Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,225
Ynt: Kim Nerede?

Akşehir'deyim. Dünyanın merkezinde.
7yqy4uda.jpg
aza2abyh.jpg
etuhadas.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

enverdede' Alıntı:
Paylaşımınız sayesinde bizde yanınızda ;)

Böylece biz de yalnız kalmamış olduk, Enver Bey....:smiley: :smiley: Teşekkürler....
Buyurun, incirleri birlikte yiyelim!... :') :')

Ekli dosyalar

• DSC09369.JPG
    DSC09369.JPG
    172.8 KB · Görüntüleme: 227

Düsseldorf yolunda gecemizi Ren nehri kenarındaki Braubach karavanparkında geçiriyoruz.
Karavanparkın arkasındaki tepenin üzerindeki şato,

SAM_7233.JPG

SAM_7252.JPG

SAM_7248.JPG

SAM_7242.JPG

Ekli dosyalar

• SAM_7270.JPG
    SAM_7270.JPG
    76 KB · Görüntüleme: 210

Konya Karatay BelediyesinKaravanparkı. Çok güzel bir alan. Yeni tesisler yapılıyor. Wc, duş, elektrik, su ve internet mevcut. Herşey ücretsiz ve 24 saat faal. Tek sıkıntısı bence anayola yakın oluşundan gürültüsü. O da yoğun bir günün ardından yorgunluğa yenik düşüyor. Teşekkürler Karatay Belediyesi, darısı diğer belediyelere...
yqydevad.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, arkadaşlar...
Bu gece buradayız...Sabah yola devam...
Bügün saat 15.00 de Antalya'ya doğru yola çıktık. Yol üzerinde ışıl ışıl ormanlık bir alan görünce burayı görmeden olmaz dedik...Sola saptık Kapıdaki güvenlik görevlilerine sorduk...Aracımız ile girebileceğimizi söylediler ve eğer gece kalacaksanız içeride yetkimiz yok, güvenlik kulubesi yakınında geceleyebileceğimizi söylediler, biz sabaha kadar buradayız dediler...Burayı çok beğendik...Her yer ormanlık ve hertürlü sosyal tesis var...
Bu sosyal tesislerden 0 ücret ile istifade ediliyor...Özel kafe işletmeleri tabiki ücretli..Bu çok büyük olan alan, Döşemealtı belediyesinin bir hizmeti...Hangi parti sormadım...Parti önemli değil,yapılanlar çok güzel...
Antalya/Döşemealtı belediyesine ve burada görevli tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz...

25-08-2014-Antalya-Döşemealtı 007.JPG

25-08-2014-Antalya-Döşemealtı 008.JPG

25-08-2014-Antalya-Döşemealtı 003.JPG

25-08-2014-Antalya-Döşemealtı 004.JPG

25-08-2014-Antalya-Döşemealtı 005.JPG

Hollanda'dan yola cikmadan evvel,devamli e-maillestigim Ispark yoneticilerinden bir tanesi bana haber gondererek Florya Belediye sosyalesisleri yakininda yeni bir Karaan Parki yaptiklari haberlerini iletti.Ben de kendilerine tesekkur ederek,bu durumu Hollanda ve Almanya M.Karavan kuluplerine iletecegimi bildirdim.Uzun bir yolculukan sonra,Isanbul'a gelince bu tesislere gidip yerlselim ve dinlenelim dedik.Cok cok ve uzun bir aramalardan sonra,Florya Konak Hotel arkasi bir yerde olan bu M.Karavan parkini bulduk.Girisi bir oto yikayicisi ve camur icinde bir yrden giriliyor,sonra 20% dik bir yokustan iniliyor ve 40x40 metre civarda,golge bulunmayan bir yerebu Kampi yapmislar ve gosteris olsun diye de, eski ve moloz bir de otobus oraya park etmisler.benim ugradigim gun 2 tane de zavalli turist vardi. Ey utanmasini bimeyen Ispark isletmecileri,nasil yuzunuz kizarmadan boyle bir yerin reklamni yaparsiniz?Gelen turislerden hicmi utanmaniz yok?Para almayi fakat hizmet vermeyi bilmeyen kisiler.Forum olarak hic kimseye tavsiye etmiyorum,yoluma devam ederek fatih belediyesininyeni yeri Yenikapi parkina geldik ve kaldik.Selml

Merhaba arkadaşlar, İyi akşamlar...
30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun...
Şu dakikalarda Finike'ye geldik...Sabahleyin kısmetse,Kaş ve Yunanistan/Megisti adası...
Gecelemek için,Finike'de daha önceden bildiğim halka açık bir park yerindeyim...
Park yeri ve wc ler halka açık ücretsiz.Üstelik şehir merkezinde, Liman yakınında...
Koordinatları: K36.2971927 D30.1460317

30-08-2014-Finike 001.JPG

30-08-2014-Finike 002.JPG

Ahmet Bey Finike´de iyi akşamlar. Temmuz başında Finike´den hiç durmadan geçtik. Kaldığınız yeri konaklama yerleri derterime yazarken koordinatların Finike´ye uymadığını gördüm. Bir gözden geçirir misiniz?

Paylaşım için teşekkürler ve güzel geziler.

Akdeniz45' Alıntı:
Ahmet Bey Finike´de iyi akşamlar. Temmuz başında Finike´den hiç durmadan geçtik. Kaldığınız yeri konaklama yerleri derterime yazarken koordinatların Finike´ye uymadığını gördüm. Bir gözden geçirir misiniz?

Paylaşım için teşekkürler ve güzel geziler.
Merhaba, Hüseyin bey...
Navigasyona kordinatı bul deyip öyle yazmıştım...
Galiba hata yapmışım, iyiki uyardınız...Düzeltmeye çalıştım...
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR