketden Gökçe adaya buldular be abi geri kaçtık memlekete gene buldular bilmem nerenin Kemer köyünde yuh be ya dedik
Kaçtık Erdege gene buldular olmucak böyle kaçınılmazsa zevk almaya başlıcaz bakalım
Abi ne yaptın karizma paspas ( NESLİHAN ) Hani piskoloklar kanepeye yatırıp çocukluğun da neler yaşadın ayakları sorarlarya( NESLİHAN ) öyle bişey olmasın ilk okul sevgilisi filan çağrışımlar
Emmiye takıldım abi bu neis diye yaver yaver o diye gül gül olduk be abi
Türki güzel sizler güzel bizde sizleri cok sevdik
Sevgi ve saygılarımızla

20140614_222430.jpg

20140614_141035.jpg

20140612_184418.jpg

Evet Arif bey Yaylalar Yaylalar gurubu ön haberleşme olmadan birden biz Gölyazi, dayiz sizde gelin biz ordayiz yakın dasiniz sizde gelin misali bulusma oldu size iyi geziler
Biz de bu gece Dumlupınar, dayiz

20140618_174315.jpg

20140618_183343.jpg

Aydıncık-Karatepe'deyiz.....

Ekli dosyalar

• DSC03990.JPG
    DSC03990.JPG
    62.4 KB · Görüntüleme: 222

M,Ali Liderim telefonda,da söyledim,ya inanın sizi Manisa,da olarak hatırlamam neticesinde sizin orayı direk gectik bu arada Konya,daki arkadasların araması derken malesef
Artık baska bir yerde karsılasmak dilegi ile

Yavuz abi Ülker abla yine sakinligin uc noktasını bulmusunuz harika valla
Abicim tariflerin dogrultusunda harika bir Gökce ada turumuz oldu cooook cok tesekkürler iyiki varsınız
Bizde geldik Kayserinin,Sivasın boz kırlarına
Sevgi ve Saygılarımızla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR