Ynt: Kim Nerede?
Hollanda'dan yola cikmadan evvel,devamli e-maillestigim Ispark yoneticilerinden bir tanesi bana haber gondererek Florya Belediye sosyalesisleri yakininda yeni bir Karaan Parki yaptiklari haberlerini iletti.Ben de kendilerine tesekkur ederek,bu durumu Hollanda ve Almanya M.Karavan kuluplerine iletecegimi bildirdim.Uzun bir yolculukan sonra,Isanbul'a gelince bu tesislere gidip yerlselim ve dinlenelim dedik.Cok cok ve uzun bir aramalardan sonra,Florya Konak Hotel arkasi bir yerde olan bu M.Karavan parkini bulduk.Girisi bir oto yikayicisi ve camur icinde bir yrden giriliyor,sonra 20% dik bir yokustan iniliyor ve 40x40 metre civarda,golge bulunmayan bir yerebu Kampi yapmislar ve gosteris olsun diye de, eski ve moloz bir de otobus oraya park etmisler.benim ugradigim gun 2 tane de zavalli turist vardi. Ey utanmasini bimeyen Ispark isletmecileri,nasil yuzunuz kizarmadan boyle bir yerin reklamni yaparsiniz?Gelen turislerden hicmi utanmaniz yok?Para almayi fakat hizmet vermeyi bilmeyen kisiler.Forum olarak hic kimseye tavsiye etmiyorum,yoluma devam ederek fatih belediyesininyeni yeri Yenikapi parkina geldik ve kaldik.Selml