Tesekkur ederim Niyazi abi aslinda bagajim sepet degil bagalitlerden ama cok guzel olacagina inaniyorum nazar boncugunu taktim tesekkurler.sisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaþým,
Aracýný güle güle kullan, güzel bir aracýn var.Diyorsunki "trafikte durunca yandaki araçlardan çekilen fotoðraflar var" olsun belki bende denk gelirim bende çekerim kimbilir malum yolumun üzerindesiniz.Göz almasýn, minik bir nazarlýk yapýþtýrýn biryerlere derim.
Şimdilik eksik sadece þnorkel kalmýþ gibi görünüyor malum sepet cumartesi tamam diyorsunuz,
Türkülerle kalýn, saðlýkla kalýn.
Frontera fabrika cikisinda önlerde 18 cm yükseltmeyi kaldıriyor ve buna göre ön takimi dizayn edilmiş degisiklik yapildiginda rot ayari yapmak yeterli oluyor. Arkalara gelince fren hortumlari değişmedi ükseltmeyi yeterince karşılar durumda şafta herhangi bir sıkıntı yok kısacası henüz usta değilim ama şimdilik yaptım oldu gibi lastikler haliyle biraz yordu ama arazide süper oda yetiyor zaten saygılar.jeep' Alıntı:Aracýnýz güzel görünüyor elinize saðlýk.. Merak ettiðim bir kaç konu var. Get ile yükseltmeden sonra
1- Fren hortumlarýnýn boyu uzadý mý?
2-Önler baðýmsýz aks bildiðim kadarýyla, eðer öyleyse akslarýn açýlarý çok dik olmadý mý?
3-Arka diferansiyel ise sabit bu defa þaft açýsý ne durumda?
4- 16 cm ciddi bir yükseltme direksiyon mili ya da direksiyon rot kolu kasýntýya uðramadý mý?
5- 28 lastikten 33 e geçince aracýn kalkýþýnda bol gaz isteði oluþmadý mý? Ayna mahruti deðiþme ihtiyacý gündemde mi? Aðýr oran ayna mahruti bulunuyor mu?
bu konularýn önemli olduðunu düþünüyorum. Sevgili ustamýz ben yaptým oldu mu diyor acaba?
ozturk55' Alıntı:Frontera fabrika cikisinda önlerde 18 cm yükseltmeyi kaldıriyor ve buna göre ön takimi dizayn edilmiş degisiklik yapildiginda rot ayari yapmak yeterli oluyor. Arkalara gelince fren hortumlari değişmedi ükseltmeyi yeterince karşılar durumda şafta herhangi bir sıkıntı yok kısacası henüz usta değilim ama şimdilik yaptım oldu gibi lastikler haliyle biraz yordu ama arazide süper oda yetiyor zaten saygılar.