Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozturk55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,539
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

İşte sonuç.

2012-06-09 11.47.46.jpg

2012-06-10 13.59.23.jpg

Etiketler

Maliyet: Megan 2 arka amortisörleri 40 x 2 = 80 tl Yükseltme geti 120 tl Torna işlemleri 100 tl montaj işçilik 80 tl rot ayarı 20 tl toplam maliyet 400 tl
Bu maliyetler göz önüne alındığında ve bu güzel görüntü ortaya çıktığında iyiki FRONTERA sahibiyim diyorum.

2012-06-09 17.36.36.jpg

Aracımın her şeyi çok güzel oldu yanlız 2 adet sorun ortaya çıktı 1. sorun yükseltme sonrasında yol tutuşunda ciddi bir azalma meydana geldi 2. sorun ise aşırı dikkat çekmesi oldu her geçtiği yerde gözler üzerinizde oluyor birde trafikte yanınızda duran araçtan çekilen fotolar ;D ;D ;D .
Aracıma cumartesi günü portbagajı takılacak ve yol tutuşunu biraz olsun yükseltmek ve biraz daha güzel durması için jant arkalarına tornacıda flanşlar yapılacak işlemler yapıldıktan sonra yeni resimler yüklenecek saygılar.

Bu arada sizlerin öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşım,
Aracını güle güle kullan, güzel bir aracın var.Diyorsunki "trafikte durunca yandaki araçlardan çekilen fotoğraflar var" olsun belki bende denk gelirim bende çekerim kimbilir malum yolumun üzerindesiniz.Göz almasın, minik bir nazarlık yapıştırın biryerlere derim.
Şimdilik eksik sadece şnorkel kalmış gibi görünüyor malum sepet cumartesi tamam diyorsunuz,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaþým,
Aracýný güle güle kullan, güzel bir aracýn var.Diyorsunki "trafikte durunca yandaki araçlardan çekilen fotoðraflar var" olsun belki bende denk gelirim bende çekerim kimbilir malum yolumun üzerindesiniz.Göz almasýn, minik bir nazarlýk yapýþtýrýn biryerlere derim.
Şimdilik eksik sadece þnorkel kalmýþ gibi görünüyor malum sepet cumartesi tamam diyorsunuz,
Türkülerle kalýn, saðlýkla kalýn.
Tesekkur ederim Niyazi abi aslinda bagajim sepet degil bagalitlerden ama cok guzel olacagina inaniyorum nazar boncugunu taktim tesekkurler.

Aracınız güzel görünüyor elinize sağlık.. Merak ettiğim bir kaç konu var. Get ile yükseltmeden sonra
1- Fren hortumlarının boyu uzadı mı?
2-Önler bağımsız aks bildiğim kadarıyla, eğer öyleyse aksların açıları çok dik olmadı mı?
3-Arka diferansiyel ise sabit bu defa şaft açısı ne durumda?
4- 16 cm ciddi bir yükseltme direksiyon mili ya da direksiyon rot kolu kasıntıya uğramadı mı?
5- 28 lastikten 33 e geçince aracın kalkışında bol gaz isteği oluşmadı mı? Ayna mahruti değişme ihtiyacı gündemde mi? Ağır oran ayna mahruti bulunuyor mu?
bu konuların önemli olduğunu düşünüyorum. Sevgili ustamız ben yaptım oldu mu diyor acaba?

bu konuların önemli olduğunu düşünüyorum. Sevgili ustamız ben yaptım oldu mu diyor acaba?

göktuğ güzel bir noktaya değinmişsin. USTA'lığı gerçekten hakedenler için sözümüz yok...

jeep' Alıntı:
Aracýnýz güzel görünüyor elinize saðlýk.. Merak ettiðim bir kaç konu var. Get ile yükseltmeden sonra
1- Fren hortumlarýnýn boyu uzadý mý?
2-Önler baðýmsýz aks bildiðim kadarýyla, eðer öyleyse akslarýn açýlarý çok dik olmadý mý?
3-Arka diferansiyel ise sabit bu defa þaft açýsý ne durumda?
4- 16 cm ciddi bir yükseltme direksiyon mili ya da direksiyon rot kolu kasýntýya uðramadý mý?
5- 28 lastikten 33 e geçince aracýn kalkýþýnda bol gaz isteði oluþmadý mý? Ayna mahruti deðiþme ihtiyacý gündemde mi? Aðýr oran ayna mahruti bulunuyor mu?
bu konularýn önemli olduðunu düþünüyorum. Sevgili ustamýz ben yaptým oldu mu diyor acaba?
Frontera fabrika cikisinda önlerde 18 cm yükseltmeyi kaldıriyor ve buna göre ön takimi dizayn edilmiş degisiklik yapildiginda rot ayari yapmak yeterli oluyor. Arkalara gelince fren hortumlari değişmedi ükseltmeyi yeterince karşılar durumda şafta herhangi bir sıkıntı yok kısacası henüz usta değilim ama şimdilik yaptım oldu gibi lastikler haliyle biraz yordu ama arazide süper oda yetiyor zaten saygılar.

mehmet bey öncelikle güle güle kullanın aracınızı.sözümüz size değil usta derken.sonuçta bu işler hata götürmez ve allah korusun hem sizin hemde sevdiklerinizin canı kıymetlidir.

ozturk55' Alıntı:
Frontera fabrika cikisinda önlerde 18 cm yükseltmeyi kaldıriyor ve buna göre ön takimi dizayn edilmiş degisiklik yapildiginda rot ayari yapmak yeterli oluyor. Arkalara gelince fren hortumlari değişmedi ükseltmeyi yeterince karşılar durumda şafta herhangi bir sıkıntı yok kısacası henüz usta değilim ama şimdilik yaptım oldu gibi lastikler haliyle biraz yordu ama arazide süper oda yetiyor zaten saygılar.

Fronteraların fabrika çıkışı 18 cm yükseltmeyi kaldırabildiği bilgisine nasıl ulaştınız?

görüntü çok güzel duruyor 400 tl masraf ile 33 lastik takılabilen nadir araçlardan biri belki de tek çok bilgim yok...zaman içerisinde alarm verecek noktalar zaten verecektir. inşallah sorunsuz kullanırsınız da frontera kullanıcılarına güzel örnek olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri